Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohaaa ne altı ayıı ozaman ben yedi aylıgımmm 21 haftalık kız 5 e yeni girmişş bende 2o haftada gördümmm
kız krispi bana uzun boylu demişsin yaa benim boyum 1.60 anca war zaten şişkoyumda bi iki ay sonra top gibi yuwarlana yuwarlana gierun artukk delikafadulden
kızım sen 5 aylıgı bitirmişin ya 6 adım atmısın ya onu deyüm yaa nasıl yanılıyolar yani :mymeka: beni garıştırma ben daha gerideyum bacım
valla bende bi şey anlamadım maviş alıyodum bir çok eşyasını.beşiğinide alcaktımda bekliyim dedim iyiki dealmamışım.21haftalıkken görünmemesi imkansız.du bakalım son gelişmeler nasıl olcak..bu doktorlarda şaştı iyice sıcaktan galibaa delikafadulden bir taki kontrolde tam netleşir 6 aylıksın gıı nasıl görmezler anam
lmaz:
lmaz:
mersiii:kedi:
ohh ohh bi kız daha geliyoo:dance:
he valla para bende am abelli mi demi herşeyi beleşe getırıyoz parasız gibin belkim iman da bendedür dimi :dance: :dance: :dance:
güzel isim buse ama manası öyle hoş değel öpücük ne o öylebak öle olur busede güzel adam çirkin isim koymamıskı hem daha cok elını cebıne atar hem gönlü olur eyüp efe de olur
hihoyyyt
kız krispi bana uzun boylu demişsin yaa benim boyum 1.60 anca war zaten şişkoyumda bi iki ay sonra top gibi yuwarlana yuwarlana gierun artukk delikafadulden
tubaa kac killosun annemmmmmmmmm
kızım sen 5 aylıgı bitirmişin ya 6 adım atmısın ya onu deyüm yaa nasıl yanılıyolar yani :mymeka: beni garıştırma ben daha gerideyum bacım
güzel isim buse ama manası öyle hoş değel öpücük ne o öyle
bende 1.55 ben tam pinpon topu olurum bacım asıl ben yuvarlanacam o yüzden fazla kilo almamam lazım
hıı birde topaçlığın kaldıydı dalga konus ahanda tam oldu :dance: :dance:
dopaçççççççç
bodurrrr :jeyyar:
fındıkçı
kokarcaaaaaaaa delikafadulden
başka varmıydı kırıspi :lepi:
şu anda 77 kiloyum:kedi:
hıı birde topaçlığın kaldıydı dalga konus ahanda tam oldu :dance: :dance:
dopaçççççççç
bodurrrr :jeyyar:
fındıkçı
kokarcaaaaaaaa delikafadulden
başka varmıydı kırıspi :lepi:
minik karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
sen kaçsın nan 2 metremi
kızlar ben kaçıyorum kız oturcakmış.öptüm hepinizi iyi akşamlar...
maşallahhhhhhh bacımmm ekmeğii kesssss kızzz zor olurr bak sonraa 1.60 77 kggg
tep taktir ediyon ya arada birde teşekkür verde taktir bagımlılık yapmasın bacım opuyorumnanaktanbiliyos zaten paranın sende olduğunu.:jeyyar: yola yola paraları çuwalladın bee hihoyyyt e herşeyide beleşe getirince paralar cukkada kalıyoo zaten seni bu konuda çok takdir ediyom benvereliniortak
her ay 4 hafta dersek simdi ben 23 haftanın içindeyim dersek
23 bölüüüüüü 4 eşittiiirrrr 5 ,75 ederrrr delüüüüüüüüüüüüü:roflol::roflol::roflol:
güzel isim buse ama manası öyle hoş değel öpücük ne o öyle
bende 1.55 ben tam pinpon topu olurum bacım asıl ben yuvarlanacam o yüzden fazla kilo almamam lazım
üleyynn sus o dopaç oluyosa ben ne oluyom:jeyyar:
üleyynn sus o dopaç oluyosa ben ne oluyom:jeyyar:
hay ağzını öpem çıtırdımm he nan ssen kaçsın nan 2 metremi