he yaaaaa
yarın sabah gidiyom
bugece son gecemiiiizzz senağlamasenağlama
senağlama ayyy hakkat kııızz napcaz biz sen olmadannn senağlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he yaaaaa
yarın sabah gidiyom
bugece son gecemiiiizzz senağlamasenağlama
ay içime su serptin krispim yaa sağoll bi de bu hafta tatile çıkıyom ancak 1 ağustosta gidebilicem dr. endişelendim işte tecrübe de yok ya hayırlısı bakalımendişelenme kız bende ultrasona girmeden iki gün önce neredeyse hiç hareket etmiyodu walla ultarsona girerkrn korktum şimdi doktor bebek hareket etmiyo diycek diye bebeler öle herzaman aynı harketleri yapmazki bacım meraklanma canlanır o
bacım bak karbon hidratlar bebeği beslemez sadece seni besler karbon hidrat derken hamur işi felan makarna pilaw yiceksin emme fazla değil meyweye ağırlık wercen her kaşma yatrken sütünü içecen sol tarafında yatmaya özen göster sol tarafa yatınca kan akımı daha çok olurmuş bebek beslenirmiş bence o kaa küçük değil bebeğin gayet iyi canım kız ben busenin ultrason resimlerine baktım 5 aylıkken buse 394 gr mmış bak seninkinden bile küçükmüş ama 3.120 doğdu küçükmü nan normal işte ne takıyıon kafana yaa üzme canım kendinibacım endişelenme bazen naz yapıyoo weletler bizi endişelendirmek için daha şimdiden oyuncak olduk ellerinde
off yaa takma diyonda normalde zaten cok duygusalımdır bide hamilelik olunca iyice hassas oldum yaa mafoldumben
offf bilmiyom yaaaa :çok üzgünüm:
doktor zaten pek önemli değil dedi ama ben takıyom yine kafama. acaba ne yemeliyimki bebeğe yarasın ben bi sabah kahvaltılarında sıkı yiyorum sonra koyveriyorum allah ne werdiyse... bugün süt alıp içmeye başlıcam 20 seneden sonraa kafamçokkarıştı ama napıyım yaa herşey kızım içinsiz ne yiyonuss yaa sölesenize bana
kız krispii cadısı biz sensiz napıcaz nan :gitme: hemde koskoca bir ayyy mafoldumben
senağlama ayyy hakkat kııızz napcaz biz sen olmadannn senağlama
nan kızlar bugün benim gidişimin şerefinemi böle bi hoşsunuz haaa herke dköliii anam canlanın yaaaaa
canlız birz zor canlanır onu katmıyom
habu özge cadısı nerde bizi dikti ayağa gece yarılarına kadar kendüsü pinekliyo hanfendüüü
varya kız öle bi topic ac bak karakız neler yiyomuş :roflol: emme sen onları yersen 100 garanti cnm ona göree :roflol:
geldim nannnnŞeniz
allah kısmetini verir bebişlerinin inanıyorum ben Şeniz:ecrin_bebek::ecrin_bebek:Karakızım üzülme canım yaaa
benım eşimde suan işssiz iş arıyoo
kaldık bı benım maasa
k.kartları desen butun maası goturuyoo
şükür halımıze dıyorum yınede
arkadaslar ne gusel odalar,beşikler
oto koltugu,bebek arabaları alıyoo
bende sadece bebeklerıme üst baş alabılıyorumm
üstlerıne gıymeye kıyafetlerı olsun
altlarını temıs tutup,karınlarını doyurayım
şükür dıyorum.hersey yavas yavas olur tatlımm.
benım evım ufak oda alamayacagım ama
son ay besık almayı dusunuyorum sadece
gerısı nasılsa gelır
allah kaderlerını ıyı yazsın bebişlerimizin
varya kız öle bi topic ac bak karakız neler yiyomuş :roflol: emme sen onları yersen 100 garanti cnm ona göree :roflol:
bacım bak karbon hidratlar bebeği beslemez sadece seni besler karbon hidrat derken hamur işi felan makarna pilaw yiceksin emme fazla değil meyweye ağırlık wercen her kaşma yatrken sütünü içecen sol tarafında yatmaya özen göster sol tarafa yatınca kan akımı daha çok olurmuş bebek beslenirmiş bence o kaa küçük değil bebeğin gayet iyi canım kız ben busenin ultrason resimlerine baktım 5 aylıkken buse 394 gr mmış bak seninkinden bile küçükmüş ama 3.120 doğdu küçükmü nan normal işte ne takıyıon kafana yaa üzme canım kendini
geldim nannnnŞeniz
hoşgeldün nannnn opuyorumnanaktan
iyi geçtide bi hafta falan küçük görünüyoo kızım :çok üzgünüm: sen geçen hafta gittiğinde kaç gramdı kız benim 438gr çıktı![]()
vayy anaaammm vayyyyiyorum büyüyorum ben ne bulursam götürüyorum hiç öle kilo takıntımda yok bak misal bu sabah saat 07:00 da kalktım balkona bir kahvaltı masası hazırladım yok yok yane bide üstüne işyerinde saat 10 gibi acıkacam diye sandviçte yaptım hatta o sandviçi de yedim bile saat 10 da üstünede kek yedim 2 dilim birazdanda öğle yemeğinde artık yemekhanede ne yaptılarsa onu yer gelirim kaydirigubbakcemile3
