Elifin eklediği ilk salıncak tr fiyatı tıklayın özellikleri :ecrin_bebek:
FISHER PRICE AKVARYUM SALINCAK - En ucuz fiyat 279 TL
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anaaam ne güzelmiş bu böleeee eliff kaç lira ayıptır sorması burdada bulurmuyuz kii
pekte ucuz değilmiş yaa. herşeyi de alaamam yaa nabalım devir geçim zamanı:))) onun yerine başka bişey alırım. kız biz kendi zamanımızda bunların bitanesini görmedik be. hatırlıyorum kendime ait bir oyuncak bebem vardı.Elifin eklediği ilk salıncak tr fiyatı tıklayın özellikleri :ecrin_bebek:
evet sekerim sallaniyo istersen normal salincak gibi öne arkaya istersen saga sola sallaniyo..müsik bilem calio annesi:sm_coolturdugun yerde sadece bbegin yattigi kismi istedigin tarafa ceviriosun
acayip kullanisli ama sadece 10 aya kadar emeklemeye basayinca atar kendini asaa
ohh bak nazlim bulmus bilezemuszemusElifin eklediği ilk salıncak tr fiyatı tıklayın özellikleri :ecrin_bebek:
oda güzel ama 70 80 € pahalı bee..ben var olanı kullanıcam...nazlım eskiler hep klasik yeniler hep süslü..
memleket hasretiyle yanıp tutuştuğun için buralar sana cennettir canım. adananın ben en çokkkkkkk kebabını birde kunefesini sevdimmmm.adananın sıcagı ile anklara kıyaslanmaz bizzat adanada da bulundugum için önceden biliyorum oralar hep öyle sıcaktır iskderunda öyle antakyada ama adana daha bir bogucu antakya digerlerine nazaran birazdaha esse bile nemden terden durulmuyor ama ankarada sıcakta kuru sıcak oldugu için yakıyor bunaltıyor...tek iyi yanı deli gibi durdugun yerde ter olmaması ...ama ben yinede özledim oraları..
he valla biz tencere kapaklarindan oyuncak yapardik agaclara ip gerer salincak yapardik...bizim cocuklugumuz cok zavalliymis beee:gitme:pekte ucuz değilmiş yaa. herşeyi de alaamam yaa nabalım devir geçim zamanı:))) onun yerine başka bişey alırım. kız biz kendi zamanımızda bunların bitanesini görmedik be. hatırlıyorum kendime ait bir oyuncak bebem vardı.
Elifcim, tecrubeden fikir istersen ikinci daha kullanisli derim ben. bende ona benzer birsey kullanmistim, her yere rahat rahat tasiyordum. sehir disina cikarken bile yanimizda gotururduk.
birde 10 aya kadar kullanilabiliyor demissin ya, bu cocuktan cocuga degisiyor. benim oglum cok hareketliydi, 8. ayda bunun icinden disari tirmanirdi. ama birincisi gibi yuksek olsaydi surekli yuregim agzimda olurdu.
tabiki tercih sizin. hangisini heves ediyorsan onu al ama heves diye aldigimiz cogu sey kullanilmadan eskiyor. bu sefer sadece gercekten kullanabilecegim seyler almayi dusunuyorum.
yaaaa gerçerkten iyiymiş...10 ay sonra da salıncak olarak kullanır belki...
tamam sustum:)ama abak künefe adanaya ait degil hatayın künefesi meşhur ben aslen adanalı degilim hataylıyım ama adanaya sık gitmişimdir yakın oldugu için.. kebabı güzel..ben hatayın dönerini çok seviyorum tamam ben acıktım bahsetmeyelim zaten hiç birşey yiyemiyorum midemden dolayı..
evet canım adanalıyım şimdi osmaniyedeyim ama eşimden dolayıASEBA adana nemli aynı bizim bura gibin ama oranın sıcağı burdan fazla orası kesin. ankaraya gelince yer yerden gök gökten yakıyor. tüttürüyor oranın sıcağı. şimdi okul bitsin eşimin memleketi mecbur gidcem. sen aslen adanalımıydın ?
aklını kullan canım sende 2-3 oyuncak aloda güzel ama 70 80 € pahalı bee..ben var olanı kullanıcam...nazlım eskiler hep klasik yeniler hep süslü..
canım işte o ter olayı mahvediyo ben bide ders anlatıyom yaadananın sıcagı ile anklara kıyaslanmaz bizzat adanada da bulundugum için önceden biliyorum oralar hep öyle sıcaktır iskderunda öyle antakyada ama adana daha bir bogucu antakya digerlerine nazaran birazdaha esse bile nemden terden durulmuyor ama ankarada sıcakta kuru sıcak oldugu için yakıyor bunaltıyor...tek iyi yanı deli gibi durdugun yerde ter olmaması ...ama ben yinede özledim oraları..
