2009 Kasm Anneleri

selam kızlar naber. dün oğlumu dr kan sayımına götürdüm. yine kansızlık çıktı.
bundan önceki verilen demir ilacını pek düzenli vermedim ondan heralde...

bide akdeniz anemisi tahlili yaptir bakalim. o kan sayimi testinden farkli bir sey ve cevabi bir haftayi bulur. bende de ayni durum vardi ilaclarin hic tesiri olmuyor aksine kan degerlerim dusuyorduki 30 yasindan sonra akdeniz anemisi oldugumu ogrendim. gecmis olsun

deryacigim umarim sende esinle arani duzeltmissindir.. gecen gun seni aradim ama evde kimse yoktu. meralide aradim o gun meralle konustum hepinize cok selami var pc bozukmus daha yapilmamis aslinda yapilmis ama olmamis geri yolllamislar.. neyse seninde sesini duyup konusayim demistim ama nasip degilmis.. caganim nasil insallah iyidir ikinizide cok cok opuyorum..

nurancigim sende yorgun yuvarlan benim gibi omur torpuluyorsun hayatim. allah kolaylik versin canim.

iyi geceler kızlar epeydir giremiyordum anca nasip oldu daha doğrusu kısaca bakıp kaçıyodum yazmaya fırsat olmadı herkes iidir inş. biz biraz karışık bir dönem yaşadık ondan uzaak kaldım buralrdan sorunlar bitmedi ama aynı hararetini sürdürmüyor hakkımızda hayırlısı vaktim olursa anlatırım uzun çok çünkü bu arada bende şeker çıktı hastaneye gidip duruyoz annemlerdeydim sürekli yatıp birde homini gırtlak yapmamın karşılığı olsa gerek ramazan harika İftar deRKEN son dönemde zor olanı başarmışım dahiliyeci 1 doz insülin desede kAadın doğumcum dikkat etmemi az kaldığını gerek olmadığını söyledi zateen kullanmak istemiyodum kullanmıcam sürekli şekerimi ölçüyoruu m tokluk şekeri iiken açlık sınırdan yüksek çıkıyor diyetisyene de gittim resmen açım bu dönemde bana yapılırmı hele şekeri tamamen kesmek beni bozdu meyveyi bile ekşi olanını yiyorum ne kadar tatlı şeyler tüketiyomuşumda haberim yokmuş bende böle canlar beni özledinizmi bu arada hımmm:23::23:

slm zeynepcim bizde seni merak ediyorduk ama sen kötü bi dönemden geçiyorjmuşsun hakkında hayırlısı olsun olsun canım müsait olduğun bi ara yazarsın paylaşırız ..canım şeker çıkması çok kötü olmuşş yediklerimize dikkat etmiyoruz sonrada biz çekiyoruz hastalıkları sende bide hamişsin dikkat et canımmm kendinize geçmiş olsunn

