Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben çıkıyom kızlar hadi öptüm bye bye
ben hemen bir soruyla daliyorum. benim dunden beri sanki surekli tuvaletim var. bebegim kipirdadikca sanki daha bi vuruyor ve tuvalete gitme geregi hissediyorum. gittigimde de fazla birsey olmuyor.
bebekler buyudukce daha fazla baski yaptigi icin mi oluyor acep? sizde de oluyor mu?
ben geldimmm arkidişler napıyonuss bakiyim şölee bi geçmişe göz attımda iyi fazla kaynatmamışsınız okuması kolay oldu
eweeeeeett ayrıntılıya girdim çıktım çok şüküür bebeğimin herşeyi yerli yerinde bi problem yok artık cinsiyetide kesin kız. sadece haftasına göre biras küçükmüş ama o kadar önemli değil dedi bide 438gr olmuş teyzeleri![]()
ben geldimmm arkidişler napıyonuss bakiyim şölee bi geçmişe göz attımda iyi fazla kaynatmamışsınız okuması kolay oldu
eweeeeeett ayrıntılıya girdim çıktım çok şüküür bebeğimin herşeyi yerli yerinde bi problem yok artık cinsiyetide kesin kız. sadece haftasına göre biras küçükmüş ama o kadar önemli değil dedi bide 438gr olmuş teyzeleri![]()
bendede oluyor canım güya ilk aylarda olur diyolardı ama benimde gün gectikce dahada bir artıyor sanırım rahim buyudukce idrar torbasına baskı yapıyor bide fazla su içincede oluyor
seninle gunumuz ayni zaten canim. valla dunden beri daha bir basiyor sanki. kipirdadikca sanki kaciricakmisim gibi oluyor.:kedi:
sıvının fazla olmasına doktor şeker çıkabilir dedi baktırdınmı dedi yok dedim
sıvının fazla olmasını açıklıayıcı bir anomali görünmüyor dedi
muhtemelen diyabet alkalı olabilir dedi oda diyetle çözülür dedi
benim kızımada hamileyken 50 gr lık şeker yüksek çıkmıştı muhtemelen buda yüksek çıkacan anlıycan bana diyet yolları görünüyo allahım daha 2.5 kilo aldım emme demekki şekerim fazla şekerlide yemiyom ama neden oluyo anlamadım neyse canım sorunumuz şeker olsun allah bebeklerimize sağlık versin
senin sıvı miktarın kaçtı
bende caresini arastırmıstım netten tuvalette öne dogru egilmenin idrar torbasını daha fazla bosaltacagını okumustum istersen dene yada arastır canım cok su içersem buda kar etmiyor ama sanki faydasıda oluyor
kizlar, bu hediye olayini daha fazla uzatmayin ya. gondermeye zaman olsun. mesela ben agustos baslarinda kacicam. gitmeden yollayabileyim.
birde kurada kimin kime ciktigini ozelden soyleseniz ama karsilikli aciklamasaniz. hediyenin kimden gelecegi surpriz olsa olmaz mi?
cnm uzatmamızın sebebi bi kac arkadasımızın ricası tarihler acık acık yazıo zaten .. kimin kime cıktıgı liste halinde acıklanacak tek tek yazamayız öezelden kişiler adresleri nasıl alacak birbirinden nası süpriz olacak bu mümkün değil :umursamaz:
olsaydi iyi olurdu ama.:umursamaz:
kenya sen ne ogretmenisin?
ya ama sölediğinin bi mantığı yokki canım dielim sna ben cıktım benimde haberim yok benim adresimi nasıl bileceksin bana sormadan illaki soracaksınben nerden bilcem snein adresini malum süpris olcak ya soramam sana demi adresin ne die .. tek tek adresmi toplayalım milletten anlamsız olur bu herkes kime kime cıktıysa konusur anlasır
beden egitimi spor yoneticiliği mezunuyum canım
2.5 yıl beden egit.ve satranc ogretmenliği yaptım
6 7 aydır evdeyim özel okuldaydım ayrıldım
bu yıl Allah izin verirse kpss ye giricem