2009 Kasm Anneleri

günaydıııııııııııııııınnnn kızlaaarrr a.s.
gece kuşlarından bi benmi düşmüşüm kaydirigubbakcemile3 şu aşkı memnuyu kaçırmak istemiyomdaa kaydirigubbakcemile3

dobx.jpg

kızlar burada ikizlerim 20 haftalık nasıl görünüyorumm
cokmu şişmişimm.
yarın doktoruma gıdıcem kızarmı bana

ne güsel valla
senin yaşın kaçtı ki
ağusatosta 28 olcam nasipse
ayyy canım yaa darısı başımızaa,rabbim sana nasip etti bi kıız bi oğlan inşallah bizede nasip olur :Saruboceq:
rabbim o günleride gösterir inşallah canım
hee söz veremem nan,çok zor tutturduk bunu zatiiii :roflol: denk getiremeyebilliirimm :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
höytttttttttttt millet günaydın uleynnnnnnnnnn
günaydın
nerdesin nan bi girdin arşiw odasında kaldın orda yaaa dedimki hakim amcamı kıstırdı ne oldu:roflol::roflol:
günaydın kızlaaarr zerencim naber ?
günaydın şekerim
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrr
günaydın şişkom
slm kızlar günaydın hepinize benım bugun canım sıkkın biraz :sinifsinif:

talım hoşgeldün
ne oldu canım anlat bakem:teselli:

gece kuşlarından bi benmi düşmüşüm kaydirigubbakcemile3 şu aşkı memnuyu kaçırmak istemiyomdaa kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin gece kuşu seni opuyorumnanaktan

bugun benimde canım cok sıkkın sabah ağlayıp durdum dokunsalar ağlayacağım

dobx.jpg

kızlar burada ikizlerim 20 haftalık nasıl görünüyorumm
cokmu şişmişimm.
yarın doktoruma gıdıcem kızarmı bana

hayır canım bence gayet normalsin çokta güzelsin opuyorumnanaktan

bugun çok moralim bozuk canım sıkkın kızlar sabah ağladım şimdi biri dokunsa gene alayacağım inanın sıkıntılı bir gün :sinifsinif:

aaaa yaprak dökümü gibi döküldünüz anam ne oldu yawrum size

karakızım sana ne oldu

tubiiiiiişşş günaydın datlum yaaa nerelerdesin sen dün nasıl geçti ayrıntılı ultarson

edoşum günaydın yawrum walla dün gece yatar yatmaz uyumuşum bide gözümü 10 da açtm walla
oda çişim geldi diye fırladım yataktan yoksam bugün 1 kadar uyurdum haaaaaaaaaa:roflol:

aaaa yaprak dökümü gibi döküldünüz anam ne oldu yawrum size

karakızım sana ne oldu

canım ne bilim havalardan desem yalan olur
eşimin işleri durdu bu aralar hiç iş yok içimde korku heyecan panik var bebeğim doğacak ne olacak ya düzelmesse diye
daha bebeğime bugüne kadar bir iğne bile almadık erken diye ama şimdi işler kötüye gidiyo diye alamıyoruz kafam çok karısık :sinifsinif:

ayy hiç sorma cnm benimde belim uyluğum tam oturduğum yer batıyoo bacaklarım ağrımıyo
e bütün gün oturuyoz naapsak bilmem ki

valla ne bilim bütün gün otur otur akşamları acısı fena çıkıyo bıde ben belimden rahatsızım ne hale geliyorum burda oturmaktan ayağa kalkmakta zorlanıyorum çoğu zaman :sinifsinif:

ayy hiç sorma cnm benimde belim uyluğum tam oturduğum yer batıyoo bacaklarım ağrımıyo
e bütün gün oturuyoz naapsak bilmem ki

kızlaar çok geçmiş olsun yaa...benim dr.da çok fala aynı pozisyonda oturma dedii tabi ben evdeyim şanslıyım ama sizde mümkünse eğer tabii hiç değilse yarımsaatte bi kere söle 2 dk.ayakta dolaşın yaaa...

edoşum günaydın yawrum walla dün gece yatar yatmaz uyumuşum bide gözümü 10 da açtm walla
oda çişim geldi diye fırladım yataktan yoksam bugün 1 kadar uyurdum haaaaaaaaaa:roflol:

ayy canikom valla bende emme ben senden erken çişe gitmişim kaydirigubbakcemile3 tam 6,30 da fırladım yataktan şimdi kalktım bi dahada kaydirigubbakcemile3

günaydın gece kuşuuu

günaydın canlızım noldu kızzz anlat hele

kızlaar çok geçmiş olsun yaa...benim dr.da çok fala aynı pozisyonda oturma dedii tabi ben evdeyim şanslıyım ama sizde mümkünse eğer tabii hiç değilse yarımsaatte bi kere söle 2 dk.ayakta dolaşın yaaa...

öyle yapıyorum canım arada kalkıp yürüyüş yapıyorum koridorda bi oyana bi buyana

allahtan çişin gelmiş yoksa 1 de kalkıp gelseydin döverdim seni kaydirigubbakcemile

Back
X