uffff son uc gundur cok yorucu ve kosusturmaca gecti.. dun okulda randevum vardi oraya kostur ordayken arkadasim aradi eltisiyle kavga etmisler polis molis gelmis morali bozuk isin bitince gel dedi oraya gittim aksam gec geldim eve yorgundum hemen yattim. okulu hallettik 6 eylulde artik okullu olacagim. bugunde sosyal dedikleri bir yer var orda randevum vardi ama sorunlu gecti sinirlerine hakim olamayan esim adamla nerdeyse kavga edecekken zor zaptettim.simdi bu devlet benim gibi dil bilmiyen ve yeni gelenlere ucretsiz kurs veriyor hatta ustune para veriyor yol parasi kres parasi vede haftalik masraf harcligi ama bunuda uygun bulduklarina veriyor.. esimde dediki madem boyle bir firsat var bizde faydalanalim. bugunku randevumuz bunun icindi.. muracat ederken hamile oldugumuda yazmisti esim. ayyy adam illaki dr raporu istiyor neymis okula gitmesinde engel yoktur diye esimde diyorki esim hamile hasta degilki yok diyo ne bileyim ben uc ay gidip birakmayacagini sonra ben bosa para vermis olucam diyo.. niye fransizca ogrenmek istiyor ne gerek var demezmi salak adam esim artik zivanadan cikmak uzere adama sert konusmaya basladikca adamda sacma sorularini dahada sacmalatiyo seninle konusmak icin kendi isini kendi yapmasi icin ogrenmesi lazim fransiozcayi diyor esim bende dedimki adama soyle benim oglum seneye okula baslicak benim onun dersleriyle ilgilenmem icin dil ogrenmem lazim ve tek firsatim bu hamileleik zamani. eger okula gitmessem bir sene boyle kayip bir senede dogum sonrasi kayip iki senem kaybolacak ve cocuk okula baslicak bu sene gitmem lazim de. esim tercume etti guzel guzel anlatti yokkk adam nuh diyo peygember demiyo derilicem.. dr randevum ayin 12 okul 6 da basliyo adam rapor getirmezsen para kagidini vermem diyor napicami sasirdim. esimde dedi sen hic uzulme gene ayin altisinda okula gidersin sen parasini cebimizden oderiz raporuda alinda ben hallederim dedi. ya bide sosyal gonderirse beni hem kurus para odemiyoruz hemde sabah 8 aksam 4 arasi olucak yani zmaan cogaliyo obur turlu 8 oglen 1 azcik bisey ben tam gun gideyim cabuk ogreneyim istedim o yuden sosyalin gondermesi benim daha cok isime geliyo paradan cok zaman muhim ( ehh fazla para gozde cikarmaz hani :))

sebnemcim okulun hayırlı olsun ama ne gıcık bi adama denk gelmişsiniz yaa eşin adama iyi dalmamışş gerçi benim eşimde bişey yapmaz ben dalardım herhalde adama:52::52::52:hem böyle fırsat varsa sende faydalan canım evet fazla para göz çıkarmaz hatta para olmadan yaşanmıyo canımmm eşlerimiz ne için çalışıyolar para kazanıp ev geçindirmek için onun için hakkınızı arayın ve alın bence hatta dra daha önce gitmre ihtimalin varsa raporu al ve adamın gözüne sokk

esim gitti ben eve dondum arkadasimi aradim anlattim oda dedi hadi gel benim dr gotureyim seni belki rapor aliriz hemen ciktim yola ama dr bebegin cok kucuk oldugunu prensip geregi uc aydan kucuk muane yapmadigini soyledi anam buraninda boyle sacma biseyi var neymis hamilelik ayi uc ay olacakmis ya kardesim ne sacma bisey bu belki benim hamilelgim tehlikeli belki dusuk riski var cix cix cixxxx insani cileden cikariyor sacam seyler. neyse ordan ciktik baska klinige gittik orda japonmu cinlimi dra anlattik derdimizi saolsun rapor verdi muayne etmedi pransinda jinokoloja yolladi.. simdi pazartesi gunu sosyale gidip adamin gozune sokacagim raporu bide dra alay konusu olduk bu nebicim ajan boyle hamilelik egitime engel degilki niye rapor istiyor diye. amau sefer esimle gitmicem o kendine hakim olamayo sacam sorular karsisinda arkadasimla gitcem.. esime dedim bak biz kadinlar nasilda hallediyoz isimizi oda akilli kadinsin vesselam diye benle kafa buluyo :)) dr takvime bakti dogumun 12 martta olacak dedi..
efeyi krese birakirken cok agliyo ama ben gidince susuyormus. ama durumu cok iyi aksam mutlu aliyorum onu.. mircan ara sira itiraz ediyo ama birakincada ses etmiyo. benim son haberler bunlar. buralara bayram ugramaz pek turklere tatilmis izinmis yok.. ama iste insanlar genede ellerinden geleni yapiyor turk geleneklerimizi unutmamaya calsiiyoruz.... biraz buruk biraz degisik geciyor burda bayram seyran hele bide sevdiklerimiz yanimizda yakinimizda yokken.. neyse duygusala baglamayalim olayi :)) kk ya sanki bayram erkek mi gelmis ne herkez hemen bayramlasmis ee bende bunu bozmayim garii

herkezin bayrami en sevdikleriyle birlikte en mutlu gunu olsun, hersey gonlunuzce olsun ve bayraminiz mubarek olsun....

