ucak düşme ihtimali araba kazaları ihtimalinden cok cok düşük
Tabi her canlı ölümü tadacak
rabbim güzel ölümler versin hepimize
ewet öle ama son zamanlardada baya uçak düştü yani bu kaaa düşmüyodu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ucak düşme ihtimali araba kazaları ihtimalinden cok cok düşük
Tabi her canlı ölümü tadacak
rabbim güzel ölümler versin hepimize
eklerim tatlım, söyleyiver bilgileriniyerimseniben
ewet öle ama son zamanlardada baya uçak düştü yani bu kaaa düşmüyodu
kız cerin sende söle bebişin adını nesliyee,destna sende gülüm....
tubişkoo sen karar vermedinmi dahhhaaa
cerin nan hortlak gibin oldun haaa kaydirigubbakcemile3 iki lafın belini kramadık nan ne zamandırr.arşive bi girdiin bozuldun nan sen :roflol::roflol:
sen kacta gidiyosun yarın
naniknanik ay sorma o gün varya resmen koptum ulan gazladınız beni tam gidiyom arşive basıyom kapıya kilidi ölçüm yapacam mahkeme başkanı çağıırıyo hadeee cerin koşş ulen neyse bida gidiom hakim çağırıyo allah belanısı vermesin dedim bende çıktım almadan :roflol:
sora sabah evimde alem dedim gerçi ölçüleri verdim de yorumları okuyamadım işyeri malum hem net sorunluydu hemde yoğundu
ay bida verem şu ölçüleri bütün çatlaklar burdaykene heheh
memiş 95 göbüş 87 popiş 95 nası nan:jeyyar: piyasadan haberim yok miletinkini heç okumadım da delikafadulden
kızçemin adısı ÖZGE nannnnnnnnnnn daha da soruyonuz muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :sm_cool::lepi:
ay tuğba delirttin nan beni burda:)
adını değiştirmişsin ben de anlayana dek :)
naniknanik ay sorma o gün varya resmen koptum ulan gazladınız beni tam gidiyom arşive basıyom kapıya kilidi ölçüm yapacam mahkeme başkanı çağıırıyo hadeee cerin koşş ulen neyse bida gidiom hakim çağırıyo allah belanısı vermesin dedim bende çıktım almadan :roflol:
sora sabah evimde alem dedim gerçi ölçüleri verdim de yorumları okuyamadım işyeri malum hem net sorunluydu hemde yoğundu
memiş 95 göbüş 87 popiş 95 nası nan:jeyyar: piyasadan haberim yok miletinkini heç okumadım da delikafadulden
laan bizde deyoz bu karu bi girdi arşiv çıkmadı bidahaaa,polisi neyin arıcaktık :roflol::roflol:
hee şimdi kripim sana anlatır milletin durumunu :roflol:
kızçemin adısı ÖZGE nannnnnnnnnnn daha da soruyonuz muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :sm_cool::lepi:
benim kızım olsaydı ismini ( melek naz ) koyacaktımyok ben daha karar vermedim ama zeynep naz düşünüyorum ama şimdilik sadece düşünüyorum ziraa bu düşüncelerimden henüz kimsenin haberi yok :jeyyar: ama hala arayış içerisindeyim her türlü teklife açığım önerilerinizi bekliyorum buyrunnnnnnnnn
nan krispi karusuu sen ne delü delü konuşuyon bakiyiim :mymeka:
11.20 de uçak kalkıyo bacım ewden 10 da çıkarız bizede baya uzak hawa alanı8 de kalkarım artık
benim kızım olsaydı ismini ( melek naz ) koyacaktım
görüşemezsek şimdiden hayırlı yolculuklar canım opuyorumnanaktan
he laaa bizimkini sallaa :roflol::roflol::roflol: neyse sen bu ölçülerle bizimkileri öğrenmeee boşwerrrrlmaz:
benim kızım olsaydı ismini ( melek naz ) koyacaktım
nan ben yaptım yorumumu dedimki memişlerin benden büyük göbişin benden küçük popişin benden büyük bu demek oliiki sen benden şişkosun ha ha ha:roflol::roflol::roflol:
görüşemezsek şimdiden hayırlı yolculuklar canım opuyorumnanaktan
benim herüf melek ismini istemedi bende düşünmüştümm