kızlar şimdilik hoşçakalın kuaföre gitmem lazım malum seyahate çıkçaz cuma günü gidiim parliyim accuk
nehirim şaka yapıyom cicim küsermiyim hiç sana kııı öptüm hepinizi
bye bye cnmcımmmopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar şimdilik hoşçakalın kuaföre gitmem lazım malum seyahate çıkçaz cuma günü gidiim parliyim accuk
nehirim şaka yapıyom cicim küsermiyim hiç sana kııı öptüm hepinizi
benım kızım olsaydı ela yada ipek koycaktım duru da güzelminelde cok hos ama acaba mine derlermı
öğrencim vardı minel diye pek mine diyeni duymadım ama... olabilir...
benim ömrüm ismimi düzeltmekle geçti o da mı öyle olur dersin :)))
:roflol: :roflol: yani öle olmasında ben sevmıyom öle kısaltmayapıyolar yada nasıl kolay gelıyolarsa ordan kesıyolar ısmı ondan duru koyyy kızzzzzzz vereliniortak
kötü haberci gibi oldum ama söylemem gerek..
mazbut un ikizlerinden birinin de geçen hafta kalbi durmuş, diğeri iyiymiş, mesaj yollamak isteyen olabilir diye yazıyorum. Bu arada miniği kızmış![]()
mazbut un ikizlerinden birinin de geçen hafta kalbi durmuş, diğeri iyiymiş, mesaj yollamak isteyen olabilir diye yazıyorum. Bu arada miniği kızmış![]()
oofff içim şiştiiii mafoldumbenmafoldumben
erkek bebişi olcak yineeeeeeitek in cinsiyet belli olmadı mı daha:1shok:
selam kızlar nasılsınızz kötü habermii varrmafoldumben görümcemde burdaydıı ne güzell eltiisnin kızı bisikletle arabanın altına girmiş 9 yaşında eli parçalanmışş tamamen sabaha kadar ameliyattaydı öyle olunca görümcemide demin uğurladıkk nasibe bakk
yaa bbeişlere bişeymii oldu yaa
selam kızlar nasılsınızz kötü habermii varrmafoldumben görümcemde burdaydıı ne güzell eltiisnin kızı bisikletle arabanın altına girmiş 9 yaşında eli parçalanmışş tamamen sabaha kadar ameliyattaydı öyle olunca görümcemide demin uğurladıkk nasibe bakk
yaa bbeişlere bişeymii oldu yaa
neyn böle üst üste kötü haberler geldiki anlamadım
yarında ben düşecem uçaktan o olacak allah korusun :1no2::1no2: