accuk kilo wermeni:roflol::roflol::roflol::roflol:
simdi yine yeni yeniden kilo olayina hiccc girmeyelim tatlim. gecmis sayfalarda boyunu ogrendim. dolayisiyla senin aldigin 2 kilo benim aldigim 7 kiloya esit canim. seni bodur.:roflol::roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
accuk kilo wermeni:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay kıslar ben bu aralar sıcaktan çok asitli şeyler içiyorum ya
cola fanta gibi
gocca dötlü çıtırtııııııııııııııııııııııı delikafadulden
çok içme nan bebeyi gazmanmı edecen günde en fazla 2 fincan o kaa fazla yoklmaz:
simdi yine yeni yeniden kilo olayina hiccc girmeyelim tatlim. gecmis sayfalarda boyunu ogrendim. dolayisiyla senin aldigin 2 kilo benim aldigim 7 kiloya esit canim. seni bodur.:roflol::roflol:
ay kıslar ben bu aralar sıcaktan çok asitli şeyler içiyorum ya
cola fanta gibi
ne olmuş boyuma 1.55 sen benim boyumumu takip ettin kııı heçde eşit değel sen hele doktoruna sor bakem bu zamana kadar 8 kilo almak nasılmış ben o 8 kiloyla hamileliğimi bitiririm doğururum bacım
ya wannacım lutttfen amaa boy konusuna girmeyin bebeeemmmm :1ninca:şakkıdı
nan sen iki saattir benim popmun ölçüsünümü bekliyodun hortlak gibi bi anda çıkıwerdin nan sankim kend dötü çok küçük hadi ordan şişko dakdilo memuru seni arşiwde sıkıştı dmi dötün:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ya wannacım lutttfen amaa boy konusuna girmeyin bebeeemmmm :1ninca:şakkıdı
su içmek güzelde sabaha kadar wcye gidiyorum
vallahi geceleri sersemlikten wcye gitcem diye
sağa sola çarpmaktan bacaklarım morardı
niye kııı benim kadar değelsin herhalde demi
WANNA boyun kaç çok merak ettim şekercim yha
niye kııı benim kadar değelsin herhalde demi
elbet takip ettim. benim boya aldigim kilo fazla gozukmuyo. senin boya 8 kilo alsan o dottt nolur artikin bilmem.:roflol::roflol:
niyeki tatlim. ama senin icin girmem. ama krispi de kasiniyo, azcik kasiyam.delikafadulden