nartanin iyi olduguna sevindim canim yaa onlar hasta olunca anne olarak bizimde hayatimiz karariyor degilmi..aman onlara bisi olmasinda...kiz her yerde soyleme oyle oglusum yiyor diye nazar edicen valla..bebeklere en cok anne baba nazari degermis derler maasallah nartana

ben hamileyken cok gariptir uclu koltukta rahat ederdim koca yatak bana rahatsiz gelirdi nedense..belki son uc ayimi uclu koltukta gecirdim..ben ikisinide normal dogum yaptim ne yalan soyliyim cok acayip bir duygu gene olsa gene yaparim dedirten :)ama bu kisiye gore degisiyor tabii
efede gecen gun babasdinin sigarasini almis parcalamis birini azcik yemis ama pek memnun kalmasa gerek ciyak ciyak agliyodu :)))tutun azini yakmis aci heralde..
ciss olmadan cisss tan fazla kormuyor bu bidiklar :)) gecen gun yemek yapiyorum bizimkide firinin kapaginda cikmis saga sola karisiyo..yemegi ocaktan indirmistium sogumaya yuz tutmus ama ilikti aldim on tarafa koydumki eli yansin hafif bi daha cikmasin oaraya diye ama el deydirecegine dur ciss yapma diyesiye op sen tencereyi

ee hafiften cisss oldu tabii ama allahtan bisey olmadi tam hissetmedi ama cok korktu simdi ne yanasiyo ocaga nede elliyo ciss dedimmi pirrrr kaciyo ordan..
bir musubet bin nasihattan iyidir derler ya onun gibi iste acimadan anlamiyolar keratalar..