2009 Kasm Anneleri

anaaam okuyamıyom ble yazdıklarınızı
hiç durmuyo artık
kucakta kesmiyo ne etseksek başka

kızzzz nedne durmuyo kiii belki uykusu vardır bizimki uykusuna hiç kıyamıyyy ama kendisi de uyumuyy uyutmassam kıyamet kopuyyy zır zır dün iki saat boyunc ağladı valla saat tuttum artık canıma tak dedi emmiyodu da ama acıkmıştır diyodum önce ağzına emziği teptim onu da emmiyo ama denedim şansımı kucağıma bastırdım emziği atamadı ağzından:) sonra da baktım emiyo cak cuk; hızla memeyi çıkardım emziği çıkardım ağzına memeyi teptim nolduğunu anlayamadan meme emmeye başladı hıhhhh el mi yaman bey miii öğrensin paşaaaa :roflol: ama uykusu gelip de uyuyamassa yanıyoz ki ne yanıyoz kucakta gezdiriyorum veya oturuyorum omzuma dayıyorum ileri geri hafif hafif sallanıyorum hemen uyuyor bak bi dene bence uykusu varrrr

abuuuu nasıl bi misafir ağırlamakmış öle
valla bende her yere herbişemi götürürüm ama olaki unuttun
isteyemeyecek olduktan sonra gitmem nan bita o eve:umursamaz:

bizim eve gelecen dime kısss zeytün biliyon bu sene bahçe toplantıları yapcaz inşallah hatta bahçeye kızlar için küçük bir park ve havuz düşünüyoruz yapmayı resimleri ben çekerim sen face eklersin ahanda bu karular bize kızarlar sonra hatta yepyeni foto projeleri tasarlıyorum kafamda analar kızlar grup did yepyeni albümle karşılarına çıkabilir :roflol: :lepi:
hihoyyytohhh demeyin keyfimize
kız bizim ev sahibide yaza salıncak kuracak arkaya ipek için
çardakta da keyif yaparuk hemide zemuszemus
kız yazık hep analar kızlar yapıyonuz adamların başı kelmi kaydirigubbakcemile5

kocişlerde katılcak artıkın toplantılarımıza havalar bi ısınsın ne piknikler yapacaz dahaaazemuszemus

slm kızlar kızm 6 kasım 2009 doğumlu aranızda rota virüsü aşısını yaptıran lar varmı biz çekimser kaldık bazı doktorlar yaptırın dedi bazısı yaptırmayın gerk yok dedi biz yaptırdık ne olur ne olmaz die aranızda yaptıranlarınız varmıCADIARZU aranıza yeni geldim bu arada
bizde yaptırdık arkadaşımın bebşi 10 günlük rota virüsü kapınca yaptırdım 5 ayındada 2 .dozunu yaptırcam
hoşgeldin cnm
ben yaptırdım üüstelikte burda yaptırmıcam diye zıplayan nerdeyse tektim
1 ayın içinde iki komşumun çocuklarıda ishalden hastaneye yatınca korktuk yaptırdık

aynen

korkma bence çankırı gibi soğuk bir yere gittim ben 15 önce deli gibide gezdim annemin evi sobalı Allah korudu bişeycik olmadı hatta orda daha iyiydi düzeni falan burda bana nazı kaydirigubbakcemile3
içimi rahatlattın valla
saçlarımdan kurtuldumhihoyyythihoyyythihoyyyt
başımdan büyük bir yük kaktııııdelikafadulden
ayyy darısı bana yaw
ne yapıyım canım eşim ilk günden bu yana korkuyo yıkama olayında ben yıkarken bile diğer odadan sesleniyo kızı boğdun diye panik yapıyo bir defa beraber yıkayam dedim piişman oldum suyu damla damla döküyo birde dır dır ediyo
benimki de aynı en sonunda kendi işimi kendim görüyorum artık

abuuuu nasıl bi misafir ağırlamakmış öle
valla bende her yere herbişemi götürürüm ama olaki unuttun
isteyemeyecek olduktan sonra gitmem nan bita o eve:umursamaz:

gitmem anam bi daha o eve bişey isteyemecek rahat edemeyeceksem ne işim var hem ben artık çocuklu karılarla görüşmek istiyom böylece beni daha iyi anlarlar

kızzzz dilmuh durmuyy mu paşaaa halaaa uyut bi bak sarıl omzuna daya ileri geri sallaaaan uyur o zaman acık dinlenirsin bacımmmm

gitmem anam bi daha o eve bişey isteyemecek rahat edemeyeceksem ne işim var hem ben artık çocuklu karılarla görüşmek istiyom böylece beni daha iyi anlarlar[/QUOTE]

kayra kesinlikle katılıyorum sanna çocuklu ailelerin yanında daha rahatım

kızzzz nedne durmuyo kiii belki uykusu vardır bizimki uykusuna hiç kıyamıyyy ama kendisi de uyumuyy uyutmassam kıyamet kopuyyy zır zır dün iki saat boyunc ağladı valla saat tuttum artık canıma tak dedi emmiyodu da ama acıkmıştır diyodum önce ağzına emziği teptim onu da emmiyo ama denedim şansımı kucağıma bastırdım emziği atamadı ağzından:) sonra da baktım emiyo cak cuk; hızla memeyi çıkardım emziği çıkardım ağzına memeyi teptim nolduğunu anlayamadan meme emmeye başladı hıhhhh el mi yaman bey miii öğrensin paşaaaa :roflol: ama uykusu gelip de uyuyamassa yanıyoz ki ne yanıyoz kucakta gezdiriyorum veya oturuyorum omzuma dayıyorum ileri geri hafif hafif sallanıyorum hemen uyuyor bak bi dene bence uykusu varrrr

valla bilmiyomki ne istiyo gidemde uyutmaya çalışam uyusada yemek yapsam

kız yazık hep analar kızlar yapıyonuz adamların başı kelmi kaydirigubbakcemile5

onlar bizi ordan oraya arabaynan götürüyolar kaydirigubbakcemile3
ama yazın hep birlikte buluşmalar var inşallah.

he bilmezmiyim
bi odamı sırf gelen valizlere ayırıyorum zatenkaydirigubbakcemile3
hele derininkilerde birleşince yetiy zaten
o değilde aynı çantadan ikimizdede varya o kdr yüzsüsümki ipeşime kıyafet almak için senin çantanı karıştırıyodum.kaydirigubbakcemile3
he bide senden bez aldıydım bari geri verem sempatiksalakcinni

amaninnnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile bende diyom bezlerim eksilmiş süle cabık çantadan başka ne aldın alsanaalsanasmile :roflol:

hee, ozel minik kokulu posetlerim.bayanssulusmile

kokulu poşetmiiiii nerden alinn kıs onalrı

kızlar ya az evvel arkadaşımla konuştum ben kızıma hesap açtırıcam işbankasından ufak ufal ona para biriktircem az yada cok elimde olanı oraya aktarırım diye düşünüyodum arkadaşım dediki işbankası kumbara veriyomuş sana ama anahtarını vermiyormuş dolunca alıp kumbarayı bankanın yolunu tutuyosun orda onlar açıp parayı hesaba aktarıyolar dedi çok sevındım yarın ilk işim hemen bi hesap açtırmak

ben de garantinin minibank die bi hesabı olduğunu duydum hediyeler filan da gönderiymişler sanırım yine hesap açtırıyosun mintiriğe benm de aklımda vardı aslında bi bileniniz var mı

heee açtım gogıl amcadan şimci de süper yaaa hediye paketleri var gasteleri bilem var ayol bi de indirimli alışveriş imkanları var ayy çok hoşuma gitti kocişe söyliyem de açtırsın barii burda da yok garanti ama olsun esk.de açtırırrr

heee açtım gogıl amcadan şimci de süper yaaa hediye paketleri var gasteleri bilem var ayol bi de indirimli alışveriş imkanları var ayy çok hoşuma gitti kocişe söyliyem de açtırsın barii burda da yok garanti ama olsun esk.de açtırırrr

kısss ne diyon garantidemi dur hemen açım bakim netten kaydirigubbakcemile4

valla şekerim ben tuttum süper fırsatları var hatta minimatik die bişe var acep kaça satılıyy çok hoşuma gitti özellikleri yavvv bi nevi kumbara ama farklıı

kokulu poşetmiiiii nerden alinn kıs onalrı

ingiltereden alip geldim.kaydirigubbakcemile3

kızlar ya az evvel arkadaşımla konuştum ben kızıma hesap açtırıcam işbankasından ufak ufal ona para biriktircem az yada cok elimde olanı oraya aktarırım diye düşünüyodum arkadaşım dediki işbankası kumbara veriyomuş sana ama anahtarını vermiyormuş dolunca alıp kumbarayı bankanın yolunu tutuyosun orda onlar açıp parayı hesaba aktarıyolar dedi çok sevındım yarın ilk işim hemen bi hesap açtırmak

bizde var o kumbaradan.
sirf kumbara hosumuza gittigi icin acmistik oglusa hesap.kaydirigubbakcemile3

Back
X