bugun bana ikinci isim koymiycakmisin dediler, hani Naz normalde iki isimle kullaniliyor ya. hayir dedim. isss-teee-miiii-yooo-ruumm.:lepi:
yaaa kşmse yanlış anlamasın ama ben iki isim hiç sevmem yaaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun bana ikinci isim koymiycakmisin dediler, hani Naz normalde iki isimle kullaniliyor ya. hayir dedim. isss-teee-miiii-yooo-ruumm.:lepi:
duru hoş bence de
eceyi de seviyom ailede var
naz kurandaki hali nas onuda yazarken karıştırırlar
ben aslında ela ismini çokseviyom da
kociş daha 10 sene önce demişti bana zeynep diye ama napacam bilmiyom
ismi beğeniyo
yaaa kşmse yanlış anlamasın ama ben iki isim hiç sevmem yaaalmaz: biri hep boşunadır sadece kalabalık yapar kaydirigubbakcemile3 naz ismini çok severim emme kızıma koyamam bknz.soy adıma anlarsınız :roflol::roflol:
neyse ben kactim iyi geceler.
avatardaki benim canım sen faceden bakmadınmı fotolara ben hepinize baktım :)
normal dogum istiyom olursa tabi
bahar hastanesinde dogum yaptı bizim gelinler cok memnunlar orayı istiyorum
ooo anam sen gezerken ben bütün evi sildim,süpürdüm,paspas ettim,banyoyu ovduu yetmedi bide yemek yaptıım.yemeğimi yedim kocişimlen yürüdük sahildee kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
iyilik canım yaa misafirim vardı uzun zamandır anca bugün gitti işte öle bakınıyorum asayfalara tabı geçmişşee dalamıyorum okadar geçmiş kii..sen nasılsınn canımm,kızın nasılll
canım kız olsaydı bı kaç isim vardı aklımda yazayım fikir olsun istersen.
Asya,Mihriban,Irmak,nazlım başka aklıma gelırse sölerim canımm
iyi gidiyo canım kıpır kıpır zattın durmuyo habire aklımı çeliyo hihoyyyt
ırmak ismini deaslında çok istiyom ben
tek sorun kuran da da geçmesi öncelikle
aslında eşim öle düşünüyo
benim için anlamlı olması yeterli aslında
normalde çoğuna bakmıştım da sen sonradan eklendin ya
bilemedim seni bakarım şincik
sen de çıtı pıtı görünüyon gıı
bide kenyalılar gibisinlülülülülülülülülülülülülülülülülülü
yaaa karazeytinim kızma bana amaa,kuranı kerimde bi ayetmi varkiii çocukların adı kuranda geçecek diyyee? anlamı kötü olmasın yeter yaaa
tatlım önemlı olan kızınıza koyacağınız ismin eşinin ve senın beğenıp sevmen bence...
gönlünüze göre güzel bi isim bulursunuz inşş canımmm...
yaaa karazeytinim kızma bana amaa,kuranı kerimde bi ayetmi varkiii çocukların adı kuranda geçecek diyyee? anlamı kötü olmasın yeter yaaa
selam kızlar ben geldim biliyom geç kaldım emme çok işim wardı yaw
tamda bitmedi dedim şimcik birazda kızlara bakem yarın yaparım oofff yoruldum yaaaa
sağol kuşumŞenizahaa geldii a.s. hoşgeldiinn çatırtııımmmm opuyorumnanaktan
ben buzluktan çaturtunun yidiğinden almaya gidiommm hahahahah