2009 Kasm Anneleri

bana bak koparırım dilini haaa delüüü seneye görüşek oğlum bi çıksın bak görüsünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz çıtır cerez olacam oğlum süpriss yaptı geldi o ay yoksa baslamıstm ilaçlarımda bitmiştii sen de çte görem seni kutu kutu depresan :oklava:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
içtim zaten nannn 48 den 70 e nası çıktım sanıyonnn naniknanik

1.70 boyum sekerim 67 kg :nazar::nazar::nazar: vee ben 27 yasındayım bide genc olacaksınızzzzzzzzzzzzz
peh peh peh sen doğumda iri yarılı hatun olcen ameliyat masasına koymak için vinç lazım sana bacım vinçç kesin 90 kiloyla doğurursun sen
tencere dibin kara seninki benden karalülülülülülü
he valla öle
hay ağzını öpem çıtırdımm he nan s
en 2 metre misin nan ben de 1.60 boy 74 kg. eee turkısh avratt dediğin böle olur eccük etine dolgun kalçalı demiiii ama
seninde kilon fazla yine
sen 27sin ben 28:dilcikar: e bu durumda aplan sayuluruk. bi yaş bi yaştır:lepi:

bende ağustosun 24 ünde 28 olcem inşallah 81 liyim

bende seni boğazını tutmaya davet ediommm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bende davet ediyom boğazını tutmaya oh nehirim ıyı dedın valla

he walla benimde hedefim 45 kilo olmak we 90 60 90 olmak we tüm selülitlerimin gitmesi..... bakalım olcek miilaelaelaelaelaelaelaelaelaelaesositosositosositosositosositososito

havada buluttt
sen öle olmayı unut su iç üstüne anacummm

bizdende şişkosun sanırım kardeşimmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:dilcikar: :dilcikar: heç de bile onlar kas
kız krispi bak ebisce bile çay içmeye gidııyoo sen hla burdasın senin koca seni ekti ben sana diyimsositososito

seni çim gibi ektiler mi krispim :dance: :dance:

bende davet ediyom boğazını tutmaya oh nehirim ıyı dedın valla

havada buluttt
sen öle olmayı unut su iç üstüne anacummm

:dilcikar: :dilcikar: heç de bile onlar kas

seni çim gibi ektiler mi krispim :dance: :dance:

ne kası bajımmmm :roflol::roflol: yağğğ yağğğğğğğğğğğğğğğğğğ

peh peh peh sen doğumda iri yarılı hatun olcen ameliyat masasına koymak için vinç lazım sana bacım vinçç kesin 90 kiloyla doğurursun sen

he valla öle

seninde kilon fazla yine

hadi ordan kıskanç karııııııııııııııııııııııııııııııı 5.75 ayda 5 kg alan son 3 3.5 aydamı 90 olacakkk çıtırtı çatlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1rolleyes::roflol::roflol::roflol:

ne içiyonuz lan öylee psikolojik delilerrlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

delikafadulden delikafadulden ne içiyon nan heee delüü deme kız kızar belkım

nann şu çıtırtıyı sarmayın başıma şinci tubayınan muredayı bırakıp benne uğraşır heeelaelaelaelaelae
korkma aşıları tam :dance:
ne kası bajımmmm :roflol::roflol: yağğğ yağğğğğğğğğğğğğğğğğğ

ulennnnnnnn gülmekden yarılcam şimci yawwwww :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kas kızım aaaaaa yalanmı sölıcez yaglı sensin :dilcikar:

kız ebisim bundan sonraki hedefim sensin diğerleri accuk dinlensin

beni kociş ekemez yolda geliyo hazırlan dedi

tubiş kız sen benim aplammısın 3 aydan yırttın heee hadi bakalım hayırlısı ben çıkıyom baaaayyy

he valla öle

seninde kilon fazla yine

ulennnnnnnn gülmekden yarılcam şimci yawwwww :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yağğ satarım bal satarımmmmmmmmmm canlizde fazla onu satarımmmmmmmmmmmmmmmmm hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

tubiş kız sen benim aplammısın 3 aydan yırttın heee hadi bakalım hayırlısı ben çıkıyom baaaayyy

hadı bakalım ye kebebı çıkart eyüphanı laelaelaelaelae

eminim yiyerek cıkmıssındırrrrrrrrrrrrrrrr cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
daha çok günün 10 saati ful oturmaktan oldu e tabi bu durumda ne yesen kalçaya gideyoonaniknanik panga ya girdim seri halde almaya başladım soonacumaa da antidepresan tuz biber oldu

he valla öle

seninde kilon fazla yine
yok nan benimki idealll :roflol::roflol: (kocam agöre ) biz de onu annatıyo kya cicimm

ne o canınmı çekti pis boğazzzzzzzzzzzzzzzzz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

türk kasııı:roflol::roflol:

iyi git çatlayana kadar ye emii pis boğaz

daha çok günün 10 saati ful oturmaktan oldu e tabi bu durumda ne yesen kalçaya gideyoonaniknanik panga ya girdim seri halde almaya başladım soonacumaa da antidepresan tuz biber oldu
yok nan benimki idealll :roflol::roflol: (kocam agöre ) biz de onu annatıyo kya cicimm
muuccxxxxxxxxx saka yapıom bebişim verirsin inşallahhhh

türk kasııı:roflol::roflol:
hadi leynnnnnnnnnnnn

yawww garı baga sardi iyimi lülülülülülü

hem ben gencim veririm alaa alaa yaaa :dilcikar: :dilcikar:

hahahaha gence bakkkkkkkkkkkkkkk genççççççççççççç şişkooooooooooooooooooooooo bu akrep nalanın son sözleri gencim veririm :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Back
X