Elifcim, tecrubeden fikir istersen ikinci daha kullanisli derim ben. bende ona benzer birsey kullanmistim, her yere rahat rahat tasiyordum. sehir disina cikarken bile yanimizda gotururduk.
birde 10 aya kadar kullanilabiliyor demissin ya, bu cocuktan cocuga degisiyor. benim oglum cok hareketliydi, 8. ayda bunun icinden disari tirmanirdi. ama birincisi gibi yuksek olsaydi surekli yuregim agzimda olurdu.
tabiki tercih sizin. hangisini heves ediyorsan onu al ama heves diye aldigimiz cogu sey kullanilmadan eskiyor. bu sefer sadece gercekten kullanabilecegim seyler almayi dusunuyorum.
ya kızlar bişey soracam hamilelikte çilek,zeytin,ciğer,gül gibi şeylere uzak dur denir belkim sizin oralarda da söyleniyordur. ben gecenlerde gül kokladım. bu bebekte şu bazı lekelenmeler oluyor ya ona sebebp olabiliyormuş.
tecrübeli hamişler siz hamilelğinizde gül kokladınız mı ?
heyy ben simcik nerden bulayim kebabi künefeyi:çok üzgünüm:memleket hasretiyle yanıp tutuştuğun için buralar sana cennettir canım. adananın ben en çokkkkkkk kebabını birde kunefesini sevdimmmm.
ya kızlar bişey soracam hamilelikte çilek,zeytin,ciğer,gül gibi şeylere uzak dur denir belkim sizin oralarda da söyleniyordur. ben gecenlerde gül kokladım. bu bebekte şu bazı lekelenmeler oluyor ya ona sebebp olabiliyormuş.
zaten bugun okulda arkadaslarda 4,5 gibi degil 5-6 aylik gibi duruyorsun dediler. ben kasim annelerinin en siskosu olucam herhalde.:1shok:
unicimmm prenses geliomuş çok sewindimmmmmmm opuyorumnanaktan alkisalkisalkis![]()
aaaaa uni nin kızımı oluyo ohh masallah kızlar cogaldı delikafadulden hayırlı olsun gözün aydın uni
kıs pipi görmek mi eğlencelikaydirigubbakcemile3illa imalı birşey arıyoruz yaniiiiiii.şimdi o yumuk yumuktur yaaa yerim ben onuopuyorumnanaktan
kızlar günaydın malum yoğunluktan geçmişe bakamıcam ama sabah sabah sinirlerim zıpladı berbat durumdayım halk otobüsünün altında kalıyodum gerizekalı şöför elinde telefon önüne bakmıyo ramak kaldı ya o kadar kötü oldumki sokak ortasında oturdum ağladım çok korktumm mafoldumben
sabahta bızım sırket dr una gıttım.
nası gidiyor dıye muhabbet ederken
bu perinatloloji işinden bahsettım
yenımahalleye gıdıcem dedım
bana bı kızdıı
madem teyıd alacaksın uzmanına gıt.
senın 300 liran yokmu da senı ssk ya yolluyor dedı
nişantasında bı prof. varmıs rıza bey
ona gıt uzmanından teyıd al dedı.
şimdi kafam karıstı napsamm acaba
sizler bu perinatolojiye gıttınız mı
bana bılgı verırsenız sevınırım
merhaba arkadaşlar uzun zamandır uğrayamıyordum işlerin yoğunluğundan
erkekler çoğunlukta okuduğum kadarıyla ama ben kızlara katkıda bulunacağım
benim de kızım olacakmış:)
kızlar listeyi kim düzenliyo acaba?
benim de oğlum olacak ekleyebilir misiniz?
kartanem aynen ya kilo almış gibi çok kötü
düğün için elbise deniyom millet göbekli sanıyo beni ben de hamişim diyom
bu seferde yaş kaç diyolar aslında hoşuma gidiyo 30 göstermiyonuz diyince
zaten belli de olmayınca fazla münibüste yerde vermiyorlar anacım
birde arkadaslar bu bebislerin birgun buyuyup beyefendi yada hanimefendi olacaklarini unutmayin. yani ileriye yonelik, cok fazla bebeksi olmayan isimler koyun bebislerinize. dusundugunuz ismin yanina bey yada hanim ekleyip agizdan nasil ciktigina falan bakin.
ayy kızz gelinde yedirem size hemde görüşürükmemleket hasretiyle yanıp tutuştuğun için buralar sana cennettir canım. adananın ben en çokkkkkkk kebabını birde kunefesini sevdimmmm.
evet canım künefe antakyanın emme adanada güzel yapan yerlerde varama abak künefe adanaya ait degil hatayın künefesi meşhur ben aslen adanalı degilim hataylıyım ama adanaya sık gitmişimdir yakın oldugu için.. kebabı güzel..ben hatayın dönerini çok seviyorum tamam ben acıktım bahsetmeyelim zaten hiç birşey yiyemiyorum midemden dolayı..
tabiki aklin bebekte kalicagina paranda cebinde kalmis oluyo aslinda....ayy kızlar 1. güzell emme çocuk düşecek deyii ben bırakamam aklım kalır
o yüsden 2. olan kullanış açısından daha güzel bence