nurancigim sana mesaj yazmistim ama niyeyse cikmamis :)) oncelikle cok gecmis olsun canim sut atesi olmussun. sutun cok masallah sutunu sagiryormussun onu buzlukta sakliyabilirsin alti ay suresi var. belki sonra biberonla icirirsin.. goguslerin sut bosaltmazsa agri yapar tanzikli sicak su tut dusta yada sicak havli bez falan koy ustune o zaman biraz rahatlarsin. benimde oyle olmustu dr boyle yap demnisti iyi gelmisti.. aytes te cok can yakacaga benziyo heee cok tatli minicik ufacik tefecik ...
tavsiyelerin icin sagol sebnemcigim sukur su an iyiyim.... aytes su an annesini uyutmamakla mesgul ileri de napar bilemiyorum sekerimm .... cok fena zaten inatci simdiden...
günaydın kızlar
nurancım bunlar sana eski formuna dönebildiğin için
şebnemmm bende misafir çok severim ama bende burda gurbetteyim eşimin aile bağlarıda çok bizimki gibi sıkı fıkı değil arkadaşlarla takılıyoruz ama eymen biraz büyüsün mutlaka bir yurtdışı tatil düşünüyorum bide belki bu yaz antalyaya gidersek nuranı görürüm kim bilir izmir tarafında olan varmıydı canlarım yakın diye belki izmir tarafına kaçarız
beklerim tabi nagehancigim gelirsen mutlaka goruselim... eski formum da gobek kismi kaldi o da kendiliginden biraz iner mi acaba?? nartan da nasil olmustu hatirlamiyorum???
meralcigim turk yardimci yatili olmuyor onlar sabah gelip aksam gidiyor sonrasinda nartan in yemek saati uyutulmasi var aytes bir bagirmaya basladi mi cocugun yemek saati uyku saati kayiyor ve o da huzursuz olup basliyor aglamaya dusunsene bir o agliyor bir o offf cok zor yaaa.... ama napalim dert cekmeden bal yenmezmis cekeyim ki simdi 1 seneye kalmaz rahat ederim... sen nasilsin meralcigim mert nasil??? opuyorum hepinizi...