2009 Kasm Anneleri

anaaam ne güzelmiş bu böleeee eliff kaç lira ayıptır sorması burdada bulurmuyuz kii

siz bulamazsaniz ben isteyenlere alip yollarimkaydirigubbakcemile3
ama bence tr de daha güzelleri bile vardir...
su malum arama motoru varya oraya girin fischer price
diye yazin fiyatlariyla birlikte cikio...
en ucuzu süssüz püssüzü 100€ dan baslio süs artiikca fiyat artiyo
:roflol:
benim o ekldigim 200 e yakin

adananın sıcagı ile anklara kıyaslanmaz bizzat adanada da bulundugum için önceden biliyorum oralar hep öyle sıcaktır iskderunda öyle antakyada ama adana daha bir bogucu antakya digerlerine nazaran birazdaha esse bile nemden terden durulmuyor ama ankarada sıcakta kuru sıcak oldugu için yakıyor bunaltıyor...tek iyi yanı deli gibi durdugun yerde ter olmaması ...ama ben yinede özledim oraları..

Elifcim, tecrubeden fikir istersen ikinci daha kullanisli derim ben. bende ona benzer birsey kullanmistim, her yere rahat rahat tasiyordum. sehir disina cikarken bile yanimizda gotururduk.

birde 10 aya kadar kullanilabiliyor demissin ya, bu cocuktan cocuga degisiyor. benim oglum cok hareketliydi, 8. ayda bunun icinden disari tirmanirdi. ama birincisi gibi yuksek olsaydi surekli yuregim agzimda olurdu.

tabiki tercih sizin. hangisini heves ediyorsan onu al ama heves diye aldigimiz cogu sey kullanilmadan eskiyor. bu sefer sadece gercekten kullanabilecegim seyler almayi dusunuyorum.

evet sekerim sallaniyo istersen normal salincak gibi öne arkaya istersen saga sola sallaniyo..müsik bilem calio annesi:sm_cool:oturdugun yerde sadece bbegin yattigi kismi istedigin tarafa ceviriosun
acayip kullanisli ama sadece 10 aya kadar emeklemeye basayinca atar kendini asaa

yaaaa gerçerkten iyiymiş...10 ay sonra da salıncak olarak kullanır belki...

Elifin eklediği ilk salıncak tr fiyatı tıklayın özellikleri :ecrin_bebek:

FISHER PRICE AKVARYUM SALINCAK - En ucuz fiyat 279 TL
ohh bak nazlim bulmus bilezemuszemus
buda güzelmis hem fiyatlarda ayni hemen hemen....

oda güzel ama 70 80 € pahalı bee..ben var olanı kullanıcam...nazlım eskiler hep klasik yeniler hep süslü..

ben niye fiyatina bakmiom sekerim biilion mu cünkü kaynanam alicak odasini, bebek arabasini, salincagini,,bende en iyi kalitelilere bakiyorum ikinci bebegede kalsin diye:jeyyar:

adananın sıcagı ile anklara kıyaslanmaz bizzat adanada da bulundugum için önceden biliyorum oralar hep öyle sıcaktır iskderunda öyle antakyada ama adana daha bir bogucu antakya digerlerine nazaran birazdaha esse bile nemden terden durulmuyor ama ankarada sıcakta kuru sıcak oldugu için yakıyor bunaltıyor...tek iyi yanı deli gibi durdugun yerde ter olmaması ...ama ben yinede özledim oraları..
memleket hasretiyle yanıp tutuştuğun için buralar sana cennettir canım. adananın ben en çokkkkkkk kebabını birde kunefesini sevdimmmm.

ama abak künefe adanaya ait degil hatayın künefesi meşhur ben aslen adanalı degilim hataylıyım ama adanaya sık gitmişimdir yakın oldugu için.. kebabı güzel..ben hatayın dönerini çok seviyorum tamam ben acıktım bahsetmeyelim zaten hiç birşey yiyemiyorum midemden dolayı..

ya kızlar bişey soracam hamilelikte çilek,zeytin,ciğer,gül gibi şeylere uzak dur denir belkim sizin oralarda da söyleniyordur. ben gecenlerde gül kokladım. bu bebekte şu bazı lekelenmeler oluyor ya ona sebebp olabiliyormuş.
tecrübeli hamişler siz hamilelğinizde gül kokladınız mı ?

pekte ucuz değilmiş yaa. herşeyi de alaamam yaa nabalım devir geçim zamanı:))) onun yerine başka bişey alırım. kız biz kendi zamanımızda bunların bitanesini görmedik be. hatırlıyorum kendime ait bir oyuncak bebem vardı.
he valla biz tencere kapaklarindan oyuncak yapardik agaclara ip gerer salincak yapardik...bizim cocuklugumuz cok zavalliymis beee:gitme:

Elifcim, tecrubeden fikir istersen ikinci daha kullanisli derim ben. bende ona benzer birsey kullanmistim, her yere rahat rahat tasiyordum. sehir disina cikarken bile yanimizda gotururduk.

