EliFatihEFU
Tesekkur ederim :smiley-cool:
Amacim sizlerle kaynasmak ve tanismak. Ayni ayda sizlerle ortak bir seyi paylasmanin guzelligine ortak olmak ve tabiki fikir alisverisinde bulunmak.
Lakin, o kadar seri ilerleyen bir sayfa ki ve cok kalabalik olmasindan dolayi takip edip edemeyecegim celiskisine dustum her nedense :) Sanirim gozumu korkuttu 80 kisi :) Yani sicaklik kuramayacak ve surekli mesafeli olacakmisim gibi hisediyorum. Neyse bakalim belli bir sure devam etmeye calisayim :)
Bu arada su vucudu yaglama ve sonrasindaki pullanma fikrinede tamamiyla katiliyorum. Nemlendirici vucut bakimi icin cok daha ideal :)
On sayfalarda da yazdigim gibi, kakao yagi benim vazgecilmezim, buradaki bir cok annenin de :) Ben oglumda hic catlamadim, gerci cok kilo sorunum olmadi 9.5 kiloyla tamamlamistim hamisligimi. Su ana kadarda daha hic kullanmadim krem, 5. ayimdan sonra baslarim sanirim, su an icin henuz karnim hic cikmadi
Bu arada sizlerin karinlari ne durumda ? benim oglumda da boyleydi, hic karnim yoktu , fakat ben hamile oldugum anlasilsin istiyorum

Istersen olmuyor iste ...