kızlar destekleriniz için çok sağolun çok kötüyüm şu anda çağanda bugün hissetmiş olacakki çok huzursuz...sabahleyin hiçbişey yapmadım ne kahvaltı,ne ütüsü,nede başka bişey annemi aradım anlattım annem geldi eşim saat 11 de kalktı bakmadı yüzümüzee ütüsünü kendi yaptı annesini aradı çay koy geliyorum diye annem ne oldu oğlum konusalım dedi eşim hayır konusacak bişeyim yok dedi ve çağanı bile sevmedi eşim çıktı anasına gitti sabahtan bu yana ağlıyorum dayanamıyorum ..evet ailem arkamda ama belki düzeltebeiliriz herşeyi umuduyla eşimle konusmayı yardım almayı deniycem ne kadar işe yarayacak bilemiyorum biraz önce eşimin knt olmadığı için ödemeli atmış aramam için sonradan farkettim aradım açmadı.ayrıca hep diyorum ya sizlere ne kadar sanal ortamda olsak bile hepiniz çok iyisiniz sizlerle konusunca mutlu oluyorum iyiki varsınız iyiki sizleri tanımısım..tek tek cvp yazamadım kızlar kusura bakmayın kafam çok karışık
cnm benimde şimdi aklımdaydın hayırlısı olsun hakkında en doğru kararı sen vereceksin ama bir süre sessizlik dene inan işe yarayacak üstüne gitme temelli çoşturma şunu