2009 Kasm Anneleri

kızlar destekleriniz için çok sağolun çok kötüyüm şu anda çağanda bugün hissetmiş olacakki çok huzursuz...sabahleyin hiçbişey yapmadım ne kahvaltı,ne ütüsü,nede başka bişey annemi aradım anlattım annem geldi eşim saat 11 de kalktı bakmadı yüzümüzee ütüsünü kendi yaptı annesini aradı çay koy geliyorum diye annem ne oldu oğlum konusalım dedi eşim hayır konusacak bişeyim yok dedi ve çağanı bile sevmedi eşim çıktı anasına gitti sabahtan bu yana ağlıyorum dayanamıyorum ..evet ailem arkamda ama belki düzeltebeiliriz herşeyi umuduyla eşimle konusmayı yardım almayı deniycem ne kadar işe yarayacak bilemiyorum biraz önce eşimin knt olmadığı için ödemeli atmış aramam için sonradan farkettim aradım açmadı.ayrıca hep diyorum ya sizlere ne kadar sanal ortamda olsak bile hepiniz çok iyisiniz sizlerle konusunca mutlu oluyorum iyiki varsınız iyiki sizleri tanımısım..tek tek cvp yazamadım kızlar kusura bakmayın kafam çok karışık

cnm benimde şimdi aklımdaydın hayırlısı olsun hakkında en doğru kararı sen vereceksin ama bir süre sessizlik dene inan işe yarayacak üstüne gitme temelli çoşturma şunu :34:

kızlar eşim aramış şimdi aksamada yemek yapmayacaksan annemlere gidicem dedi bende ben yemeklerimi yaptım ama sen benimle yemek istemiyosan gidebilirsin dedim hala beni suçluyo yeter artık dedim yapma dedimm

kızlar eşim aramış şimdi aksamada yemek yapmayacaksan annemlere gidicem dedi bende ben yemeklerimi yaptım ama sen benimle yemek istemiyosan gidebilirsin dedim hala beni suçluyo yeter artık dedim yapma dedimm

derya'cım valla sana bravo diyorum ne sabırlı insanmışsın sen,çogumuz bir dakika durmaz ailemizin yanına giderdik.sen ,yaşadığın onca şeye karşı birde yemek yapmışsın.inşallah eşin senin kıymetını anlarda,hatalarını kabul eder,davranışlarınada çekı düzen verir.sakın olakı dayak olayını kabullenme bu soruna bir çozum bulun....

derya'cım valla sana bravo diyorum ne sabırlı insanmışsın sen,çogumuz bir dakika durmaz ailemizin yanına giderdik.sen ,yaşadığın onca şeye karşı birde yemek yapmışsın.inşallah eşin senin kıymetını anlarda,hatalarını kabul eder,davranışlarınada çekı düzen verir.sakın olakı dayak olayını kabullenme bu soruna bir çozum bulun....

aslında hiç sabırlı değilimdir meralcim ama eşimi seviyorum bide çocuk olunca yuvayı dağıtmak yerine çözüm bulmaya çalışıyosun aksam sofra kurup konumayı düşünüyorum herşeye tamam derim ama dayağa asla tabiki onuda konusucam ama bakalım o neler yapacak

iyi aksamlar kızlar nasılsınız?ben kendimi çok yorgun hissediyorum ve bugün hiç dışarı çıkmadım eşimle tlfda barıştık aradı özür diledi söz verdi ama yeterli değil bu benim için beni tatmin etmedi birazdan gelir işten yüzyüze konuşup ona aile olduğumuzu saygı ve sevgi olmadanda hiçbişeyin olamayacağını anlatmayı düşünüyorum dua edin bana ne olur inş bidaha yaşamam bunları

iyi aksamlar kızlar nasılsınız?ben kendimi çok yorgun hissediyorum ve bugün hiç dışarı çıkmadım eşimle tlfda barıştık aradı özür diledi söz verdi ama yeterli değil bu benim için beni tatmin etmedi birazdan gelir işten yüzyüze konuşup ona aile olduğumuzu saygı ve sevgi olmadanda hiçbişeyin olamayacağını anlatmayı düşünüyorum dua edin bana ne olur inş bidaha yaşamam bunları

bütün gün dua ettim canımm sana hem hastayım hem ev topluyommm biyandanda allahım sen güç kuvvet ver diyorumm deryaya diye dua ediyorumm hakkında ne hayırlı ise o olsun diyorumm...inş bidaha yaşamazssın canımm inşllah akıllanır seninkide ama yienede diyeceğim biraz mesafe koy arana eşinle soğuk davran biraz burnundan getir derim biraz ağırdan al kendinii :43::43:

derfat canım allahım hakkında hayırlı yolu göstersin çok çok üzüldüm dayakta ne anlamadım yani bi özürle kurtulcağınımı sanıo bu erkekler allahım ya...kır döke özürdile inş şuan herşey yolundadır...

