2009 Kasm Anneleri

Canim cok gecmis olsun bulantiya metpamit birebir ishalede mazı . Mazıyı aktarlardan bulabilirsin. İyice dov toz haline getir 1 cay kasigi maziyi bi kerede yedirebilecegin kadar yogurtla karristir ver hemen arkasindanda sade yogurt ver cunku tadi berbat. Keser hemen canim ishali miktari fazla verme kabiz olur. Denedigim en etkili yontem bu buyuklerede 1 tatli kasigi o da aklinda olsun . Tekrar gecmis olsun minige

Canim cok gecmis olsun bulantiya metpamit birebir ishalede mazı . Mazıyı aktarlardan bulabilirsin. İyice dov toz haline getir 1 cay kasigi maziyi bi kerede yedirebilecegin kadar yogurtla karristir ver hemen arkasindanda sade yogurt ver cunku tadi berbat. Keser hemen canim ishali miktari fazla verme kabiz olur. Denedigim en etkili yontem bu buyuklerede 1 tatli kasigi o da aklinda olsun . Tekrar gecmis olsun minige

cok teşekürler deniyecem dedigini eşime söyleyimde alsın tekrar teşekürler

günaydın kızlar nasılsın ben çok kötüyüm oglum gece hiç uyumadı miydesi bulanıyo ishal olmuş cok halsiz ne yapmalıyım bilmiyorum ilk defa böyle oldu lütfen yardım edin ne yapa bilirim of cocuk hastalanması cok zor

günaydın canım çok geçmiş olsun neden oldu acaba?yediği bişeymi dokunduki?mide bulantısı için bilmiyorum canım ama ishal için klasik yöntemler varya muz yedir bol bol çağanda faydasını gördüm ben

bende seni merak etmiştim çok geçmiş olsun sebnemcim neyseki sağolsun eşin yardımcı olmuş sana o gelene kadar rabbimde güç vermiş kalkmışsın ayağa...olsun canım bu aralar seninde dinlenmen lazımm...
tsk ederim deryacigim simdi daha iyiyim ne oldu bende anlamadim valla bir gun beni devirdi gecti :))

şebnemcim çol geçmiş olsun e hamilesin bünyen zayıf düşmüştür dikkat et kendine bak ne güzel eşin ilgilenmiş cocukarla bol bol dinlen sende kendine ve cocuklarına iyi bak
sanada cok cok tesekkurler esincigim. bneim bunyem zaten cok zayirftirda bunca yorgunluga iki couga nasil ayakta kaliyorum allahin bir hikmeti olsa gerek. tabi hamilelik daha ilk aylarda olmasina ragmen beni etkiledi galiba dahada gucsuz olmusum neyseki simdi duzeldim cok sukur. cocuklarin burunlari akiyor simdide ama hemen limon takviyesi bide yeni yontem soguk su veriyorum sanki daha iyiceler :))

selam kızlar nasılsınız 1haftam kaldı evime dönmeye inşallah butayı çok özlüyorum...hüma hala iyileşemedi antibiyotiten sonra göğsü hıtrlıyodu dr a tekrar gittik bronşit yok balgam var asist verdi bakalım kullanıyoruz ya kızlar kıım 10 kilo hiç kilo almıyo dr bu çocuk böle sağlıklı her şeyi dio besleyemio sanki hala çorbalara devam yemek yamio pütürsüz yediği içinmi kilo almıo acab diorum öğütüp veriom yabakalım nolcak böle
maşallah 5öğün yiyo banamısın demio ama çok hareketli
humaya cok gecmis olsun.. boyle durumlarda bildircin yumurtasi versen bence daha guzel olur ilac yerine. sut bal bildircin yumurtasi bu uclu dogal ilactir zaten balgam sokturur bronslarada iyi gelir.. bide kilosunu fazla takma kafaya bak ne guzel saglikli demis dr daha ne olsun. benim oglumda cok yer ama hic kilo almaz boyuda uzun buyudugunde telgraf diregi gibi olucak diyorum :)))

günaydın kızlar nasılsın ben çok kötüyüm oglum gece hiç uyumadı miydesi bulanıyo ishal olmuş cok halsiz ne yapmalıyım bilmiyorum ilk defa böyle oldu lütfen yardım edin ne yapa bilirim of cocuk hastalanması cok zor

gecmis olsun esin eskiden ishalken hersey yenmez derlerdi ama simdi yagsiz olan herseyi yiyebilir diyor drlar bol bol meyve yedirmeye calis deryaninda dedgi gibi muzda iyi gelir.. midesini usutmus gibi gorunuyor yavrucak. neneli yogurt corbasida iyi geliyor mide bulantisina.. ins cabuk atlatir

