ayyy kimsecikler yoookkkk yineeee ben de sabah kahvemi ancK SIMDI icebiliyorum buna da sukur dun 2011 mart anneleriyle buusmamiz guzel gecti
aytes harici bebekler iyiydi pek aglamadilar gulucukler sactilar bizim huylu aytes te mizmizzzzzz mizzzz kucakta dolasti butun gun arabasina da yatmiyor
daha cok bagiriyor birer cay ictik muhabbet hep bebekler uzerineydi haliyle ama yine de iyi gecti yine bulusacagiz kizlarla....
bu arada ben aytes e yeni bebek arabasi yeni cift gozlu bebek cantasi almak zorunda kaldim bebek arabamiz hep bozuluyordu paraya kiydim iyi birsey
aldim mamas papas ingiltere markasiymis baya guzel ve kaliteli gercekten ama icine yatmazsa ne yapacagiz bilemiyorum...
bir de nartan a 2 yasinda ancak bir oda aldik cilek mobilya baby safari modeli var sonra buyuyen yatagi var iste perdesi halisi falan derken 2.500 tl sonra
1 sene yani bu yatagi aytese nartan a da araba yataklar var ya onlardan almaya karar verdim arabayla cantaya da 1000 tl verdik masraflar baya
artti ama iyiki de almisim diyorum nartan in her donusunde park yatak gicirgicir diye sesler cikariyordu ve sevdi de orman temali gule gule kullanir
isallah saglikla..... park yatagi simdilikte aytese verdik 1 sene kadar da kullanirsa belki daha erken boyle hallettik valla odasini da boyattik
antibakteryel boyayla benim bile cocuk olacagim geldi valla