Bayanlar bu hamilelik boyunca herhalde butun egzantrik olaylar benim basıma geliyo:)))
Göbek fıtığı krizimi henüz atlatmıstımki bugün yeni bir vukuatla yine hastaneye tasındık sabahın köründe...
Sabah uyandım, bir güzel eşimle kahvaltı yaptım sonra eşim giyinmek için yatak odasına gidince bende peşinden gittim bir yandan sohbet ediyoruz bir yandan o hazırlanıyordu ben şöyle yataga uzandınki, eşim söyle bir bakıp, aaaaa sortun ıslanmıs dedi. Bende nasıl yani dedim. Birseymi döktün filan derken, bak bakiim çamaşırın ıslakmı dedi. Tuvalete gittimki çamasırda ıslak. Tabii derhal internete daldık bu ne ki diye. Oooo bir sürü akıntı çeşiti ve birsürü sebep var, ama benimkisi çok şüpheli, çünkü renksiz, kokusuz, ve kıvamsız yani bildiğiniz su gibi.... İnternettede diyorki bebeğin kesesi boşalıyor olabilirmiş bu durumda. Tabiii apartopar hastaneye yine. Neyse muayene filan yapıldı, keseye bakıldı. Dr bile panik oldu yazık, benim kafamdan milyon sey geciyo o sırada "daha olamaz, çok erken" diye.
Neyse su seviyesi iyiymiş, bebek daha aşağıya inmemiş, herhangi bir açılma olmamış, daha bebişimin cok yolu varmış.
Tam olarak neden olduğunu anlayamadık, dr bize hani kısın üşüyünce burnunuzdan bir sıvı akar ama sümük olmaz ya bunun onun gibi bir sey sadece salgılama dedi. Neyse ne olduğunu tam anlamasakta paniğimiz gecti en azından. Birkaç gün hiçbir iş yapma dışarı cıkma sadece ıstırahjat et dedi. Sanki burada hayatımda baska birsey varda:)) Ama bu kızımın bana 2. oyunu benim ne zaman dr randevum olsa kızım beni bir önceki günü apar topar hastaneye götürtüyor illaki..
canım bnim geçmiş olsun, herşey yolundaymış bak çok sevindimmm
olabilir böyleşeyler canım hamileleik boyunca bu stresleri herbirimiz yaşayabilirz,neden benim başıma geliyor diye de üzülme sakın olur mu...