2009 Kasm Anneleri

kız krispi bana uzun boylu demişsin yaa benim boyum 1.60 anca war zaten şişkoyumda bi iki ay sonra top gibi yuwarlana yuwarlana gierun artukk delikafadulden

ohaaa ne altı ayıı ozaman ben yedi aylıgımmm 21 haftalık kız 5 e yeni girmişş bende 2o haftada gördümmm

kızım sen 5 aylıgı bitirmişin ya 6 adım atmısın ya onu deyüm yaa nasıl yanılıyolar yani :mymeka: beni garıştırma ben daha gerideyum bacım

kız krispi bana uzun boylu demişsin yaa benim boyum 1.60 anca war zaten şişkoyumda bi iki ay sonra top gibi yuwarlana yuwarlana gierun artukk delikafadulden

hıı birde topaçlığın kaldıydı dalga konus ahanda tam oldu :dance: :dance:
dopaçççççççç
bodurrrr :jeyyar:
fındıkçı
kokarcaaaaaaaa delikafadulden
başka varmıydı kırıspi :lepi:

kızım sen 5 aylıgı bitirmişin ya 6 adım atmısın ya onu deyüm yaa nasıl yanılıyolar yani :mymeka: beni garıştırma ben daha gerideyum bacım

her ay 4 hafta dersek simdi ben 23 haftanın içindeyim dersek

23 bölüüüüüü 4 eşittiiirrrr 5 ,75 ederrrr delüüüüüüüüüüüüü:roflol::roflol::roflol:

CADIARZU
bu doktorlarda şaştı iyice sıcaktan galibaa delikafadulden bir taki kontrolde tam netleşir 6 aylıksın gıı nasıl görmezler anam
valla bende bi şey anlamadım maviş alıyodum bir çok eşyasını.beşiğinide alcaktımda bekliyim dedim iyiki dealmamışım.21haftalıkken görünmemesi imkansız.du bakalım son gelişmeler nasıl olcak..
:olmaz::olmaz:

mersiii:kedi:

ohh ohh bi kız daha geliyoo:dance:

zemuszemus sositososito oh yandan.kızım pek sevindi bu habere.bakalım kızmı ?? :uhm:

he valla para bende am abelli mi demi herşeyi beleşe getırıyoz parasız gibin belkim iman da bendedür dimi :dance: :dance: :dance:

biliyos zaten paranın sende olduğunu.:jeyyar: yola yola paraları çuwalladın bee hihoyyyt e herşeyide beleşe getirince paralar cukkada kalıyoo zaten seni bu konuda çok takdir ediyom benvereliniortak

bak öle olur busede güzel adam çirkin isim koymamıskı hem daha cok elını cebıne atar hem gönlü olur eyüp efe de olur
hihoyyyt
güzel isim buse ama manası öyle hoş değel öpücük ne o öyle

bende 1.55 ben tam pinpon topu olurum bacım asıl ben yuvarlanacam o yüzden fazla kilo almamam lazım

bende 1.55 ben tam pinpon topu olurum bacım asıl ben yuvarlanacam o yüzden fazla kilo almamam lazım

minik karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hıı birde topaçlığın kaldıydı dalga konus ahanda tam oldu :dance: :dance:
dopaçççççççç
bodurrrr :jeyyar:
fındıkçı
kokarcaaaaaaaa delikafadulden
başka varmıydı kırıspi :lepi:

nan ne saf karıyım ben heee:umursamaz: kendi kendimi malzeme ediyom size:enbuyukkk:

biliyos zaten paranın sende olduğunu.:jeyyar: yola yola paraları çuwalladın bee hihoyyyt e herşeyide beleşe getirince paralar cukkada kalıyoo zaten seni bu konuda çok takdir ediyom benvereliniortak
tep taktir ediyon ya arada birde teşekkür verde taktir bagımlılık yapmasın bacım opuyorumnanaktan

her ay 4 hafta dersek simdi ben 23 haftanın içindeyim dersek

23 bölüüüüüü 4 eşittiiirrrr 5 ,75 ederrrr delüüüüüüüüüüüüü:roflol::roflol::roflol:

delüü ya işin gücün yok mu senın onu incini cincini çıkarmışsın şakkıdı

mucuk mucuk :lepi: ne güzel işteeeeeeeeeeeeeee
üleyynn sus o dopaç oluyosa ben ne oluyom:kızgın::kızgın::jeyyar:

çaktırma saf garı bizde aynıyım kiloluyuk am aolsun hem ben cok kısa degılım :dilcikar: topaçlarrrrrrrrr fırıldaklarrrrrrrrrrrrrr laelaelaelaelae gtten bacaklılar :lepi:

Back
X