2009 Kasm Anneleri

yoğ nann uğrasanlara dedimm :roflol::roflol: biliyom senin o kaa cılız olmadığınıı :roflol:
kırptırmadan ekranlara sığmıyon nann :roflol::roflol:
he ya sığmıyom ben doğurana kadar resimlerimin yüzde 90 nını kırparak koymak lazımkaydirigubbakcemile3
hee kıı bizim kemiklerimiz iri bacım yaa naniknaniknaniknanik kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yerlermi dersin nann :roflol::roflol:
sakın etleriniz yağlı olmasınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hamarat karıııı zemuszemus

tabi iş yemeye gelince hamarat oliii hatun:roflol::roflol:

he ya sığmıyom ben doğurana kadar resimlerimin yüzde 90 nını kırparak koymak lazımkaydirigubbakcemile3

sakın etleriniz yağlı olmasınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tabi iş yemeye gelince hamarat oliii hatun:roflol::roflol:

hee lan bi yerde yağ var emme nerdeee :roflol::roflol:
ayy evet bayılırım ben yemek yapmayaaa zemuszemus emme yarın yapmam artık biraz hava alak dısarda yiyek yaaa kaydirigubbakcemile4

kızlar kociş gelince eccük çıkarın yemek yiriz toğlarım gelirimm..
krispiiiim 1 ay olmucak yaavvvv senağlama anaammm çok özlücem nan seniiiii senağlama

hee lan bi yerde yağ var emme nerdeee :roflol::roflol:
ayy evet bayılırım ben yemek yapmayaaa zemuszemus emme yarın yapmam artık biraz hava alak dısarda yiyek yaaa kaydirigubbakcemile4
o yağlarda orta yerde olmasın sakın:roflol::roflol:
kızlar kociş gelince eccük çıkarın yemek yiriz toğlarım gelirimm..
krispiiiim 1 ay olmucak yaavvvv senağlama anaammm çok özlücem nan seniiiii senağlama

bende seni yawrim ŞenizŞenizŞeniz

uyudunuzmuu kıııı lülülülülülü huhuuuuuuuuuuuuuuuuu
yok anam burdayı çay attım üstüne akşamıda kıldım geldim kociş bira ecikecem dedi
ühüüüüüüüüü bende yalnızım bugüüüüüüüüün.uyumayın uleeeeeeeeeen

uyumuyoz anam burdayık kk yetkilileri kowacak bizi bu gece:roflol::roflol::roflol:

bak kaçtı gördünmüüüü kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 rahat rahat yicekk kaydirigubbakcemile3
ayy ebn valla öle şeyler yemiyom yaa halbuki kociş ceviz meviz almış amaaa kafamçokkarıştı

anam ben hayatta yiyemem 5,6 tane fındık yesem sudan kudururum nan ağzım yapış yapış olur midem bulanır hemen aha bak ewde bir sürü war eme yemedim annemlere getiryom onlar yesin

Back
X