ah derya ahhh... valla soylenecek o kadar laf varki amais isten gecmis affetmissin artik soylenecek soz kalmadi
kocani cok sevdigin belli ama seviyorsun diyede kendin kendinlikten cikmana gerek yok bir defa geliyorsun dunyaya kiymetini bil kendinin. kimsenin uzmeye hakki yok seni. bazen sevgiler zarar verir insana ona gore karar ver caganin huzurunu mutlulugunu dusun kendininde tabi

günaydın kızlar hepiniz haklsınız ben en çokta çağanı düşünüyorum ve eşimin akşam burnundan getirdim sen benim çocuğumla ilgilenmedin ananna gittin anan dahamı önemliydi diye.. ve kolumun morunu filan gösterdim oda kolunu incitmiş duvara vurmuş sanırım bayağı pişman olmuş ve dikkat edeceğiiine söz verdi bayağı ilgiliydi pişman olduğu belli önemli olan bidaha tekrar etmemesi ayrıca bu sondu bidahası olmayacak affetmeyeceğim bidaha köpekler gibi pişman olur yaparsa ama dönmem yani kısacası bu son şansı tekrar tekrar hepinize destekleriniz ve dualaraınız için çok çok teşekkürler

ah derya ahhh... valla soylenecek o kadar laf varki amais isten gecmis affetmissin artik soylenecek soz kalmadi
kocani cok sevdigin belli ama seviyorsun diyede kendin kendinlikten cikmana gerek yok bir defa geliyorsun dunyaya kiymetini bil kendinin. kimsenin uzmeye hakki yok seni. bazen sevgiler zarar verir insana ona gore karar ver caganin huzurunu mutlulugunu dusun kendininde tabi

evet sebnemcim sevgi her zaman kurulmuyo ama onları mutlu etmek içinde yuvamı dağıtmak istemiyorum eğer ayrılırsam eşimden onların istediğini yapmış olurum ben eşimi düzelteme çabasındayım tabiki çağanın huzurunu mutluluğunu düşünüyorum kendimide çok düşünüyorum diyorumya canım bu sonduuuuuuu

derfat canım allahım hakkında hayırlı yolu göstersin çok çok üzüldüm dayakta ne anlamadım yani bi özürle kurtulcağınımı sanıo bu erkekler allahım ya...kır döke özürdile inş şuan herşey yolundadır...

sağol bircancım şimdilik yolunda herşey canım bi sorun yok gibi gözüküyo ama bu benim içimdeki acıyı dindirmiyo tabiki hala canım acıyo aklıma geldikçe çıldırıyorum ayrıca bu dayak acısı geçer ama söylenen sözler geçmez eşimin ailesinin yanında söylediği lafları unutmuycam ve onuda ailesinide ALLAH a havale ettim

günaydın kızlar hepiniz haklsınız ben en çokta çağanı düşünüyorum ve eşimin akşam burnundan getirdim sen benim çocuğumla ilgilenmedin ananna gittin anan dahamı önemliydi diye.. ve kolumun morunu filan gösterdim oda kolunu incitmiş duvara vurmuş sanırım bayağı pişman olmuş ve dikkat edeceğiiine söz verdi bayağı ilgiliydi pişman olduğu belli önemli olan bidaha tekrar etmemesi ayrıca bu sondu bidahası olmayacak affetmeyeceğim bidaha köpekler gibi pişman olur yaparsa ama dönmem yani kısacası bu son şansı tekrar tekrar hepinize destekleriniz ve dualaraınız için çok çok teşekkürler

neyse artık barışmış gibi görünüyorsunuz inşallah bir daha tekrarlanmaz....

selam kızlar,yaz geldi iyice ve artık kimseler uğramaz oldu buralara:)

ben ve oğluşum iyiyiz.bu gun mert uykusuzluktan bayıldı.yemeğini bile yiyecek halı yoktu bende uyuttum aç aç:))sabahtan yeni bir aktıvite yaptık.hani şu renklı kumlar varya cam vazolara konulan onlarla balkonda oynadı(k).evde vardı bir tane vazo çiçekleri bozulmuş attım,çiçeğini.kumları ne yapsam diye düşünürken,dedim kendi kendime çocuğu kumsala goturemedim bari kumsalı eve getireyım.kova kurekleri verdim elıne,kumuda doktum yayvan bir tepsiye,saldım mert'i de onune oynadı keyıfle...sonlara doğru çıldırdı avuçlayıp avuçlayıp havaya atmaya başladı:))aman olsun dedim kırlenmek guzeldir....

temmuz ortası gibi eşim izne çıkacakmış.tatıl yapamıyacağız gibi gorunurken boyle bir habere de sevindim.3,4 gunluğunede olsa yakın bir yerlere gideceğiz gibi.uzun seyehatleri goze alamıyorum şimdilik ve akdenize temmuzda gitmekte hiç mantıklı gelmiyor bana.mayısta gidip,nemden ve sıcaktan boğulmuştum,temmuzu düşünemiyorum bile..

bugun bimlerde havuz varmış.uşenmezsem çıkıp alacağım akşama doğru...

sizlerde ne var ne yok,yavrular nasıl..ya kızlar sız neler yapıyorsunuz çocuklarla aktivite anlamında.,,yazalım,fikir verelım birbirimize...

