2009 Kasm Anneleri

ewet wannaaa biyatıp sabaha kalktıkları günler çok mu uzakkkk?

biz dün babamızın hava güzel çıkalım deyü tutturmasından dolayı eskişehire gittik gezmeye orda park var büyük bir park oraya gittik ama rüzgarlıydı içim hiç rahat etmedi az durduk çocuk hava alsın dedik sonra market manav derken alıncakları hallettik bi de dışarda yemek yedik o ara oğlan da kucağımda oyuncaklarıyla oynadıı sonra da eve döndük tabii akşam da uyudu durdu tüm gün uyuyamamıştı:)

sabah beri de oğlanın kıyafetlerini ütüledim, kendime bulgur haşlayıp dereotu marul doğradım bide çörekotu serptim yedim bi de yeşillik tabağım var tabii yenecek:)

siz napıyonuz bakiiimm

he dün şok tan babamız hani şekilli kutular var ya içine bir şeyler geçen, onlardan almış çok uygun fiyatı alabilenler bi baksın

ben artık kızın karşısında dans ediyorum tempolu bi şekilde
bakalım kilo vermeme etkili olucakmı onunda hoşuna gidio kaydirigubbakcemile3

biz dün babamızın hava güzel çıkalım deyü tutturmasından dolayı eskişehire gittik gezmeye orda park var büyük bir park oraya gittik ama rüzgarlıydı içim hiç rahat etmedi az durduk çocuk hava alsın dedik sonra market manav derken alıncakları hallettik bi de dışarda yemek yedik o ara oğlan da kucağımda oyuncaklarıyla oynadıı sonra da eve döndük tabii akşam da uyudu durdu tüm gün uyuyamamıştı:)

sabah beri de oğlanın kıyafetlerini ütüledim, kendime bulgur haşlayıp dereotu marul doğradım bide çörekotu serptim yedim bi de yeşillik tabağım var tabii yenecek:)

siz napıyonuz bakiiimm

he dün şok tan babamız hani şekilli kutular var ya içine bir şeyler geçen, onlardan almış çok uygun fiyatı alabilenler bi baksın
Şekercik sen balıkesirde değil msin niye eskişehirde parka gittiniz ben mi yanlış biiliyom yoksa....

siz napıyonuz bakiiimm

ee cokda yakin degil o gunler canim, daha var.
en azindan senin kuzu uyumus gece.

ben artık kızın karşısında dans ediyorum tempolu bi şekilde
bakalım kilo vermeme etkili olucakmı onunda hoşuna gidio kaydirigubbakcemile3

Canım bunlar maymuna çevirdi bizi valla .Benimkide saçımı sallayınca çok dikkatli bakıyo hoşuna gidiyo....Ne güzel dans ediyon ben hiç sevmem ...Belki etsem kilolara faydası olurda...

siz napıyonuz bakiiimm

afiyet olsun canım bende kızım emdikten sonra banyo yapcam banyoya koycam ana kucağında duş kabininde aralıycam bakalım nasıl olcak ilk deneyimimiz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Canım bunlar maymuna çevirdi bizi valla .Benimkide saçımı sallayınca çok dikkatli bakıyo hoşuna gidiyo....Ne güzel dans ediyon ben hiç sevmem ...Belki etsem kilolara faydası olurda...

yahu dans et spor niyetine kim görcek halay bile çekiorum eşim görse :roflol:

Şekercik sen balıkesirde değil msin niye eskişehirde parka gittiniz ben mi yanlış biiliyom yoksa....
c nm ben balıkesirliyim ama esk.e yakın bir ilçede oturuyoruz:)

ee cokda yakin degil o gunler canim, daha var.
en azindan senin kuzu uyumus gece.
yaa sorma 5 kez filan kalktı:) ama olsunnn uyudu ya sonra hemen buna da şükür
kız kıvır gitsinnn benm de cnm nasıl istiyo şöyle bi oyun havası çalsa da döktürsem ah ahhhh
afiyet olsun canım bende kızım emdikten sonra banyo yapcam banyoya koycam ana kucağında duş kabininde aralıycam bakalım nasıl olcak ilk deneyimimiz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım bol şans:)delikafadulden

ayyy aklıma geldi bak
dün eşim alışverişte beni azarlayıp duruyo
dedim noluyo geldimizden beri drduk yere fırça kayıyosn
şimdi şurda bırakır giderim gönlünce dolanırsın kendine geldi beyimiz
azcık yüzvermeye gelmio yaaa sanki çocuğuyum ben onun :mymeka:

ayyy aklıma geldi bak

derdi neymiş kız aaa
bu adamlar hep mi aynı bizimkide avmye gitmekten nefret eder
ne yapayım kafayımı yiyeyim bebekle başka nereye gidelim havalarda ısınmadı zaten

benim canimda suursuzca bos bos aval aval dolanmak istiyo. tek basima.:sinifsinif:
hmm biri minikle ilgilense mümkün aslında... CADIARZU
ayyy aklıma geldi bak

abovv nie kızzzz

erkek milleti de alışveriş dedin mi asabileşiyor

derdi neymiş kız aaa
bu adamlar hep mi aynı bizimkide avmye gitmekten nefret eder
ne yapayım kafayımı yiyeyim bebekle başka nereye gidelim havalarda ısınmadı zaten

derdi benden fırça yemekmiş kanımca kaydirigubbakcemile3
alışverişi sevmiolar ama ben onu yalnız heryere yolluyorum
arkadaşlarıyla takılıo içio gezio yemeğe gidio eve geç gelebilio
sevmesede katlanıcaklar bende meraklı diilim onla alışverişe ama
mecbur şimdilik bebek var seneye dedim arasan bulamazsın kızla beni evde

bütün erkeklerin hepsi aynı ya...

benim bey 10 dk geliyomuş kızın tahlil sonuçlarını almaya gitcez .

Back
X