canım mahalle içinde komşuluklar oluyo ama apartman ve site içinde olan evlerde pek sammiyet yok bid kimseye emanet edemiosun tanıdığım biri olsaydı yien güvenebiliridm ama zaten yeni taşındım kimseyi tanımıyorum ki... nohut yemeğimi yaptım pişmek üzeree bi an dolma biberden vazgeçip fırında tavuk patates yapmaya karar verdim çorba olarakta mercimek çorbası yapıcamm galiba çocukluk arkadaşım eve güzel ama eskisi gibi samimiyet olmuyo zaman okadar değişmişki yada değişen sadece benim neredeyse birlikte büyüdükk ama eskisi gibi sohbetlermiz gibi dolu dolu olmuyorr o bekar ve çalışan biri ben ,ise evli ve çocuklu statümüz farklııben nesliden fırsat bulup konuşamıyorum bileee:82::82::82::82::82:
minecim o dert bendede var benimde arkadaslarımın hemen hemen hepsi aynı çağan olmadan önce daha sık görüşüp daha çok şey paylaşırdık ama benim şimdi çocuğum var onlar gibi rahat değilim diye arayıp sormuyolarr ben çok kez aradım ama onlar hem soğuk davrandılar hemde bidaha dönüpte necisin diye aramadılar tabi bende kırılıyorum ve bende aramıyoorum artık acaba sorun bizdemi?yoksa onlardamı?