derya valla bende klasik yöntemleri deniyorum muz haşlanmış patates verdim biraz daha iyi eşim kalsa en ufak şeyde dr gidecek ama ben bagışıklık kazanması için ilaç verme tarafı degilim sen nasılsın cagan nasıl.Şebnem sendende cocuklara geçti galiba çok geçmiş olsun erkek cocukları kendileri iyleşirse bagışıklık kazanırlarmış 2+1 cocuklara iyi bak

slm kizcelerimmmm ramazan nasil geciyor bakalim.. ben ilk bi kac gun haric tutamadim hic. size havale ettim o isi hisseden paydarim ona gore :51: esimle aldik sazi elimize gene bugun vir vir virrr agiz dalasi yaptik :6: bi yerden sonra bende film kopmus ne dedigimi ne soyledigimin farkinda bile degilim esim cikmis balkona tabiri caiz kacmis benim virvirimdan sigarasini tutturuyodu sessiz sessiz :47::47::47: baktim ben kendi kendime soyleniyorum aa nerdesin be adam boyle tek basinada kavgami olurmus sIkIldim dedim ses yok yanina gittim eee bittimi bugunku ronavsimiz bu kadarmiydi git basimdan yaaa dedi yok yok sen iycene formdan dustun bak perfonnasini beyenmiyorum artik yakismiyo sana bu kadar cabuk pes etmek yaslandin iycene
topralan bakimm dedim basladik gulmeye :27: allahtan laflarimiz bi kulaktan girip bi kulaktan cikiyor yoksa yer etse bu kadar kolay gulmeyiz sanirim sizede tavsiye ederim kizlar o andaki laflari sakin ciddiye almayin umursamayin gercek degill cunku sinirle ofkeyle soylenmis sozler gelip gecici olsun sevginiz askiniz baki olsun... efe geceleri sayiklamaya basladi cok komik yaa miril miril biseyler soyluyo anlamaiyorum ama cok guluyorum.. mircanda anne cok sicak deyip butun evi sabaha kadar tavaf ediyor bazen balkonda bile yatiyor aslinda son bir haftadir havalar sogudu ama cocuk hararetli galiba :)) ona hamileyken uc dort pet siseyi buz yapip sarilip yatiyordum acaba bunun etkisi olabilirmiki bu sicagi sevmemesinde:1:

derya valla bende klasik yöntemleri deniyorum muz haşlanmış patates verdim biraz daha iyi eşim kalsa en ufak şeyde dr gidecek ama ben bagışıklık kazanması için ilaç verme tarafı degilim sen nasılsın cagan nasıl.Şebnem sendende cocuklara geçti galiba çok geçmiş olsun erkek cocukları kendileri iyleşirse bagışıklık kazanırlarmış 2+1 cocuklara iyi bak
benim esimde oyle bisey olsun hemen ilac hemen dr ya ne gerek var azcik kendi mucadele etsin yokkk ates dusurucu ver ilac ver bende heee verdim verdim deyip hic bisey vermiyorum kendide hastalik hastasi zaten yok yere ilac icip duruyor simdi basit bir agri kesicinin bile etkisi olmuyo.. cok sukur benimkiler cabuk toparlaniyor. seninki simdi nasil oldu.. acaba sudan oyle olmus olabilirmiki bi ara turkiyede salgin oluyodu sudan dolayi

sağol canım bende iyiyim çok şükür birazcık belimi ağrıtmışım duvarları silerken o kadar .çağanda iyi çok şükür hergün yeni bişey öğreniyo çok şükür böyle giderse yavaş yavaş konuşmayı sökeriz düye düşünüyorum öğrenmeye çok açık şu anda bende elimden geleni yapıyorum sen nasılsın canım?senin bıdık nasıl?

Son düzenleme:
benim esimde oyle bisey olsun hemen ilac hemen dr ya ne gerek var azcik kendi mucadele etsin yokkk ates dusurucu ver ilac ver bende heee verdim verdim deyip hic bisey vermiyorum kendide hastalik hastasi zaten yok yere ilac icip duruyor simdi basit bir agri kesicinin bile etkisi olmuyo.. cok sukur benimkiler cabuk toparlaniyor. seninki simdi nasil oldu.. acaba sudan oyle olmus olabilirmiki bi ara turkiyede salgin oluyodu sudan dolayi

sebnemcim çok şükür daha iyiymişsin canım ama efeyle mircana geçmiş olsun canımm bend eçok ilaç vermek istemiyorum ama baktım durum kötüyse mecbur kalıyorum çağana drlar çok kansız diyorlar daha önce kan ilacı kullanmıştım ama yine kansızmış bende şimdi hergün bi tatlı kaşığı pekmez içiriyorum..

ya kızlarr şimdi bizim sıpacıklar kış çocuklarıya 2 yaşını bitirecekler kıyafet olarak kaş yaş grubu alıcaz 3 yaş grubumu alıcaz?