birde 10 aya kadar kullanilabiliyor demissin ya, bu cocuktan cocuga degisiyor. benim oglum cok hareketliydi, 8. ayda bunun icinden disari tirmanirdi. ama birincisi gibi yuksek olsaydi surekli yuregim agzimda olurdu.

tabiki tercih sizin. hangisini heves ediyorsan onu al ama heves diye aldigimiz cogu sey kullanilmadan eskiyor. bu sefer sadece gercekten kullanabilecegim seyler almayi dusunuyorum.

ben ilk resimdekine heves ediyorum cok süsülü cok tatli duruyo....hem lazim olursa eltimde ikinci resimdekinden var onu alirim o nasilsa baska dogurmucak

yaaaa gerçerkten iyiymiş...10 ay sonra da salıncak olarak kullanır belki...

yok canim bebek hareketlendigi anda kullanma süresi bitti demektir..ama etiketinde 10 aya kadar yazio...eger bebek 10 aydan önce onun icindeyken basina bisey gelirse her türlü yasal hakkin var..sikyate mahkeme geriverip parasini bile alabilirsin
bu almanlarin en sevdigim sosyal haklarindan birisi..hakkini sonuna kadar savunuyosun

ama abak künefe adanaya ait degil hatayın künefesi meşhur ben aslen adanalı degilim hataylıyım ama adanaya sık gitmişimdir yakın oldugu için.. kebabı güzel..ben hatayın dönerini çok seviyorum tamam ben acıktım bahsetmeyelim zaten hiç birşey yiyemiyorum midemden dolayı..
tamam sustum:)

ASEBA adana nemli aynı bizim bura gibin ama oranın sıcağı burdan fazla orası kesin. ankaraya gelince yer yerden gök gökten yakıyor. tüttürüyor oranın sıcağı. şimdi okul bitsin eşimin memleketi mecbur gidcem. sen aslen adanalımıydın ?
evet canım adanalıyım şimdi osmaniyedeyim ama eşimden dolayı
sen adanaya mı ankarayamı gelcen tam anlamadım
ama ankara kuru sıcak
oda güzel ama 70 80 € pahalı bee..ben var olanı kullanıcam...nazlım eskiler hep klasik yeniler hep süslü..
aklını kullan canım sende 2-3 oyuncak al
bişelerle monte et seninki de oyuncaklı olsun beee
canım işte o ter olayı mahvediyo ben bide ders anlatıyom ya
terliyoler bazılarının teni pis kokuyoo dayanamıyommm
kız iskenderun hepsinden beter yazın nefes alamıyon oralarda
sen nerelisin kuzum yada neden bulundun buralarda
özlediysen ell canım ben gezdirem senii

ayy kızlar 1. güzell emme çocuk düşecek deyii ben bırakamam aklım kalır
o yüsden 2. olan kullanış açısından daha güzel bence

ya kızlar bişey soracam hamilelikte çilek,zeytin,ciğer,gül gibi şeylere uzak dur denir belkim sizin oralarda da söyleniyordur. ben gecenlerde gül kokladım. bu bebekte şu bazı lekelenmeler oluyor ya ona sebebp olabiliyormuş.

yok be canım sanmıyorum. arada tesadüf oluyodur belki ama bu tarz şeylere inancımı yitirdim artık. tatlı yiyemiyorum diye kızın olacak kesin diyolardı oğlum olacak kaydirigubbakcemile3

memleket hasretiyle yanıp tutuştuğun için buralar sana cennettir canım. adananın ben en çokkkkkkk kebabını birde kunefesini sevdimmmm.
heyy ben simcik nerden bulayim kebabi künefeyi:çok üzgünüm:
cnim cekti valla

eger caldiysan bebekte cikar derler.kuzenim oglunda cilek asirdi bahceden oglunda ayni yerde cilek cikti...ama parani verip aldiysan ne olcak ki... gül koklamakla nolcak ki
bu tarz hurafeler sadece bizde var nedense

Canım gizli gizli izinsiz aldınmı yedinmi olur derler ..Yada çok canın koklamak yada yemek isterse önce içindeki aklımda diyecekmişsin aman Yarabbim herkez bana neler tembihliyo bir görsen efendim dibimde bir bebeğim var müzik çalıyor biryandan dönüyor süslü püslü bebek çokta severim oyuncak bebekleri neymiş ona bakmayacakmışım öyle çok çok ona benzermiş:sinifsinif:Yav korkumdan bakamıyorum şimdi pek güzel birşey ama insanı korkutuyorlar diğerleride gerçeklik payı herkez var diyor cnm nolur nolmaz dikkat edelimalkisalkisalkis

slm kızlar... geçmişi okumaktan başım ağrıyo valla...sonra da yazmaya halim kalmıyo...
bu aralar nedense pek keyifsizim... inş geçer yakında....dün akşam da hırs yaaptım okudum hepsini bi sürü alıntı yapmıştım ama sonra bağlantı koptu sinir oldum... göz aydını dileyen herkese çok tşk ederim... bu arada bütün ikizlerin biri kız biri erkek ne kadar güzellll...tüm ikiz annelerinin gözü aydın ...

