ayy nurancım ne iyi etmişsin şu sünnet olayını ya..keşke bende ilk gün yaptırsaydım daha kolay olurdu şimdi bunları düşünüyo olmazdık .maşallah nartanada,aytesede
..evet canım o kitabı bende okuyorum ama hala daha başındayım çünkü bu aralar fırsatım olmuyo çağan uyanıkkende okutmuyo ancak o uyuyunca okuyabiliyorum ondanda yemek hazırla derken uykum geliyooo ve kalıyoo ama çok güzel bi kitap bende çok beğendim.ayy ne güzel nuran ya havuza,denize derken biraz rahatlıyosun benim öyle bi şansım olmuyo iştee ne havuz ne denizz hiç biişey yok hoş olsada çağanla ne yapabilirimki değilmi?
deniz e gidiyoruz deryacigim ama rahatliyor muyum bilemiyorum??? nartan i evden cikarmaya calismak hazirlamak kolay olmuyor gidecegiz deniz yzmek pek cakmiyor yada takmiyor.... gidince de kolluklarla kucagimda konyaaalti zaten kum degil denizin icinde nartan ve ayaklarima batan o taslar aksamlari ayaklarim baya agriyor ama yoksa o dalgali havuza giremez tek basina.... seneye yuzme kursuna yazdirmayi dusunuyorum alirlar isallah derya sen de seneye dusunebilirsin boyle bir aktivite orada da vardir havuzlar enerjilerini atarlar en azindan......