şimdi daha iyi miyde bulantısı için nane limon içirdim ishal içinde patates ve muz verdim sadece çok halsiz .benim eşimde ilac hastası diyebilirim hasta olsun ilacının saatini gecirmez ben kolay kolay çok zordakalmadıkca ilaç almam su hep hazır su veriyorum dogdugundan beri hep aynı firmadan alıyorum ama bilmem olabilir

sebnemcim çok şükür daha iyiymişsin canım ama efeyle mircana geçmiş olsun canımm bend eçok ilaç vermek istemiyorum ama baktım durum kötüyse mecbur kalıyorum çağana drlar çok kansız diyorlar daha önce kan ilacı kullanmıştım ama yine kansızmış bende şimdi hergün bi tatlı kaşığı pekmez içiriyorum..

derya kansızlık cocukta iştahsızlıkta yapar ben mustafaya hep biz cola içerken pekmezi sulandırıp için bikaç damla limon sıkıp veriyorum oda cola sanıyo içiyor bide küçüklünden beri kara cigeri püre yapıp verdim hiç kansızlımız cıkmadı cagana halsizlikte yapar cok geçmiş olsun

günaydın herkese
esin çok geçmiş olsun kuzuna
şebocum sanada çok geçmiş olsun yakışmıyo senin gibi süper anneye hastalık
valla kızlar sadece hastalara geçmiş olsun diyebiliyorum ama hepinizi öpüyorum
yorgun ve bitkin bir haftaya başladım bu hafta geçsede tatil yapsam bu haftadan sonra tam 3 hafta yokum şekerlerim tabi bayram tatili 9 gün olursa

günaydın arkadaşlar.. hepinize hayırlı haftalar diliyorum cuma yada cumartesi oğuzu sünnet ettircem ama daha hastane bulamadım ya hepsi genel anestezi diyo ama ben istemiyorum neden bu abartı onuda anlamıyorum eskiden berberlerin yaptığı işi şimdi böyle neden büyütüyolar yaa oof offf hastane araştırıyorum bulacağım inş. :(

günaydın herkeze saogul nagihan benim eşimde bayram iple cekiyo oda iki hafta izin kulanacak bi aksilik olmasa . of ben cok yorgunum mustafa akşam 1 de yatı ve benim akşama kalabalık bi misafirlerim var ama ben şimdiden yoruldum

günaydınnn kızlarrrr hafta sonu çok yoğundum kayınvalideler ve kaynımları iftara aldım izmirden aydına iftara çağırdım başta a tereddüt ettim şehirler arası iftar olurmu die ama neyseki iyiki çağırmış bekliolarmış zaten allah yüzüme baktııı neyse herşeyim dört dörlüktü yemekten masama kadar ama kaynana pskollojisi işte bunu hazmedemio herşeye bi kulp buluyo ama şu arkadaşınız evet annecim haklısn diyemio malesef huyu diil herşeye bi cevap şap diye kadın allak bullak oldu benide allak bullak etti valla meze yapıyorum semiz otunun doğranmasına bile laf etti yani neyse 1 gece kaldılar dün akşam iftar yaptık bidaha çay may derken gece 11 de gittiler:72::72::72: elitmle pek samimiyetimiz yoktu ama bu sefer bana içini döktü bende artık onu seviyorum :38::38:bide kıza dedim ki aaaa sende biizm gibi bi insanmışınnn diye nasıl gülüyo herşeye :59:tammam diyodu siz nasıl istiyosunuz öle olsun diodu meğerse eşii sen onlara tamam de ben senin her istediğini yaparımm diomuş gerçektende öle oluyoduu:45::45::45:bende uyuz oluyodum ben karşılık veirriken bu nasıl herşeye tamam dio diee işin kolyaını bulmuşşş:1::1::1:ama ben öle yapamam üzgünüm :74:yaradılışım bu keşke biraz yapabilsemmm:20::20::20:benden haberler bunlarrr neyse genel olarak iyiydi ama arada sinir küpü olsamdaaa hepsini seviyorum ama benim evime işime karışılsın istemiyorumm üzgünüümmmm:57::57::57:

Back
X