Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hee yapacam kıs ama ona kıyamıyorum ben kocişe yapıyorum:jeyyar:görüşmek üzere cnm nalan annene biz uzağız yapamıyoz naz :)
ewet güzelim canbebenin sanırım benim aldığımhımmm mantıklııı canım onu eczaneden yatak koruyucu die mi isticesss
hadi kocaman öpüldün güzelim.olur teyzesi öperim sende bıdığa iyi bakkızlar cerin kaçarrr kocişim gelcekkkkkkk hadi öptüm canlarrrrrrrrrrr yaa itekkk enesimi öpppppppp benim içinnnnn byy byyyyyyy
hadi afiyet olsun güzelim byyyyben öle bişey gördüm sanki bugün toyikide hımm alalım eczaneden
bi de hamile yastığı vardı bööle göbüşün altına koyuyon ince bişey 20 liraymışş normal yastık neyimize yetmiyo dedim almadım alkisalkisalkis
kociş geldi biz de çıkıyoz yemeğeee hihoyyyt
öptüm hepiniziii
hadi byyyy kuzumbende kaçayım kızlar yarın görüşmek üzere :)
sninde gözünden bişi kaçmıyo yaww kaydirigubbakcemileulaaaaaa gene yaptı yapcaanıııı erkek olan büyük çocukkkkkk boncuxun bebişi kısss hay canlizimmm yaaa gene yannış annadınnnnn alkisalkisalkis :roflol::roflol:
gene yakalandık :içelim:nartıkkk çok geççççççççç :jeyyar: :roflol::roflol::roflol:
:mymeka: :dilcikar: süsülüüü kokoşşayyy bizim kızlar geldi eşimin yeğenleri evi temizlediler ben yemek yaptımmm şimdide saçıma maşa yapıyosss lüle lüle oluyo saçlarııımmmmmmm sırnaşık şey bide makyaj yapiiimm bide giniyim süsleniimm ohh kaydirigubbakcemile2
ha haa haaaaaaaaaaaaayyyy işte bı ya işte buu aferin kartanesi alkisalkisalkis vereliniortakaaa senin saçın maşaylamı lüle lüle oluyooo yazııkk :teselli: olsun üzülmee :jeyyar:
benimki zaten lüle lüleeee şakkıdı
sana yok aganigi naganigi bize varoh yap bakam yap
sonuçta aganigi yok iştelülülülülülü
hıııhhh tuzluyumda kokma gııı kafamçokkarıştıyaa yassahhh emme adamın eve giresi kalmadı nerdeyse beaa benn öle bakımsız çıkmayı sewmem kocişimeeee
slm kızlar
bu gün misafir vardı annemde gelmişti giremedim ne kaynattını bakıyım valla cesaret edipte geçmişe bakmadım yarın dok gidecm hayırlısıyla cinsiyet belli olur inşallh üçlü test yapacam heycanlıım
birileri siteyi yine sabote mi ediyo yoksa bu sacmalik sadece bende mi var anlamadim
sayfalar acmiyo database veriyo...
bu gün misafir vardı annemde gelmişti giremedim ne kaynattını bakıyım valla cesaret edipte geçmişe bakmadım yarın dok gidecm hayırlısıyla cinsiyet belli olur inşallh üçlü test yapacam heycanlıım
canım zannedersem sen daha cinsiyetini öğrenmedin demi
cnm benim dr.20 haftan dolmadan yaptırma sakın tetanoz aşısını falan dedi yaa.keşke bi sorsaydın dr.a
valla bilmiyom canım 19. haftasında hemen yapalım dedi kadın öbürü dr.a sorsun dedi o da yok gerek yok dedi sapladı yaa bişeyolmaz heralde :sm_confused:
nee nan ben 6ya buldum diye göbek ata ata aldım be badileri
hımm demek izmirde 1.5 lira haa
hemen anneme haber salayım alsın 10 15 tane irili ufaklı :roflol:
şşştt nan laptop geliyo yakında nur topu kiminn artık aaaaşaama evde de devam ederükk hemii
öptüm bütün anaları ve danalarını :1hug:
ayy koiş aradı akşam dışarı çıkalım yemeğe,sahilde dolaşırız hem biraz dedi :) yaşasıın yemekte yoktu :)
nerden aldın gııı çabuk deeekız kartanesi burda ucuzu yok mu sanki de annene haber salıyon.. kadının üstüne yıkacann masrafları demiiiii.....seni kurnaz seniii:jeyyar:
ben de geçen hafta 2 liraya aldım uzun kollu çıtçıtlı badi... hemide hakiki pazar malı :dance:
gözleriniz hep gülsün kızlar.... yarın dr a gidiyoruzzz çok heycanlıyımmmdelikafadulden