Karakızım üzülme canım yaaa
kaldık bı benım maasa
gerısı nasılsa gelır
allah kahretmesin seni güldürdün beniii :roflol:
tamam nan ne baarıyoon senağlama
nerdesin nan sen gece kuşuu
aaaa yaprak dökümü gibi döküldünüz anam ne oldu yawrum size
karakızım sana ne oldu
canım ne bilim havalardan desem yalan olur
eşimin işleri durdu bu aralar hiç iş yok içimde korku heyecan panik var bebeğim doğacak ne olacak ya düzelmesse diye
daha bebeğime bugüne kadar bir iğne bile almadık erken diye ama şimdi işler kötüye gidiyo diye alamıyoruz kafam çok karısık :sinifsinif:
valla ne bilim bütün gün otur otur akşamları acısı fena çıkıyo bıde ben belimden rahatsızım ne hale geliyorum burda oturmaktan ayağa kalkmakta zorlanıyorum çoğu zaman :sinifsinif:
ya üzülme tatlım yaa iki bez parcası değilmi alınır allah kısmetini verir yeterki sağ salim gelsinlerrr bak nası hersey güzelleşecekkkŞeniz
anam ailemi özledim nan hergün telefonda konuşuyoz emme olmii işte onlarda beni özlediler ablam doğum yaptı bebeği8 aylık oldu nerdeyse kocaya gitcek ben hala onu görmedim öbür ablam doğuracak haçıkardı çıkaracak anamlar çaya gidecek ben kalabilirim yanında hastanede ben gitmeden doğurmuyo hatun:roflol::roflol::roflol:çaturduuuuuuuuuu karusu nere na bu kadar cabuk mıu gediyon :mymeka: gitme nen netcen orda lla allaah ben kime kireç surat diycemm mafoldumben
nan seni uykucu hödük bizi gece yarısına kadar tutuyıon akendin uyuyon hee sen bu gece görürsün nan :mymeka::mymeka::mymeka:geldim nannnnŞeniz
sen birazdaha ye bakalım biriktir biriktir nere kadar şişip patlayacan sonunda ozaman görürüm seniyiyorum büyüyorum ben ne bulursam götürüyorum hiç öle kilo takıntımda yok bak misal bu sabah saat 07:00 da kalktım balkona bir kahvaltı masası hazırladım yok yok yane bide üstüne işyerinde saat 10 gibi acıkacam diye sandviçte yaptım hatta o sandviçi de yedim bile saat 10 da üstünede kek yedim 2 dilim birazdanda öğle yemeğinde artık yemekhanede ne yaptılarsa onu yer gelirim kaydirigubbakcemile3
allah kahretmesin seni güldürdün beniii :roflol:
tamam nan ne baarıyoon senağlama
nerdesin nan sen gece kuşuu
kaldık bı benım maasa
gerısı nasılsa gelır
karakız sen de kendini üzme sakın... eminim bebişin kısmetiyle gelecektir canım...:teselli:
vayy anaaammm vayyy![]()
maşallahh kızz
ye anam ye bebişine et olsun kan olsuunn
aminnnn inşallah
yiyorum büyüyorum ben ne bulursam götürüyorum hiç öle kilo takıntımda yok bak misal bu sabah saat 07:00 da kalktım balkona bir kahvaltı masası hazırladım yok yok yane bide üstüne işyerinde saat 10 gibi acıkacam diye sandviçte yaptım hatta o sandviçi de yedim bile saat 10 da üstünede kek yedim 2 dilim birazdanda öğle yemeğinde artık yemekhanede ne yaptılarsa onu yer gelirim kaydirigubbakcemile3
kaldık bı benım maasa
gerısı nasılsa gelır
ŞenizŞenizŞeniz
canım geçen hafta ben de ayrıntılıya girdim.. 22+1 de 428 gr dı... hatta rapordaki değerlere göre benimkide 1 hafta küçük görünüyordu ben de burda yazdım bebeğim küçük mü diye ama hem burdaki arkadaşla hem de dr sorun yok dedi...
içim rahat ama yinede sütü günde iki bardağa çıkarıcam ve badem, ceviz aldım hergün onlardan yiycem... benim tek sıkıntım hergün yumurta yiyememek ve balığı hiç yiyememek... ama sanki annem bana hamileyken hergün balık mı yedi.. yooook.. çok şükür sağlığım yerinde... hem biz birde vitamin takviyesi alıyoruz ilaçlarla... bu kadar kasmanın anlamı yok ama arada takılıyoz işte... sıkma canını boşuna....:teselli:
bu gece hazırım datlummmanam ailemi özledim nan hergün telefonda konuşuyoz emme olmii işte onlarda beni özlediler ablam doğum yaptı bebeği8 aylık oldu nerdeyse kocaya gitcek ben hala onu görmedim öbür ablam doğuracak haçıkardı çıkaracak anamlar çaya gidecek ben kalabilirim yanında hastanede ben gitmeden doğurmuyo hatun:roflol::roflol::roflol:
nan seni uykucu hödük bizi gece yarısına kadar tutuyıon akendin uyuyon hee sen bu gece görürsün nan :mymeka::mymeka::mymeka:
sen birazdaha ye bakalım biriktir biriktir nere kadar şişip patlayacan sonunda ozaman görürüm seni
ne bağırması nan anam teselli weriyok nan aaaaaaaaaaaaa:dilcikar::dilcikar: