nurannn geçmiş olsun.kızlar yazmış bencede hemen fitil ver canım...nuran sen kırese gondereceğim diyınce benimde aklıma geldi grıp aşısı yaptırdınız mı diye soracaktım sıze.benyaptırmayı duşunmuyorum evde olacağımız için.ama kreş soz konusu olsaydı yaptırırdım.
nartan gule gule giysi ayakbabılarını:)bizde pazar nikelerimizi aldık.kışlık bot gibi birsey başka almayı duşunmuyorum.ha sadece ev ayakkabısı alınacak pufidik oluyor ya onlardan.
nagihancınn gule gule kullanın cicilerinizi.sorma el kadr giysiler dunyanın parası,kışlıklarda al al bitmiyor.allah kazananlara güç kuvvet,keselerine bereket versin:)yazı ucuza kapatmıştık kışın batacağız:)
bugun annem le ablam geldiler.ablam mertte birseyler almak istiyormuş.eneler lazım dedi.ev ayakkabısı alsan olur dedim o ısrar edince bende eksiklerimizi sıraladım:))biraz yırttık galıba,teyzesi oğluma,ev ayakkabısı,uzun kollu çıtçıklı badiler,kulotlu çoraplar,kalın havlu çoraplar , ust swetler alacak.birde boncuk dızme oyuncağı alacak.
deryacım çağanın emziğe başlaması kotu olmuş tatlım ya sen ne yap et,o emziği unuttur ona,iyice muptelası olmadan..
şekercik hoşgeldinnnnn

ozledik seni,nerelerde bu kız diye kulaklarını çınlattık.bundan sonra bırakma bizi,tarık nasıl ıyı mı?
zeynepcimmm,duru bebek mis olmuş,biraz daha ele avuca gelince alışırsın canım yalnız yıkamaya.kulanıyormusun bilmiyorum bebek kuvetlerine takılan fileler var,ondan kullandık biz çok rahat oluyordu.yalnız yıkamak merti..