sebnemcim bende bu yazdıklarını okumadan yazmıştım dr olayını ama sen çoktann çözmüşsün bile görsün gerizeaklı adam..o ne demekmiş ya 3 ayy ya ne saçma bi uygulamaymışş töbe töbee..canım burdada bayramm eskisi gibi değill bizimde 1 gün iznmizi var ve bir sürü gezilecek yer var ama ben hersene herkesi gezerimm ama hiç kimse bana gelmez hemde evi 2 adımlık olanlar bile bende bu sene pek gezmek istemiyorum ama bakalımm kayınbabamın mezarlığına gidicez ama bayramdada çok kalabalık olur çağanla nasıl gideriz bilmem
erken kutlanmasının nedeni canım nagiş filan 9 gün yoklarr o yüzdenn
ha bu arada sebnemcim geçen gün beni aramışsın canım ama bizde arkadaslarla dışarı yemeğe gitmiştikk geldiğimdede çok geç olmuştu bi denk gelipte konusamadık canım

deryacigim umarim sende esinle arani duzeltmissindir.. gecen gun seni aradim ama evde kimse yoktu. meralide aradim o gun meralle konustum hepinize cok selami var pc bozukmus daha yapilmamis aslinda yapilmis ama olmamis geri yolllamislar.. neyse seninde sesini duyup konusayim demistim ama nasip degilmis.. caganim nasil insallah iyidir ikinizide cok cok opuyorum..

nurancigim sende yorgun yuvarlan benim gibi omur torpuluyorsun hayatim. allah kolaylik versin canim.

kızz bugün senin yazdıklarını okumadan yazıyorum anaaa bi bakıyorum bi sonraki yazında sen yazmışsınn:52::52:eşimle düzelttik canım şimdilik anladı sanırım çok zorlandığımı kaynanamgilde tescil etti çağanın ne kadar huysuz bi çocuk olduğunu yoksa bana inanmıyodu akşama kadar yattığımı düşünüyoduu ..evet canım evde yoktm yemekteydik dışarda sesini duymayı bende çok isterdim bi denk gelemedikk neyse kısmet değilmiş..evet canım bende meralle konustum hala bekliyo pcyii ..çağanda iyi çok şükür canım hasta filan değil her zamanki gibi çok hareketlii ve huysuz ama arkadas istiyoo onu biliyorumm bizde seni ve küçük bıdıkları öpüyoruz canım

günaydın kızlarrr artık kimseler gelmiyo cumartesi sabahlarıı tek ben oluyorumm..dün misafirim geldii yemekler süper olmuştuu çok acıkmışlardı çok iyi yendii tabi bu arada çağan biraz huysuzlandı ama sonra şımarmaya başladıı neyse ben sofrayı toplarken bi tuzluk kırdım yeni almıştım neyse bidaha alırımm..sonra mutfağımı topladım biraz oturayımda çağanı öyle uyutayım dedimm çağan çok şımardıı şirinlikler yapmaya başladıı arkadaslar bu çocuğu dra götürdünüzmü bundan hiperaktivlik var dediler bende karar verdim bayram sonu dra gidiyoruzz kısmetse sonra çağanı aldım yatak odasına geçtim ama oynuycam gitmem diyo neyse zorla götürdüm biraz salladımm bi 20 dkka filan uyuduuuu çok sevindimm ve bizde çay içtikk monopoly oynamaya bi başladık saat 9.30 gece 12 de bitti ve ben yendimm herkesi iflas ettirdim çok zevkliydii kısacasıı biraz yoruldum ama güzell ve keyiflli bi akşam geçirdimmm gece bide dondurmaaa ve sonnn ee saat 1 olduu herkesin uykusu geldii misafirleri gönderik bizde yattık çok yorulmuştum yatağa yattığımda hissettim ve sabah çağana zor uyandımm hatta eşimi ayakta görünce biran dedimm eşim bana acıdı çağana bakmak için kalktııı ama nerde meğerse işe gidecekmiş adamm o gitti çağanla kaldıkk tabii bizden böyel haberler çok öpüyorum sizlerii canlarımm tabi küçük beyleri ve küçük hanımlarıdaa

