günaydın herkese nasılsınız ben çok yorgunum migrenimde tutu of başım çok agrıyo iki üç gündür mustafa geç uyup erken kalkıyo benim tüm düzenimi alt üst etdi gece uykusunda çok agladı acaba neden bi türlü anlayamadık sürekli agzını açıp dişini gösterip anna acıyo diyo bakıyorum görünürde bişe yok kızlar sizin cocuklar ikinci azılarını çıkardılarmı? olmasa yarın dr götürecem bakalım mustafa eve misafir gelince kendi başına okadar güzel oynuyoki misafir çok seviyo onlar gidince de çok mızmızlanıyo dün gece eşimin iş arkadaşları ve eşleri geldi ilkez tanıştım hepsi cok iyi insanlarmış genel olarak çok iyiydi
günaydın canım geçmiş olsun ya bak ne dicem sizin orda lokman hekim hastanesi varmı bilmiyorum ama lokman hekim hastanesinde tedavi ediyolar migreni bizim burda birisi gitti bi kaç seansmış ve çok pahalı değil 100 tl miş ve kesin sonuç veriyomuş kadın çok memnun şimdi artık hiç ilaç filan kullanmıyorum dedi bi araştır istersen ..canım çağan azı dişini çıkardı çok zorlandı ama ateş filan sürekli ağladıı mustafada belki diş çıkartıyodur annesi o ağrı yapıyodur..maşallah mustafaya misafiri çok seviyo demenk şanslısın aslında kalabalığı sevmez her çocukk..