2009 Kasm Anneleri

kızııımmm al seni vur bana bende 1.58 laelaelaelaelae kurban olduğum mevla hikmetinden sual olunmayo işte allan karakızına leylek gibi boy vermiş bağa da 2 cm daha vereydi bare 60 ları göreydim ahhh ahhh kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:

kız sen ilk 7 kilo aldım demiştin ya milletin 2 kilo aldığı zamanlar allah dedim bu nası bişi acep ama hakkaten boyun çok etkisi var galba fotoda da gördüğüm üzere bi çoğumuzdan daha iyisin yiwrımmmmmmmmm zemuszemus

sagol tatlim, agzindan bal damliyor.

krispi duyuyormusun su iltifatlari.zemuszemus

nan bende 160 ım nann
hiç değilde 60 ı görmüşüm :roflol::roflol:

sorma hacı yaa 2 cm için 50 lerde rakam sölemek zoruma didio falla naniknanik
nan o deelde bu boynan bide gittim 1.85 lik adamnan evlendim delikafadulden
ama herşey bebelerim için babaları uzun olsunki dedim ortalama yükselsin onlarda cücük kimin kalmasınlaaaaa :roflol::roflol::roflol:

ama herşey bebelerim için babaları uzun olsunki dedim ortalama yükselsin onlarda cücük kimin kalmasınlaaaaa :roflol::roflol::roflol:

olsun, ne guzel koltugunun altina aliveriyordur seni.zemuszemus

ayy bu ifadeler benim ne kaaa güldüğümü koptuğumu ifade edemio artık nan geberdim gülmekten allan lazıııııııııııı :roflol: :roflol:
senin için 2,3 dene daha ifade koyaruk bacım:roflol::roflol:
kızııımmm al seni vur bana bende 1.58 laelaelaelaelae kurban olduğum mevla hikmetinden sual olunmayo işte allan karakızına leylek gibi boy vermiş bağa da 2 cm daha vereydi bare 60 ları göreydim ahhh ahhh kaydirigubbakcemile3
bacım zaten tür kadınlarının çoğu 1.55 1.60arası
ettim kiz, etmem mi? 10 daha alsam 18 kilo eder Allah bereket versin.delikafadulden
allah daha çok wersin canım ben 18 kiloylan 2 dene çocuk doğururum:roflol::roflol:
sagol tatlim, agzindan bal damliyor.

krispi duyuyormusun su iltifatlari.zemuszemus

arada sırada çıkıyo işte öle iltifatlar napcen idare ediwer artık:roflol::roflol:

Allahım ne alemsin yaaa yıllar sonra özgeciğine sölerim ben anan sen uzun olasın diye selvi boylu babanla evlendi diye :roflol:

Back
X