esim gitti ben eve dondum arkadasimi aradim anlattim oda dedi hadi gel benim dr gotureyim seni belki rapor aliriz hemen ciktim yola ama dr bebegin cok kucuk oldugunu prensip geregi uc aydan kucuk muane yapmadigini soyledi anam buraninda boyle sacma biseyi var neymis hamilelik ayi uc ay olacakmis ya kardesim ne sacma bisey bu belki benim hamilelgim tehlikeli belki dusuk riski var cix cix cixxxx insani cileden cikariyor sacam seyler. neyse ordan ciktik baska klinige gittik orda japonmu cinlimi dra anlattik derdimizi saolsun rapor verdi muayne etmedi pransinda jinokoloja yolladi.. simdi pazartesi gunu sosyale gidip adamin gozune sokacagim raporu bide dra alay konusu olduk bu nebicim ajan boyle hamilelik egitime engel degilki niye rapor istiyor diye. amau sefer esimle gitmicem o kendine hakim olamayo sacam sorular karsisinda arkadasimla gitcem.. esime dedim bak biz kadinlar nasilda hallediyoz isimizi oda akilli kadinsin vesselam diye benle kafa buluyo :)) dr takvime bakti dogumun 12 martta olacak dedi..
efeyi krese birakirken cok agliyo ama ben gidince susuyormus. ama durumu cok iyi aksam mutlu aliyorum onu.. mircan ara sira itiraz ediyo ama birakincada ses etmiyo. benim son haberler bunlar. buralara bayram ugramaz pek turklere tatilmis izinmis yok.. ama iste insanlar genede ellerinden geleni yapiyor turk geleneklerimizi unutmamaya calsiiyoruz.... biraz buruk biraz degisik geciyor burda bayram seyran hele bide sevdiklerimiz yanimizda yakinimizda yokken.. neyse duygusala baglamayalim olayi :)) kk ya sanki bayram erkek mi gelmis ne herkez hemen bayramlasmis ee bende bunu bozmayim garii
herkezin bayrami en sevdikleriyle birlikte en mutlu gunu olsun, hersey gonlunuzce olsun ve bayraminiz mubarek olsun....