2009 Kasm Anneleri

gurbet sen ek gıdalar topiğinde bebelac ta şeker var demişsin ben dikkat etmemişim ama biz hastanedeyken ilk bi kaç gün bebelac vermiştik.Şimdi yeniden alırsam aptamilmi alsam ki...

nbr kıslar
ayyy dün gezmeye gittik aynalara küser oldum yaw kendimi çok tipsiz hissediyorum yaaa
alışverişte yapasım yok geçen aldığım kotların hepsi dötümden düşüo
ben 2 ayda bir yeni kıyafetmi alcam yaaa yazık oluo hep
geçen sefer 3 kot pantolon aldım büyük geliolar şimdi

ne güzel işte zayıflıyosun
bacım 3 yerine 1 alsana sende aaaaa

nbr kıslar
ayyy dün gezmeye gittik aynalara küser oldum yaw kendimi çok tipsiz hissediyorum yaaa

selam canım
aynı dertler bende de var...dışarıya hiç çıkasım yok...Hiç bi şey de almadım ben daha vahim benim durum....

gurbet sen ek gıdalar topiğinde bebelac ta şeker var demişsin ben dikkat etmemişim ama biz hastanedeyken ilk bi kaç gün bebelac vermiştik.Şimdi yeniden alırsam aptamilmi alsam ki...

ben içindekiler bölümünü okudumda şeker yazıyordu ondan kullanmadık bebelac. aptamil verdim hep

aşı kartınıda bulamıyom ya bi hastaneye gittik nasıl kalabalık anlatamam düşürdüm mü acaba.....

wannaaaaa canım ya naz ın bu resmine bayıldım bayıldım maşallah kuzuma benım çok tatlı
sagol canimopuyorumnanaktan

gunaydın hanımlar..bu gece felakettı resmen..aksam 9 bucukda uyuttum herzamankı gıbı..11 bucuga kadar 6 kere uyandı ve her seferınde memede uyutmak zorunda kaldım goguslerım acıyor emmesede ılle orada duracakmafoldumbenbende 11 bucukta artık uyudum belkı gec uyanır dedım 1 de uyandı yıne.sonra 2 bucuk sonra 4 sonra 6 we 6.40 da artık agladım resmen sınırden yanıma aldım zorla 1 saat uyuttum..banyo yaptı 10 bucukta..emzırdım uyudu koymadan uyandı kayınwaldem salladı besıgınde yıne uyumadı artıkdelırmek uzereyım.o akıllı doruk gıttı yerıne huysuz bı doruk geldı..sımdı yenıden emzırdım uyudu koydum beısıgne uyuyo
ama gunde 3 kere uyuması gereken cocuk artık bı kere zor uyuyo mafoldumben
ne olur bıseyler soleyın emzırme dısında nasıl uyuturum alısmıyoda kahroluyorum ya

ayyy nerdeyse ayniydim dun gece.
nerdeyse saat basi yokladu benim kiz.
bende anlamadim bi turlu nesi var ya.mafoldumben

nbr kıslar

offfff, ayni durumdayim.
kendimi cok pacoz hissediyorum.
hicbisey yapasim yok.mafoldumben
sabah saglik ocagina gittim, 2 dakikalik yola 10 dakikada gittim 10 dakikada geldim dolana dolana.
insan icine karismak istiyorum artik ya.mafoldumben

walla wanna ben artık nerede yanlıs yapıyorum neyı war dıye dusunmekten gecen berı basım agrıyor..ıkı agrı kesıcı aldım mecburen hala zonluyo tepem..geece gazı wardı fark ettım pırt yaptı sabah 6 da gecede karnı gurul guruldu..e o saatte ben emzırme dısınde ne yapabılırımkı ya allahhımmmmmmm sana gelıyorummmmsempatiksalakcinni

ben içindekiler bölümünü okudumda şeker yazıyordu ondan kullanmadık bebelac. aptamil verdim hep

o zaman bende bi ondan alayım benim kız pek seçeceğe benzemiyo....istemezse bebelac alırım....

İki gündür hiç iyi değilim ya...Çok çabuk kızıyorum her şeye .....

nasıl yaa misafirler napıyo peki kaydirigubbakcemile3
annemlerdeydimde o oturuyodu misafirlerle canım
kenyaa şimdi farkettim bizim tickerlardaki bebişler aynıymış..adaş olduklarından mı acep :roflol::roflol:
olabilir :)
yinemi misafir?sempatiksalakcinni

hadi ya.
hemen uye oluyorum.

