kızlar bugün akşamüstü size cevap yzıyordum oğlanb uyuyordu uyanıp geldi yanıma bastı bi düğmeye hoppp bilgisayar kapandı
hepinize teşekkür ederim ben de sizi çok özledim
grip aşısı ben yaptırmam çocuk bağışıklık kazanmalı bi de o aşı sonuçta bi mikroba yönelik değilmi?
tarık iyi ama az önce atından düştü

alnı kocaman şişti morardı buz da koydurmadı ağladı fena oldum ben de, sonra azcık oynadık uyudu inş çok kötü olmaz biliyorum düşe kalka büyüycekler ama öyle de canı yanınca içim kötü oluyo işte napim
ben şimdiden doğumgünü derdine düştüm geçen yıl pek özenmemiştik malum hem yalnızdık hem de memleketten uzaktık şimdi eşim iş değiştirdi 15 dk yız onun ailesine, bizimkiler de bendeler hala, tarıka onlar bakıyo tarık hala emiyo biliyomusunuz:) o yüzden ben kardeşi olsun hem istedim hem istemedim bırakayım emsin dedim ama artık doğsa mı bi tane daha diyorum bi süredir korunmuyoruz ama sanırım gene geç olacak

tarıkı 2 yıl bekledik biz. her neyse bu sefer babanne hala da gelecek doğumgününe daha bi özeniyorum işte çocuğun bişeyi de olsun yani, diş buğdayı kaldı hastane odasına özenmedik çocuğa oda bile hazırlamadık ama artık farkında herşeyin ben de güzel bişey hazırlayayım diyorum ve konuyu ortya atıyorum:) haydi bakalımmmm doğumgünü hazırlıkları başlasınnn:)))
bizim oğlan tam araba delisi, acaba diyorum bu sefer hazır pasta yaptırsak mı üstünde arabası da olsun:)
araba desenli balonlar
evde hazırlayacağım kek börek salata sarma nevinden şeyler
meyve suyu tabii
davetiyeye gerek yok çocuğun arkadaşı yok zaten
başka ne olsun ki doğumgününde bilemiyorum
hediye olarak da küp şeklinde oyuncak düşünüyorum babsı da uzaktan kumandalı araba alcakmış
hafta sonu gibip oğlana bayramlık aldık ayakkabılarını kendisi seçti giyinip ayna karşısına geçmeyi çok seviyor parfüme bayılıyor onun bi parfümü var bebek parfümü işte, saçını da tarıyo.
sizinkiler neler yapıyo kreşe gidenler mi var nasıl kreş durumları
işini söyleyen var mı
bizimki de kaka diyor çiş diyor ama gel yapalım lazımlığa deyince kaçıyo ben de ısrarcı davrnamıyorum peki annecim diyorum sanırım yakında tuvalete de alışıcaz