ben ve oğluşum iyiyiz.bu gun mert uykusuzluktan bayıldı.yemeğini bile yiyecek halı yoktu bende uyuttum aç aç:))sabahtan yeni bir aktıvite yaptık.hani şu renklı kumlar varya cam vazolara konulan onlarla balkonda oynadı(k).evde vardı bir tane vazo çiçekleri bozulmuş attım,çiçeğini.kumları ne yapsam diye düşünürken,dedim kendi kendime çocuğu kumsala goturemedim bari kumsalı eve getireyım.kova kurekleri verdim elıne,kumuda doktum yayvan bir tepsiye,saldım mert'i de onune oynadı keyıfle...sonlara doğru çıldırdı avuçlayıp avuçlayıp havaya atmaya başladı:))aman olsun dedim kırlenmek guzeldir....

temmuz ortası gibi eşim izne çıkacakmış.tatıl yapamıyacağız gibi gorunurken boyle bir habere de sevindim.3,4 gunluğunede olsa yakın bir yerlere gideceğiz gibi.uzun seyehatleri goze alamıyorum şimdilik ve akdenize temmuzda gitmekte hiç mantıklı gelmiyor bana.mayısta gidip,nemden ve sıcaktan boğulmuştum,temmuzu düşünemiyorum bile..

sizlerde ne var ne yok,yavrular nasıl..ya kızlar sız neler yapıyorsunuz çocuklarla aktivite anlamında.,,yazalım,fikir verelım birbirimize...

son günlerde birbirmizi yiyoruz sinirli agrasif oldu bağıryo çağırıyooo tv deki adamlara bişiler anlatı kızıo balkona çıkıo ordan aşşağı bağırıo kzııoo ofluyo pufluyo beni delirti ben hastaım evi topluom eşim izin alamadı çıldırmak üzereyimm çok yoruldummm bide nesliii bide evv offfffffffffff anammm offff bide bunları yerleştirmesi varrr o dahada stresli çünki eşim yanımda olmıcakk ben kayınvalidem kayınpederim olucak nesli zaten durmuooo

slm canım biz iyiyiz sen nasılsın?mertede çok güzel bi oyun bulmuşsun bizimde iki tane balkon var ama soğuk balkonlarımız ev sıcakta öyle bişey yapamıyorum bime bende gitmeyi düşünüyorum çağan uyansında artık yemeklerim var zaten..canım bu aralar olayları biliyosun çağanla pek oynayamadık yavrum kendi kendine oynuyo arabalarıyla ama çağana bisiklet almayı düşünüyorum

son günlerde birbirmizi yiyoruz sinirli agrasif oldu bağıryo çağırıyooo tv deki adamlara bişiler anlatı kızıo balkona çıkıo ordan aşşağı bağırıo kzııoo ofluyo pufluyo beni delirti ben hastaım evi topluom eşim izin alamadı çıldırmak üzereyimm çok yoruldummm bide nesliii bide evv offfffffffffff anammm offff bide bunları yerleştirmesi varrr o dahada stresli çünki eşim yanımda olmıcakk ben kayınvalidem kayınpederim olucak nesli zaten durmuooo

minecim stres yapma şekerim herşey hallolur neslide bence evde sıkılıyordur ondan öyle yapıyordur çağanda öyle eğer yanına bi arkadas bulursak onunla oynuyo yoksa bize saldırıyo

geçenlerde mertte oyleydi canım ya biraz suyuna gittım,duzeldi.hep ilgi istiyor,onunla oturcan,oynucan,kitap okuyacan sorun yok.ne zaman biraz iş yapayım desem yada pc'nin karşısına otursan kıyamat kopuyor:::(2 yaş sendrpmuna girdiler herhal bizimkiler.

birde ben ciddi ciddi her istediğini yapmakla yanlış mı yaptığımızı düşünmeye başladım.hayatı tehlike taşımıyorsa her istediğini veriyorum elıne,inatlaşmamak adına...ama korkuyorumda hayırdan anlamayan,arsız bir çocuk mu yetiştiriyorum diye:(çocuk gelişimi kitapları alıp okumam lazım kafam karıştı,bazı durumlarda nasıl davranmalıyım bilemiyorum.

eşinin izin alamaması kotu olmuş,annen olsaydı ev taşıma işinde daha rahat ederdin.ev taşınana kadr sen iyileşirsin neslinin agresif durumları son bulur belkı canım ya çok kasma kendini...

minecim stres yapma şekerim herşey hallolur neslide bence evde sıkılıyordur ondan öyle yapıyordur çağanda öyle eğer yanına bi arkadas bulursak onunla oynuyo yoksa bize saldırıyo

canım arkadas nerden bulcam ben ona karşı komşumuz var onun 4 yasında kızı var nesli orda durmuo bensiz ağlıyoo bize gelse kız şuan yine ben bi iş yapamıcam çünkü peşlerinde koşuyorummm çok yoruldummmm bennn çokkkkkk

Back
X