2009 Kasm Anneleri

ya şu kananam ve kayın pederimin çocuk sevme anlayışı beni deli ediyo
çocuk neden rahatsızsa onu yapıyolar
biri ayaklarını gıdılar diğeri çalkalar çalkalar kusturur
kırılacaklar diye bişey de diyemiyorum üfffffffffffffffffffffff

hah naber hatunlaaa demindne beri site açılmıy kız dilmuhhh sana msn den bi adres gönderdim bak o siteye ben de bakıyom şimci

ayyyyyy canım çalkalar çalkalar kusturura çok güldümkaydirigubbakcemile3
gerçi düşününce bende deli olurdum yaaaaaaaa

ayyyyyy canım çalkalar çalkalar kusturura çok güldümkaydirigubbakcemile3
gerçi düşününce bende deli olurdum yaaaaaaaa

kız yalan değil abartıda değil
çocuk onda durmuyo ağlıyo oda dursun diye deli gibi sallıyo
yavrumda kusuyo anası pek hazetmiyoya çocukta anlıyo zarrr :dance::dance:

hah naber hatunlaaa demindne beri site açılmıy kız dilmuhhh sana msn den bi adres gönderdim bak o siteye ben de bakıyom şimci

sdağol canım ya ben şu türkçe konuşan puppy varya ondan sipariş ettim beklemedeyim bakalım nasıl senin siteyede bakcam şimdi çok sağolopuyorumnanaktan

zuhahahaaaa cok guldummmm bajım yaaaa ama cook haklısınnnnzemuszemus

eskiden sayfalarca okurdum geçmişi
şimdi fırsat oılmöuoki buraya bakmaya
yağız hep kucağımda

biizmde neslihan hep kucağımızdaydı mama sandalyesi aldık oda rahatlad bizde 3 kademeli sırt ayarı vra kucaktansa orda dahada rahat etti oyuncaklarını da önüne koyuyos oynuo

biizmde neslihan hep kucağımızdaydı mama sandalyesi aldık oda rahatlad bizde 3 kademeli sırt ayarı vra kucaktansa orda dahada rahat etti oyuncaklarını da önüne koyuyos oynuo

bende aldım ama ayağı kırık çıktı kullanamadık değişim yuapılsın inş ipşe yarar bizdede yaaaa

bende aldım ama ayağı kırık çıktı kullanamadık değişim yuapılsın inş ipşe yarar bizdede yaaaa

biz bebefix die biyer var nette ordan aldık ayağı kırık çıktı geri gönderdik 15 gün oyaladılar biiz yeni gelecek die yok ayak gönderdik diee bende eşime bi gaz verdim arattırdım sizi şikayet edicez diee bu nebiçim yer kötü yorumlarda buluncaz size diee biz 159 a aldık önceki bu yeni gelen 220 tl onu bize gönderdiler korkularından üstüne fark almadan bide benim eşimin ağzı pek laf yapar ama gaz vermeden yürümüo benimki gazı verdim aldık mama sandalyesini çok güzel kullanışlı aslında aldığımız yerde çok güvenilir di biizm arkadaşlarda ordan aldı 3 gün içinde teslim ediolar bize şanssızlık oldu maa iyi ve uygun biyer bişiler alırsam yine ordan alıcam :roflol:

biz bebefix die biyer var nette ordan aldık ayağı kırık çıktı geri gönderdik 15 gün oyaladılar biiz yeni gelecek die yok ayak gönderdik diee bende eşime bi gaz verdim arattırdım sizi şikayet edicez diee bu nebiçim yer kötü yorumlarda buluncaz size diee biz 159 a aldık önceki bu yeni gelen 220 tl onu bize gönderdiler korkularından üstüne fark almadan bide benim eşimin ağzı pek laf yapar ama gaz vermeden yürümüo benimki gazı verdim aldık mama sandalyesini çok güzel kullanışlı aslında aldığımız yerde çok güvenilir di biizm arkadaşlarda ordan aldı 3 gün içinde teslim ediolar bize şanssızlık oldu maa iyi ve uygun biyer bişiler alırsam yine ordan alıcam :roflol:

aaaaaa bende değiştirecekler diye bekliyom kesin bizede öyle yaparlar aaaaa

kızlar bence bu siteler na kadar çok popüler olursa o kadar batırıyo.Ben 3 yıl önce pratikev diye bi site buldum.İlk önce dijital baskül almıştım en uygun orasıydı.Sonra ütüden tut ta süpürgeye kadar bi sürü şey aldım.sonra bu el değiştirmiş.yine bi kaç şey aldık ama önceki hizmet yok.Çünkü müşterisi baya çoğaldı....son bi kaç şeyi de hepsi buradadan aldık bi sorun çıkmadı ama değişiyor işte....

Back
X