Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Derya kardesinden haber almanıza sevindim ama
Eve dönmemesine uzuldum ama en azından
İyiymis degil mı????
canım öncelikle bizim sakin olmamız lazım oğuz bu hırıltı ve öksürüğe ek olarak geçen cumartesi ateşlendi ateşi 40 a çıktı titriyodu hiiç panik yapmadım çocuğu soydum hemen fitil verdim şurup verdim sirkeli suyla bekledim başında 1 saatin sonunda 37,5 oldu ateşi yarım derecece bile düşse korkma bu ateşe rağmen ben antibiyotik vermedim yapmayın ne olur ya sağlıksız nesiller yetiştiriyoruz bu doktorların yüzünden işin kolayına kaçıyorlar antibiyotik kesin tedavi vücudu alt üst etmiş umurunda mı doktorun evde duran çocuklar bile her ay antibiyotik kullanıyor bence o gereksiz kullanışta zehirden başka birşey değil bırak çocuğun 5 günde değilde 10 günde iyileşsin en azından bir dahaki hastalığa yakalanma riski azalıyor çocuğu 5 günde iyi edeceğim diye her ay ilaç ilaç nereye kadar.. benden sölemesi canımm benimde çocuğum canımdan değerli ama onu kobay yapmayacağım Allahın izniyle..
deryacigim herseyin hayirlisi olsun canim ya kotu dusunmeyin hic. allah sizin ser dediginiz hayir ,hayir dediginiz ser olabilir bunu bilemezsiniz diyorya buna sebeb kotu dusunmeyin. insanlarin goruntusu veya tipi cirlin olabilir ama onemli olan kalp guzelligi maddi durum,hal bunlar gecici seyler insallah kardesin icin iyi olurda onunda psikolojisi duzelir bu evlilikle hele bide bebesi olursa dahada duzelir gibime geliyo genede siz onu yanliz sahipsis birakmayin uzaktanda olsa takip edinki tek kalmasin kizcagiz. olsun insanlar hata yapabilir genctir cahildir ama gecer gider hersey. allah hepinizin yardinmici olsun canim. sende kendini fazla uzme yorma unutma insan herseyi duzeltemez oluruna birak optum canim.
Ayyyy deryacigim neler olmuş ta yine de sukur hayattaymış iyiymis şebnemin dediği gibi
haber almanız bile kayıp olmasından iyidir de
Daha kucucuk ne evlenmesi ne cocuğu dedim ama
Herseyin hayırlısı tabi umarım mutlu olur kardesim
Erkek kardeşinde hersey yoluna girsin yumusar merak
Etme sen Olgun davranıyorsun kucuk yasına ragmen
Ama uzme kendini daha fazla....
günaydın deryacım sana bir türlü yazamadım çok geçmiş olsun sıkıntılar hiç bitmezki sen de bitse ailende başlar allahım dermansız dert vermesin inş. kardeşinin seçimi hayırlı olurda kafanız bide ona takılmaz ailen ne kadar istemesende hep üzülecek bu konuda anladığım kadarıyla sen derleyip topluyosun ama tamamen üstüne alma bu görevi başka sıkıntılarda olursa hep seni bulur altından kalkmak zoruna gider bazen çok ta içine girmemek lazım tabiki yanlarında olcaksın ama gücünün yettiği kadar ne gerek var söylemeye diyeceksin belki benim başım da da var sanki en büyük benim herşeyde laf etmemi çözüm bulmamı istiyolar bazen zorlanıyorum sorumluluk ağır gelebilio
sende ammada sakinmissin serapcigim yaaa ask olsun yani ilac kullanmayi sevmiyorum dedin cocuk ateslenince basmisin fitili surubu :)) antibiyotigin ates dusurucu etkisi oldugunu bilmiyordum yani atesi olan cocuga antibiyotik niye veriliyorki anlamadim. valla benimde cocuklar ateslendi mircan su cicegi oldu efe altinci hastalik dedikleri cok yuksek atesli bir hastalik oldu ama inan hic ilac kullanmadim.. sadece cok uykusuz kaldim on dk sonralari yarim saatte bir ates olcmakten gece gunduz anam agladi.buzlu soguk suya bezleri batirip diz altina koltuk altina alnina soguk preslerle gecirdim hastaliklari. mircanda su ciceginde hic su kullanmadim su yasak oldugu icin onuda kapiya pencereye cikardim beze sarip kisti cunku oyle atlattik. tabii yaptiklarim hersey vesile once allah nasip etti, yoksa allahin izni bagli olmayinca yaprak depresmez benim aklimca :)) esim ates dusurucu alir getiri icir diye icirmezsem kizardi sonra birer olcu alip atiyodum icirdim diyordum rahatliyodu napalim anam ilac kolik babayla ilac dusmani ananin cocugu olunca analar babalar karisiyo birbirine :)) cok buyuk ozel durumlar haric ilac kullanmak taraftari degilim. mesela mircanin kulagi iltihap olmustu mecburen iltihap kurutucu antibiyotik kullandim hepten kaderine terketmiyorum ama atesmis huysuzlukmus istahsizmis vs oyle seyler icin cok gereksiz degilmi.
cocuklara ilacin etkisi taaa anne karninda basliyo hamileyken icilen ilaclarda cocuga gecip bagisiklik sistemini etkiliyor diye dusundum icin hamileyken bile ilac kullanmadim. ve simdi gene meyveyi pek sevmesemde ilac niyetine bol bol yiyorum maksat bebege yarasin...amannn ne diye anlatiyosam bunlari sen de biliyorsun iste benimki gevezelik iste :))) bi aralar benim gencligimde bi sarki vardi hello afrika diye orda no hashas no vitamin diyordu simdi bende no ilac no vitamin no hastalik diyorum :))))))))))))))))))
slm kızlar çok şükür evimizdeyiz
geçmişi okuyamadım sadece deryacımın kardeşinin durumunu anlayabildim inşallah hakkında hayırlısı olur sen sorumluluğu üstüne alma arada da kalma cnm bu saatten sonra önce senin huzurun hiç unutma
9 gün annemlerde sonrada tatilde ,eymenle tatilde aman Allah'ım ne tatildi amabir ara anlatırım
ama çenesi düştü anne mu ne mu ne mu ne hiç bitmiyo birde inanılmaz asi babannesine dedesine bile gitmiyobaba baba fıat hiç bitmiyo kızmayayım diyorum ama sabretmek çok zor hiçbir sözümü yerine getirmiyo hep itiraz hep pilav yemek istiyo vs vs
nurancım uğrayamadım çünkü hem senin durumun hemde benim eymenle tatil maceram ağır geldi kusura bakma
eşim eymene sana 10 yaşına kadar tatil yok dedi![]()
selam kızlar nasılsınız ben kkafayı yemek üzereyim hüma 3gündür öğlen uyumuyoo ve akşamüstüye doğru bi başlıo herşeye ağlamaya gece yatana kadar napıcam bilemedim sabah 10da kalkıo akşamda 11de uyuyo böle giderse kafayı sıyırırım herhaldeeee