2009 Kasm Anneleri

ay tuğba delirttin nan beni burda:)
adını değiştirmişsin ben de anlayana dek :)

kenyaa bacım hadi veriver bilgilerini :1hug:

kız cerin sende söle bebişin adını nesliyee,destna sende gülüm....
tubişkoo sen karar vermedinmi dahhhaaa

yok ben daha karar vermedim ama zeynep naz düşünüyorum ama şimdilik sadece düşünüyorum ziraa bu düşüncelerimden henüz kimsenin haberi yok :jeyyar: ama hala arayış içerisindeyim her türlü teklife açığım önerilerinizi bekliyorum buyrunnnnnnnnn

nan krispi karusuu sen ne delü delü konuşuyon bakiyiim :mymeka:

cerin nan hortlak gibin oldun haaa kaydirigubbakcemile3 iki lafın belini kramadık nan ne zamandırr.arşive bi girdiin bozuldun nan sen :roflol::roflol:

naniknanik ay sorma o gün varya resmen koptum ulan gazladınız beni tam gidiyom arşive basıyom kapıya kilidi ölçüm yapacam mahkeme başkanı çağıırıyo hadeee cerin koşş ulen neyse bida gidiom hakim çağırıyo allah belanısı vermesin dedim bende çıktım almadan :roflol:
sora sabah evimde alem dedim gerçi ölçüleri verdim de yorumları okuyamadım işyeri malum hem net sorunluydu hemde yoğundu
ay bida verem şu ölçüleri bütün çatlaklar burdaykene heheh
memiş 95 göbüş 87 popiş 95 nası nan:jeyyar: piyasadan haberim yok miletinkini heç okumadım da delikafadulden

naniknanik ay sorma o gün varya resmen koptum ulan gazladınız beni tam gidiyom arşive basıyom kapıya kilidi ölçüm yapacam mahkeme başkanı çağıırıyo hadeee cerin koşş ulen neyse bida gidiom hakim çağırıyo allah belanısı vermesin dedim bende çıktım almadan :roflol:
sora sabah evimde alem dedim gerçi ölçüleri verdim de yorumları okuyamadım işyeri malum hem net sorunluydu hemde yoğundu
memiş 95 göbüş 87 popiş 95 nası nan:jeyyar: piyasadan haberim yok miletinkini heç okumadım da delikafadulden

laan bizde deyoz bu karu bi girdi arşiv çıkmadı bidahaaa,polisi neyin arıcaktık :roflol::roflol:
hee şimdi kripim sana anlatır milletin durumunu :roflol:

ay tuğba delirttin nan beni burda:)
adını değiştirmişsin ben de anlayana dek :)

sositososito sositososito sositososito

:roflol: neyse sen bu ölçülerle bizimkileri öğrenmeee boşwerrrr :olmaz:

laan bizde deyoz bu karu bi girdi arşiv çıkmadı bidahaaa,polisi neyin arıcaktık :roflol::roflol:
hee şimdi kripim sana anlatır milletin durumunu :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

yok ben daha karar vermedim ama zeynep naz düşünüyorum ama şimdilik sadece düşünüyorum ziraa bu düşüncelerimden henüz kimsenin haberi yok :jeyyar: ama hala arayış içerisindeyim her türlü teklife açığım önerilerinizi bekliyorum buyrunnnnnnnnn

nan krispi karusuu sen ne delü delü konuşuyon bakiyiim :mymeka:
benim kızım olsaydı ismini ( melek naz ) koyacaktım

nan ben yaptım yorumumu dedimki memişlerin benden büyük göbişin benden küçük popişin benden büyük bu demek oliiki sen benden şişkosun ha ha ha:roflol::roflol::roflol:

:roflol: neyse sen bu ölçülerle bizimkileri öğrenmeee boşwerrrr :olmaz:
he laaa bizimkini sallaa :roflol::roflol:

benim kızım olsaydı ismini ( melek naz ) koyacaktım

nan ben yaptım yorumumu dedimki memişlerin benden büyük göbişin benden küçük popişin benden büyük bu demek oliiki sen benden şişkosun ha ha ha:roflol::roflol::roflol:

melek naz da eyi nan :lepi:
kızz çııtırtıı valla incesin nan sennn :lepi:
görüşemezsek şimdiden hayırlı yolculuklar canım opuyorumnanaktan

aaaaa ne demek bu şimdiiiiii :mymeka: yokmusun gece burdaaaa :mymeka:

Back
X