:roflol::roflol::roflol:

kendi kendilerine takiliyolar zaar.
bu defa anneme yakındada bana gelirler ama ben artık gezicem

spell aynı bende bu ara cok cbuk sınırlenıyom
su an ınternette emzırmeden bebek nası uyur nası kendı kendıne dalar onları arastırıyorum okumaktan gozlerım agrıdı

selaaaam. ben geldimmm.
şükür rabbime asayiş berkemal. hihoyyyt
okuyanlar anlamıştır ne demek istediğimii yerimseniben

selam canım
aynı dertler bende de var...dışarıya hiç çıkasım yok...Hiç bi şey de almadım ben daha vahim benim durum....
ayyyy eşim dioki evden 2 saatte çıkıosun ne bitmez makyaj giyinme dio
canım doktor bebekler mama seçebilir dedi.bebelac aptamil ya da sma birini al dedi.
bilmiyorumkismile
offfff, ayni durumdayim.
kendimi cok pacoz hissediyorum.
hicbisey yapasim yok.mafoldumben
sabah saglik ocagina gittim, 2 dakikalik yola 10 dakikada gittim 10 dakikada geldim dolana dolana.
insan icine karismak istiyorum artik ya.mafoldumben

nan dün aynalarda kendimi seyrettim bu kadarda olmaz neydim noldum felan diorum
kotlar dötümden düşüo paçozun başkanıyım yane göz altlarım çöktü kilodan suratım büyüdü ayyyyyyyy çok iğrenç bi durum hemde sarkan bi göbeğim var ne giysem top gibi çıkıo çok komik yaaaaa ohaoldumsmile ohaoldumsmile

su an ınternette emzırmeden bebek nası uyur nası kendı kendıne dalar onları arastırıyorum okumaktan gozlerım agrıdı

canım cuma gününe kadar benim kızda uyku konusunda beni baya zorladı sonra kendiliğinden düzeldi .bi şey yapmadım diyemem ama ne yaptımsa düzelmemişti.İnşallah senin bebeğin uykusuda düzelir canım...

walla wanna ben artık nerede yanlıs yapıyorum neyı war dıye dusunmekten gecen berı basım agrıyor..ıkı agrı kesıcı aldım mecburen hala zonluyo tepem..geece gazı wardı fark ettım pırt yaptı sabah 6 da gecede karnı gurul guruldu..e o saatte ben emzırme dısınde ne yapabılırımkı ya allahhımmmmmmm sana gelıyorummmmsempatiksalakcinni
bende iki agri kesici aldim.
zaten zor gecen bi gecenin ardindan mutlaka aliyorum.
Naz'da dun gece bi ara aglarken kustu, belki karni agriyodu diye dusundum ama bilemiyorum tabi.

valla istedigimiz kadar okuyalim.
bebek o sekilde uyumak istemiyosa olmuyo olmuyo.mafoldumben

selaaaam. ben geldimmm.

hadi gozun aydin.kaydirigubbakcemile3

wannacım facede yayınladığın şarkı tam bize göre
doğumdan sonra paçoz halimize :lepi:
kara kaş gözlerin elmas bu güzellikk doğumdan sonra kalmaz :roflol:

selaaaam. ben geldimmm.
hadi geçmiş olsun canım stresi bari gitmiş üstünden...
ayyyy eşim dioki evden 2 saatte çıkıosun ne bitmez makyaj giyinme dio

bilmiyorumkismile

nan dün aynalarda kendimi seyrettim bu kadarda olmaz neydim noldum felan diorum
kotlar dötümden düşüo paçozun başkanıyım yane göz altlarım çöktü kilodan suratım büyüdü ayyyyyyyy çok iğrenç bi durum hemde sarkan bi göbeğim var ne giysem top gibi çıkıo çok komik yaaaaa ohaoldumsmile ohaoldumsmile

ben hiç çıkmıyorum benimki de çocuğu dışarı çıkar hava alsın diyo çıkmak gelimiyo içimden diyorum bebek için çıkman lazım deyip duruyo.
en azından sen kilo vermişsin canım ben yerimde sayıyorum ne ileri ne geri ....Bi de eşim dalga geçip duruyo kalçam çok çıkmış ta...bilmem ne kendine bakmadan...

Back
X