2009 Kasm Anneleri

laaa bu göbişlen banaa ne gecelik gelir ne bişee :roflol: ben sade halimle katılsam doğduğum gibiii :roflol::roflol::roflol:
ohaaa oha ağar ol nan herşey yawaş yawaş:roflol::roflol::roflol:
akıllı karısın wesselam vereliniortak

:roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

heee napim kafamın şişmesinden iyidirkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum kızlar... ütü yapıcam ... bi de dışarı çıkmak istiyodum ama hava da bi tuhaf...çıkmazsam damlarım gene... öptüm hepinizi.....opuyorumnanaktan

ben çıkıyorum kızlar... ütü yapıcam ... bi de dışarı çıkmak istiyodum ama hava da bi tuhaf...çıkmazsam damlarım gene... öptüm hepinizi.....opuyorumnanaktan

SİLMİOM İŞTE SENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ:umursamaz:

ayy canım kıyamam sana :1hug: benim gibi de hepsini aklında tutmuşsun hayatta unutmam böyle şeyleri... ama unutmak lazım takılma sil kafandan gitsin...o da panikle söylüyo bunları....
asıl sorunlar bebiş doğuna başlıyomuş gerçi... karı-koca birbirimize düşücekmişiz burda bi topicde okumuştum :teytey: onu niye öyle yaptın bunu niye böyle yaptın vs ...bi de ananeler babaanneler eve doluşunca ortalık bayram yerine dönüyomuş :roflol::roflol: allah korusun bizi ne diyim kaydirigubbakcemile3

hayatta unutmam bu söledikleri bi gün kendisine elektrik su yol olarak geri dönecek sositososito walla dediğin gibi biz şincikten böleysek cocuk doğunca birbirimizi yerizz

mum yakacaz nan:roflol::roflol::roflol:
beni 12 den önce beklemeyin :roflol::roflol:

istediğin mum olsun nan yakmaz mıyısss a.s
bak görüyonuz mu şu karuyuu daha bu saatten akşam için yol yapıyoo kendine :olmaz:

pis sapıklar sizi:1no2:

gizemli olmalı hayatım
sen giy olmayan yerleri makaslan şöleee bir kesersin
daha seksi olursun hemkaydirigubbakcemile3

he sapuğuzz bizzz laelaelaelaelae hem grup bilem kurmuştuk biz kaydirigubbakcemile3 kız neydi bizim grubun adıı :uhm:

ohaaa oha ağar ol nan herşey yawaş yawaş:roflol::roflol::roflol:

bu eda karısı çok aceleci çıktı :roflol:

ayy benimde ütüm warr ütü masası açık bana bakıyoo ben burda lak lak ediyoomm kafamçokkarıştı

hayatta unutmam bu söledikleri bi gün kendisine elektrik su yol olarak geri dönecek sositososito walla dediğin gibi biz şincikten böleysek cocuk doğunca birbirimizi yerizz

istediğin mum olsun nan yakmaz mıyısss a.s
bak görüyonuz mu şu karuyuu daha bu saatten akşam için yol yapıyoo kendine :olmaz:

he sapuğuzz bizzz laelaelaelaelae hem grup bilem kurmuştuk biz kaydirigubbakcemile3 kız neydi bizim grubun adıı :uhm:
kasım sapıkları gurubu:roflol::roflol::roflol:
hee kıı gece gece iş alacaz başımızaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim yüzümden herkes kocişlerin ağına takılacak yaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

ben duşa gidiyom,sonrada arkadasa gitcem 1-2 saatt akşamüzeri gelürünn opuyorumnanaktan

nereye gidiyon yine gezgin karııı

hadi güle güleeeeee

bende hazırlık yapam walizimi hazırlayam yaw
daha kaynanaya gitçem görüşmeye yaaaaaaaa

iyi gidin bakalım bnde bu fırsatta ütümü yapam barii

yaaaaa neler kaynatıyonusssssss hiç bakamıyom öhüüüü mafoldumben
bak bu muabbet dünde kaldı gerçi ama sabah ölçüleri aldım da arşivde olmicak bu iş evimde alem dedim :)
şimdi açıklıyom memişler 95 göbüş 87 popişte 95 .... nası nan :jeyyar: ahhhhh ahh bide boy olaydı baya hoş olcaaadı emme naniknanik

kızlar ya benim sol kasığımda bişey var ağrı desem ağrı değil sızlama gibi ince bişi beni hem korkuttu hem rahatsız etti 2 saat oldu başlayalı revire gidip uzandım azcık ama nafile hala aynıyım
bu ne demek şimdi biri bana açıklayabilirmi

ye bacım yeee bebişine yarasınnn :emir_bebek: biz daha kahwaltıdan yeni kalktık ama neyseee :kedi:

afiyet olsun datlummmopuyorumnanaktan

yemek yedim geldim ama tam doymadım valla... şimdide meyve yiyom

kız mesela sırf dün akşam dedikleri bi cinayet sebebi:
doktor bebek birazz küçük dedi yaa neymiş ben bebeği kıpırdasın diyee sıkıştırıyomuşum diyee bebek büyümüyomuşş bu biiiirrrrr
sütt içmiyomıuşummm çocuk gelişmiyomuşşş bu ikiiiiiii
bebek bazen çok kıpırdadıkça ben sewiniyodum çocuk meğer açlıktan debeleniyomuş dedii bu üüüççççç
bide ben daha bebeği karnımda bakamıyomuşum doğunca hiç bakamazmışım bu döööörrrrtttt
hele bu son lafı söyleyince kendimi arabadan atasım geldiiii Çok üzgünüm çoook

senin koca tam köteklik bacım:oklava:... dr una söyle bebeğin neden küçük olduğunu anlatsın senin adama... yada sen sor kocanın yanında bebeğin küçük olmasına bunlar sebep olabilir mi diye? alsın cevabını otursun yerine:mymeka:

ayy canım kıyamam sana :1hug: benim gibi de hepsini aklında tutmuşsun hayatta unutmam böyle şeyleri... ama unutmak lazım takılma sil kafandan gitsin...o da panikle söylüyo bunları....
asıl sorunlar bebiş doğuna başlıyomuş gerçi... karı-koca birbirimize düşücekmişiz burda bi topicde okumuştum :teytey: onu niye öyle yaptın bunu niye böyle yaptın vs ...bi de ananeler babaanneler eve doluşunca ortalık bayram yerine dönüyomuş :roflol::roflol: allah korusun bizi ne diyim

evet yaaa... bende çok sıkılırım haaa... çok karışırlarsa o psikolojiyle herkesi ezer geçerim fallaayasakkelime

Back
X