ahh canim yaa ne kadar merak ettik seni acaba ters biseymi oldu diye.. neyse azcik sorunlu olsada iyisin cok sukur.. kendin ve bebegin icin sagligina cok dikkat et.. yat dinlen az ama oz ye.. en kisa zamanda guzel haberlerini bekliyoruzzz.. bu arada cimcime nasil onuda bi ara yaz.. allaha emanet olun
sağol canım valla bende merak ediyordum özellikle seni hamişliğin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kuucağına alman dileğiyle çok sevindim inş. bir cimcime gelir yakışıklılardan sonra..yatmak ne mümkün canım hazırlık telaşı sardı benii tayinde çıkmadı eşimin yanına mücadeleye devam yani inş. şubatta giderim yoksa çocuklarımın hali harap sende ufaklıkları kreşe vermişsin galiba küçüğüm nasıl annesi alışabildimi ..cemrem aynı canım yemio yemio yemio derdi sadece inat başka bişi değil illa kafası başka yerde olucak yemek için aç oluncada mızmız bilmiom yemeğen çok zor ikinci iştahlı olsun ne olurrrr çok öptüm sizi ha unutmadan kursun ii geçer umarım başarılar
slm zeynepcim bizde seni merak ediyorduk ama sen kötü bi dönemden geçiyorjmuşsun hakkında hayırlısı olsun olsun canım müsait olduğun bi ara yazarsın paylaşırız ..canım şeker çıkması çok kötü olmuşş yediklerimize dikkat etmiyoruz sonrada biz çekiyoruz hastalıkları sende bide hamişsin dikkat et canımmm kendinize geçmiş olsunn

slm canım sağolasın evet kötü bir dönem ama inş. bitmiş bir dönem olur ..evet canım bu sefer gerçekten edemedim kalabaalıkta insan daha çok yiyor kendi evimde iştahım olmuyodu bol sıvı tüketiyordum bayada kilo vermiştim neyse yemicem artık ne yapalım...sen neler yapıosun çağancığım nasıl yaramazlık tam gaz değilmi llah yardımcın olsun canım sizide çok öptüm

sağol canım valla bende merak ediyordum özellikle seni hamişliğin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kuucağına alman dileğiyle çok sevindim inş. bir cimcime gelir yakışıklılardan sonra..yatmak ne mümkün canım hazırlık telaşı sardı benii tayinde çıkmadı eşimin yanına mücadeleye devam yani inş. şubatta giderim yoksa çocuklarımın hali harap sende ufaklıkları kreşe vermişsin galiba küçüğüm nasıl annesi alışabildimi ..cemrem aynı canım yemio yemio yemio derdi sadece inat başka bişi değil illa kafası başka yerde olucak yemek için aç oluncada mızmız bilmiom yemeğen çok zor ikinci iştahlı olsun ne olurrrr çok öptüm sizi ha unutmadan kursun ii geçer umarım başarılar

slm canım sağolasın evet kötü bir dönem ama inş. bitmiş bir dönem olur ..evet canım bu sefer gerçekten edemedim kalabaalıkta insan daha çok yiyor kendi evimde iştahım olmuyodu bol sıvı tüketiyordum bayada kilo vermiştim neyse yemicem artık ne yapalım...sen neler yapıosun çağancığım nasıl yaramazlık tam gaz değilmi llah yardımcın olsun canım sizide çok öptüm

bizde aynı zeynepcim ya salan yuvarlan gidiyoruz işte çağanda tam gaz yaramazlıklar deavm tabikide o olmazsa olmazımız oldu bizimm ..

