2009 Kasm Anneleri

en genci dilmuhla itekmiş yaaww anam bu itek bu yaşta ikinci bebeği mi olcak nan daha biz birinciyi bulamamışkenn

benim herüff anladığınız gibi birass cins. onun okeyi olmadan isim koyamam :1no2: bide korkuyomm cocuk doğduktan sonra gitsin kendi kafasına göre isim koyup nüfus kağıdı çıkarırsa diye. ben ewlendikten sonra kızlık soyadımıda kullanıcaktım ama ewlendiğimizin ertesi günü gitmiş nüfus kağıdımı değiştirmiştii tabii benim kızlık soyadımdan eser yoktuu :1no2: benim bölee cins bi kocam warr

mersii yewruumm ama daha belli değil

en gencini bilmem ama en kartı benim herhaldee kaydirigubbakcemile3

nann tubişşş valla şimcik kötü konusacam haaa :oklava::oklava::oklava:
anaaaamm valla benim kociş öle bişey yapsaaaa hemen boşanır alrım lan eski soyadımı valla ben deliyimdirrr laelaelaelaelae yanına koymam emmee zaten oda aslaa böle bişey etmezzzz zemuszemus

kızz hakkat bende pek severün melek adını yaaavvv

naz ismi yanlızda çok güzel yaaa :lepi: bende ok severüm emme koymam yaavs benim soyadınla çok komik oluyo :roflol::roflol: kızm olsaydı Eylül koycektimm..benim için anlamı çoook büyüüükk :lepi:
kesin kocişinle ya ewlendiğin yada tanıştığın ay olduğu içidira.sa.s
walla heryer sissin de popom sabit kalsın o büyük zatee:roflol:

yok anam yok oda şişsin nan büyük diyosun benim popodan küçük nan:mymeka:

naz ismi yanlızda çok güzel yaaa :lepi: bende ok severüm emme koymam yaavs benim soyadınla çok komik oluyo :roflol::roflol: kızm olsaydı Eylül koycektimm..benim için anlamı çoook büyüüükk :lepi:

ne haltlar karıştırdın nan eylül ayındaaa :jeyyar:

yok nan sen benden ay ca büyüksün nan ne yani ben şimdi kart oliiimmm:dilcikar::dilcikar:

ufalda cebime gir nan kart karuuuuuuuu :roflol:

benim kızım olsaydı ismini ( melek naz ) koyacaktım

nan ben yaptım yorumumu dedimki memişlerin benden büyük göbişin benden küçük popişin benden büyük bu demek oliiki sen benden şişkosun ha ha ha:roflol::roflol::roflol:

hadi ordan len düdük maharnaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden

nan hakkat bu itek gacısı 88 doğumlu yaaa saka gibiii,bide ikinciyi doğurcak ayyyy acaba onunkimi eyii biizmkimiii :uhm:
ben o yaştaaa hangi yakışıklıylan gezmedim kim kaldı acabaa diye düşünüyodum:roflol::roflol: budaa bu sonmu olsaa bi daa doğursammı diye düşünüyooo :roflol::roflol:

nann tubişşş valla şimcik kötü konusacam haaa :oklava::oklava::oklava:
anaaaamm valla benim kociş öle bişey yapsaaaa hemen boşanır alrım lan eski soyadımı valla ben deliyimdirrr laelaelaelaelae yanına koymam emmee zaten oda aslaa böle bişey etmezzzz zemuszemus

kız ben diyom benim koca kötü koca diyeee inanmıyonuss banaa :1no2:

kesin kocişinle ya ewlendiğin yada tanıştığın ay olduğu içidira.sa.s

yok anam yok oda şişsin nan büyük diyosun benim popodan küçük nan:mymeka:

anam aramızda 2cm fark var nann sanki cok abartıymıs gibin kızıyon ben koca popoluyum sende ölesin :dance:

nan hakkat bu itek gacısı 88 doğumlu yaaa saka gibiii,bide ikinciyi doğurcak ayyyy acaba onunkimi eyii biizmkimiii :uhm:
ben o yaştaaa hangi yakışıklıylan gezmedim kim kaldı acabaa diye düşünüyodum:roflol::roflol: budaa bu sonmu olsaa bi daa doğursammı diye düşünüyooo :roflol::roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: ben ewlendiğimde zateenn 21 yaşındaydımm kendim çocuktum nan bu itek gacısı kaç yaşında ewlendiki CADIARZU

ne haltlar karıştırdın nan eylül ayındaaa :jeyyar:

ufalda cebime gir nan kart karuuuuuuuu :roflol:
ne haltlar karıştıracak kocişini baştan çıkarmış iştekaydirigubbakcemile3
hadi ordan len düdük maharnaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden
ha ha ha sağol canım düdük makarna heee demekki o kaa ince gördün beni sende mantı makarna olmalısın demi kııı böle enine boyuna:roflol::roflol:

istersen kocişinle oturun düşünün sen kimle gezmişsin bakalım kocişin ne diycek:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ne haltlar karıştıracak kocişini baştan çıkarmış iştekaydirigubbakcemile3

ha ha ha sağol canım düdük makarna heee demekki o kaa ince gördün beni sende mantı makarna olmalısın demi kııı böle enine boyuna:roflol::roflol:

istersen kocişinle oturun düşünün sen kimle gezmişsin bakalım kocişin ne diycek:roflol:

valla aynı yerde çalıştığımız için zaten kocişte biliyo benim listeyii :roflol::roflol::roflol:
emme bilemedin cnmm o benim peşimden çok koştuuu,çok zayıftıı kızz p zaman ben yakışıklı bulmuyodum onuu,çok peşimden kosuncaa hadi lan dedim bu kusur kalmasın :roflol::roflol::roflol: anam bi yapıştısaaaa bi dahada bırakmadıı :roflol::roflol:
allahıımmm sana şükürler olsunkii karşıma çıkardıınnn :Saruboceq::Saruboceq:

eylül aynında önemi kocişimle felan ilgili değil 12 eylülle iligilii cnmmm :lepi::lepi:

valla aynı yerde çalıştığımız için zaten kocişte biliyo benim listeyii :roflol::roflol::roflol:
emme bilemedin cnmm o benim peşimden çok koştuuu,çok zayıftıı kızz p zaman ben yakışıklı bulmuyodum onuu,çok peşimden kosuncaa hadi lan dedim bu kusur kalmasın :roflol::roflol::roflol: anam bi yapıştısaaaa bi dahada bırakmadıı :roflol::roflol:
allahıımmm sana şükürler olsunkii karşıma çıkardıınnn :Saruboceq::Saruboceq:

eylül aynında önemi kocişimle felan ilgili değil 12 eylülle iligilii cnmmm :lepi::lepi:

allah seni kahretmesin emi nan 12 eylülde noldii benim bildiğim 12 eylülde ikiz kuleler bombalandı o günmü senin için çoooook önemli nan :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Back
X