zaten bugun okulda arkadaslarda 4,5 gibi degil 5-6 aylik gibi duruyorsun dediler. ben kasim annelerinin en siskosu olucam herhalde.:1shok:

canım valla ben resmine bayıldım...hiç de kilolu durmuyosun...:olmaz: ayrıca kıyafetin de çok güzel Şeniz ben hala almadım şu hamile t-shirtlerinden...mafoldumben

unicimmm prenses geliomuş çok sewindimmmmmmm opuyorumnanaktan alkisalkisalkis :nazar:

saol canımmm senin de kızın oluyomuş öyle mi ...ayyy çok sevindimm...kaydirigubbakcemile5:nazar:

aaaaa uni nin kızımı oluyo ohh masallah kızlar cogaldı delikafadulden hayırlı olsun gözün aydın uni

saol tatlımm...allah senin de gönlüne göre versin inş...:Saruboceq:

kıs pipi görmek mi eğlencelikaydirigubbakcemile3illa imalı birşey arıyoruz yaniiiiiii.şimdi o yumuk yumuktur yaaa yerim ben onuopuyorumnanaktan

yumuk yumuk olan ne yaaa :teytey::roflol: anladığım şey diildir heralde sırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:

kızlar günaydın malum yoğunluktan geçmişe bakamıcam ama sabah sabah sinirlerim zıpladı berbat durumdayım halk otobüsünün altında kalıyodum gerizekalı şöför elinde telefon önüne bakmıyo ramak kaldı ya o kadar kötü oldumki sokak ortasında oturdum ağladım çok korktumm mafoldumben

ayyy canımmm benimmm... allah korumuşşş :nazar:

sabahta bızım sırket dr una gıttım.
nası gidiyor dıye muhabbet ederken
bu perinatloloji işinden bahsettım
yenımahalleye gıdıcem dedım
bana bı kızdıı
madem teyıd alacaksın uzmanına gıt.
senın 300 liran yokmu da senı ssk ya yolluyor dedı
nişantasında bı prof. varmıs rıza bey
ona gıt uzmanından teyıd al dedı.
şimdi kafam karıstı napsamm acaba
sizler bu perinatolojiye gıttınız mı
bana bılgı verırsenız sevınırım

incim prof.a gidiceksen nişantaşına ben de bi isim söyleyebilirim....

merhaba arkadaşlar uzun zamandır uğrayamıyordum işlerin yoğunluğundan
erkekler çoğunlukta okuduğum kadarıyla ama ben kızlara katkıda bulunacağım
benim de kızım olacakmış:)

grape gözün aydınnn senin dee kaydirigubbakcemile5

kızlar listeyi kim düzenliyo acaba?

benim de oğlum olacak ekleyebilir misiniz?

leyyacım senin de gözün aydın canımm....kaydirigubbakcemile5

ayy ne güzel yaa cinsiyetleri de öğrendik zamana ne çabuk geçiyo...

kartanem aynen ya kilo almış gibi çok kötü
düğün için elbise deniyom millet göbekli sanıyo beni ben de hamişim diyom
bu seferde yaş kaç diyolar aslında hoşuma gidiyo 30 göstermiyonuz diyince
zaten belli de olmayınca fazla münibüste yerde vermiyorlar anacım

yaa evt ne zaman hamile olduğumuz belli olucak...mafoldumben bende dün sutyen almaya gittim hamile olduğumu duyunca şoka girdi herkes...hele de 4 ayın bittiğini söyleyince... bana çok hantallaşmışım gibi geliyo ama herkes de böyle söylüyo valla kafam karıştı...pzt dr.a gittiğimde birisi vardı 2,5 aylık hamileymiş top gibi karnı vardı şaşırdım valla....kafamçokkarıştı

birde arkadaslar bu bebislerin birgun buyuyup beyefendi yada hanimefendi olacaklarini unutmayin. yani ileriye yonelik, cok fazla bebeksi olmayan isimler koyun bebislerinize. dusundugunuz ismin yanina bey yada hanim ekleyip agizdan nasil ciktigina falan bakin.

ben de hep bunu düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

ayy kızz gelinde yedirem size hemde görüşürük

evet canım künefe antakyanın emme adanada güzel yapan yerlerde var
anamm sen antakyalımısın ayy keşke burda olsaydın görüşürdük yaaa
bende hatayda en çok harbiye yi severim şimdi ne güzelldir oralar
sular akıyordur buz gibidir kocişi kandırsam da gitsek mi acep

ayy kızlar 1. güzell emme çocuk düşecek deyii ben bırakamam aklım kalır
o yüsden 2. olan kullanış açısından daha güzel bence
tabiki aklin bebekte kalicagina paranda cebinde kalmis oluyo aslinda....
su insanin herseye heves etmesinden gelio zaten basina ne geliosa

Back
X