herkes tatile gitti galiba bi benmi kaldım of eşim hiç izinsiz 2 aydır calışıyo bayramdada calışacak oglumla ben yine evde ve yalnızız burda kimsemisde yok ancak bayramdan sonra 1 haftalık izni var ozaman gidecez aillerimizin yanına

herkes tatile gitti galiba bi benmi kaldım of eşim hiç izinsiz 2 aydır calışıyo bayramdada calışacak oglumla ben yine evde ve yalnızız burda kimsemisde yok ancak bayramdan sonra 1 haftalık izni var ozaman gidecez aillerimizin yanına

esincim ben varım canımm bak ne diycemm ben pazartesi ankamale gitcemm seninle buluşalımmı?gelebilirmisin canım?

Selam kizlar öncelikle Zeynep herseye ragmen iyi olmaya çalısmana sevindim yavruların icin öncelikle senin iyi man gerekli biliyorsu.. Neler oldu anlatırsın musait olunca canım dinleriz sen....

Sebnemcigimrapor olayını halletmene sevindim okulunda hayirli olsun sanir im oğulların okula alışması zaman alacak ama hersey onların iyiliği icin...

Bizde bugün sabah 8.30 da deniz kenarindaydik kahvaltıyı orada ettik super oluyor deniz kenarında sonra nartan n kolluklarla Deniz'in üzerinde tek bSina kalmayı başardı cokta sevindi bir babasına doğru yüzüyor bir bana doğru donüyor superdi ya oglumla gurur duydum o kadar da tuzlu deniz suyu yutmasına gözlerine kaçmasına ragmen pes etmedi.... 11.30 da evdeydik uyku faslı falan sonra avm ye gittik babamizin ısı vardi aksam donduk ve hareketli bir gün oldu bizim icin gözlerimden uyku akıyor a ma ben size yazmadan yatmak istemedim.... Hepinizi öpüyorum yarin görüşürüz isallah gunduz evde yokuz akasa artik....
Den

Bizde bugün sabah 8.30 da deniz kenarindaydik kahvaltıyı orada ettik super oluyor deniz kenarında sonra nartan n kolluklarla Deniz'in üzerinde tek bSina kalmayı başardı cokta sevindi bir babasına doğru yüzüyor bir bana doğru donüyor superdi ya oglumla gurur duydum o kadar da tuzlu deniz suyu yutmasına gözlerine kaçmasına ragmen pes etmedi.... 11.30 da evdeydik uyku faslı falan sonra avm ye gittik babamizin ısı vardi aksam donduk ve hareketli bir gün oldu bizim icin gözlerimden uyku akıyor a ma ben size yazmadan yatmak istemedim.... Hepinizi öpüyorum yarin görüşürüz isallah gunduz evde yokuz akasa artik....
Den

maşallah nartana ya tabi gurur duyarsın annesii aferinn bıdığa:nazar::nazar::nazar:vallaha milli yüzücümüz nartan geliyorrr..ayy canım arkadasım uykusu olmasına rağmen bizleeride düşünürmüşş ..nartana ve aytese kocaman öpücükler .yarın akşama görüşmek üzere kendine iyi bak şekerimm çok öpüldünn iyi uykularr

Den

canim guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim raporu aldim almasinadabakalim pazartesi adama nasil vericem bilmiyorum cunku burda randevusuz asla kabul etmiyolar.. sanirim turk usulu kavga dovus butun kapilari zorlucam :)))
oh ohh ne guzel bir gun olmus hele hele deniz kenarinda kahvalti acik hava uffff muhtesem yaaaa.. bak nasil aserdim simdi buna :P turkiyede bende deniz kenarindaydim ya bende yapardim surekli boyle ya bes cayi yada kahvalti o yuzden nasil bir keyif cok iyi bilirim hele bide kocislee ve cocuklarla.. nartanim nasilda yuzmus oyle ayyy tahmin edebiliyorum balik gibi cikmamistir sudan :)) enerjisini atmistir insallah.. senin icinde cok guzel olmus bu gun cok sevindim rahatlamissindir.. aytes nasil gene uyutmuyormu seni ah ahh benide karnimdaki uyutmuyor bir turlu daha simdiden kavga ediyoruz :)))

yok canimmm tek degilsin ben varimm derya varrr afacanlarimiz varrr biz bize burada kutlaris merak etme sen :))) ust komsunla naptiniz hallettiniz mi gurultu meselesini. bizim burdada oyle bi vaka olmustu (ust katta biz variz ) allaki rahatsiz olmustu sonunda tasindi gitti :))) bide burdaki evler kagit gibi yani pirt yapsan duyuluyo desem yeridir..

günaydın kızlarrr artık kimseler gelmiyo cumartesi sabahlarıı tek ben oluyorumm..dün misafirim geldii yemekler süper olmuştuu çok acıkmışlardı çok iyi yendii tabi bu arada çağan biraz huysuzlandı ama sonra şımarmaya başladıı neyse ben sofrayı toplarken bi tuzluk kırdım yeni almıştım neyse bidaha alırımm..sonra mutfağımı topladım biraz oturayımda çağanı öyle uyutayım dedimm çağan çok şımardıı şirinlikler yapmaya başladıı arkadaslar bu çocuğu dra götürdünüzmü bundan hiperaktivlik var dediler bende karar verdim bayram sonu dra gidiyoruzz kısmetse sonra çağanı aldım yatak odasına geçtim ama oynuycam gitmem diyo neyse zorla götürdüm biraz salladımm bi 20 dkka filan uyuduuuu çok sevindimm ve bizde çay içtikk monopoly oynamaya bi başladık saat 9.30 gece 12 de bitti ve ben yendimm herkesi iflas ettirdim çok zevkliydii kısacasıı biraz yoruldum ama güzell ve keyiflli bi akşam geçirdimmm gece bide dondurmaaa ve sonnn ee saat 1 olduu herkesin uykusu geldii misafirleri gönderik bizde yattık çok yorulmuştum yatağa yattığımda hissettim ve sabah çağana zor uyandımm hatta eşimi ayakta görünce biran dedimm eşim bana acıdı çağana bakmak için kalktııı ama nerde meğerse işe gidecekmiş adamm o gitti çağanla kaldıkk tabii bizden böyel haberler çok öpüyorum sizlerii canlarımm tabi küçük beyleri ve küçük hanımlarıdaa

valla sizlerden boyle guzel gunler gecirdiginiz haberlerini alinca cok seviniyorum sanki kendim yasamis gibi mutlu oluyorum canim insallah hepiniz ve ben her gun mutlu gunlerimiz olur... ben caganin hiper olduguna pek inanmiyorum bence cok normal yaptiklari sen herkeze bakma oyle herkez kafasindan bisey uyduru verir buyudukce derdini anlattikca duzelir onunkisi konusamamanin vermis oldugu asabiyet mircandada oluyodu konusuyodu ama cok heyecanli oldugundan kelimeleri karistiriyodu sonra kizip sinirleniyordu gecti gitti.. krese basladi basliyalida biraz daha sakinledi kendi kendine ve kardesiyle birlikte oynamasi dahada duzene girdi ama efe agliyor istemiyor kresi :))) ama ondada degiliklikler var biraz.. biraz daha alf dinler oldu yapma dedigim seyi yapmiyor ama bi sure sonra gene bildigini okuyo :)) buda cok normal tabii birden bire herseyi yapmasini da beklemek abest olur degilmi :))
sende caganima ecele etme yavas yavas hersey duzelir buyudukce sende anlarsin zaten..
tezcanli arkadasim benim cevaplarim uzun diye bolum bolum yazmistim :)) sende bolum bolum cevaplamissin iste ne guzel.esim adama ucucak gibiydi ama ben sakinlestirmeye calistim ucsa varya al basina belayi tr gibi degilki burasi kavga et bitsin polis mahkeme para cezasi surunup gidiyon ya mahalle kavgasinda bile aninda polisi cagiriyolar :)) esimin gozu dondumu bisey gormezde ben tutuyorum onu iste..

Back
X