sus lennn çakma tarifeeeee :mymeka: :dilcikar:
ya şimdi kendi resmimi koymak istemedim benim güzelliğime en yakın da tarifeyi buldum gerçi uzaktan anca yetişebiliyo da olsun artık şakkıdı şakkıdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sus lennn çakma tarifeeeee :mymeka: :dilcikar:
ayy bide bana gezmeye getirirsin cimcimeyi mıncıklarım her tarafını dimi annesi :1hug:
gıı cerinin tekmelemiyoo tıpayı açtı aşaa bakıyoo :roflol:
aaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyy gıcık oldum yaaaa sabahtan beri kaynanam gelio yukarda çatıyı yaptırıyo inşaat malzemesi falan çıkartılıyo arabayı öne çek iniyom çekiyom sora kaynım gelio onun yerine park ettiğim için gel arabayı çek dio geri alıyom sora tekrar inşaat malzemesi çekceklermiş hadiiiiiiii bi daha valla cin cin oldum yaaaaaaaaaa inip şimdi üstlerine sürecem we hepsinden kurtulazaaaammm aaaaaaaaaaaaaa Çok üzgünüm çoook![]()
yaa yassahhh emme adamın eve giresi kalmadı nerdeyse beaa benn öle bakımsız çıkmayı sewmem kocişimeeee
cerin gıı sen de tekme neyy hissediyonmu ben de tık yok da
ayy koiş aradı akşam dışarı çıkalım yemeğe,sahilde dolaşırız hem biraz dedi :) yaşasıın yemekte yoktu :)
ayy koiş aradı akşam dışarı çıkalım yemeğe,sahilde dolaşırız hem biraz dedi :) yaşasıın yemekte yoktu :)
oohhh ne kaaa güzelll kaydirigubbakcemile2 bende haftaya burda bi yer oraya ditcemmm gölün yukarsında yeşillikler içinde bi yer yemek yemek için ama orjinal biras hamaklar falan var otantik bi yerrr yatcam sallancammm hamak keyfüne bayılırınnnnnnn alkisalkisalkis
ohhh ne güsel.kıslar ben 1-2 gün girmezsem merak etmeyin bu akşsam annemlere gideceğim pazartesi akşam dönerim orada da girmeye fırsatım olmuyor çeneden.şimdiden haberiniz olsun
dur kıslar aklıma birşey daha geldi ihtiyaç listenize yazarsınız.hani ecz.de satılan yatak koruyucu örtü varya onlar bebişin altını değiştirirken çok iyi oluyor.altına seriyorum kirlense bile kaldırıp atıyorsun çok rahat oluyor.hatta ben son ayımda yatağa bile sermiştim suyum falan gelirse yatak ıslanmasın diye
dur kıslar aklıma birşey daha geldi ihtiyaç listenize yazarsınız.hani ecz.de satılan yatak koruyucu örtü varya onlar bebişin altını değiştirirken çok iyi oluyor.altına seriyorum kirlense bile kaldırıp atıyorsun çok rahat oluyor.hatta ben son ayımda yatağa bile sermiştim suyum falan gelirse yatak ıslanmasın diye
ben öle bişey gördüm sanki bugün toyikide hımm alalım eczaneden
bi de hamile yastığı vardı bööle göbüşün altına koyuyon ince bişey 20 liraymışş normal yastık neyimize yetmiyo dedim almadım alkisalkisalkis
kociş geldi biz de çıkıyoz yemeğeee hihoyyyt
öptüm hepiniziii
kızlar jinevizyon diye bir site var bebeklerin doğumunu felan çekiyorlarmış
bi baksanıza ayy görünce çok duygulandım
kendileri yapcaklar zaten alicam bavulumu gitcem anama ohh serilcem yaticamhihoyyytyapma tabi kendileri temizlesin helde senin kalcak yerin varsa napcan heeçç elleme bile
kalacak olan gelip temizler
canim izinden döneyim agustos basi falan alicam odasini ...gecen gittik baktik deli olduk esimle harika seyler var...bide ayriyetten ilk baslarda yanimda yatmasi icin tekerlekli sepeti var eltimin onu alicam bide ötrü setlerini alicam onlarin türkiyeden genel hatlariyla odai kurulmus olucak:lepi:kızlar siz odayı kaçıncı ayda almayı düşünüyorsunuz.
sen nasil oldun canim gecti mi kananamalarin iyimisin accikkızlar cerin kaçarrr kocişim gelcekkkkkkk hadi öptüm canlarrrrrrrrrrr yaa itekkk enesimi öpppppppp benim içinnnnn byy byyyyyyy