2009 Kasm Anneleri

afiyet olsun.

sofrayi toplamak yetmez, ardindan bulasiklar.naniknanik
anaaaam ocağı bilem ovar kız oo :roflol::roflol:

sorma hacı yaa 2 cm için 50 lerde rakam sölemek zoruma didio falla naniknanik
nan o deelde bu boynan bide gittim 1.85 lik adamnan evlendim delikafadulden
ama herşey bebelerim için babaları uzun olsunki dedim ortalama yükselsin onlarda cücük kimin kalmasınlaaaaa :roflol::roflol::roflol:
hee kıı benim kocişte 1-85 nan
züğürt tesellisi bu da haaaa :teytey: amann salla yauwww yannızz kıçı yere yakın olandan korkun derlerrrr :jeyyar::jeyyar::jeyyar: hahahaha :roflol:

anam o nu niye karıştırıyon nannn :roflol:

Allahım ne alemsin yaaa yıllar sonra özgeciğine sölerim ben anan sen uzun olasın diye selvi boylu babanla evlendi diye :roflol:

nan o deelde bu bebeler bide bana çekerse kafamı keker dururlar babam dururken sağa çektük deyü :roflol:
benim anne tarafı uzun baba tarafı bodur malesef bizde baba tarafına çekmişük hep dırdır ettük bebeeemde bana öle derseeee kafamçokkarıştı

nan o deelde bu bebeler bide bana çekerse kafamı keker dururlar babam dururken sağa çektük deyü :roflol:
benim anne tarafı uzun baba tarafı bodur malesef bizde baba tarafına çekmişük hep dırdır ettük bebeeemde bana öle derseeee kafamçokkarıştı

vallaha o doğru ben hep anama iyiki hiç sana çekmemişim diyorum

anaaaam ocağı bilem ovar kız oo :roflol::roflol:

hee kıı benim kocişte 1-85 nan

anam o nu niye karıştırıyon nannn :roflol:

hahah nan edoş zaten bizim gibi bıcırların yanında hep böleee uzun uzun yiğitler oliyyy kaydirigubbakcemile3 yolda yürürken uzun gaciler gıcık oliyler haa onların yanında anca kendileri kadar yada bi kaç cm kısa oliyler herifler bize gıcık oliyler şu boynan aldığı herife bak der gibi bakiyler fallaaaaa :roflol:

hahah nan edoş zaten bizim gibi bıcırların yanında hep böleee uzun uzun yiğitler oliyyy kaydirigubbakcemile3 yolda yürürken uzun gaciler gıcık oliyler haa onların yanında anca kendileri kadar yada bi kaç cm kısa oliyler herifler bize gıcık oliyler şu boynan aldığı herife bak der gibi bakiyler fallaaaaa :roflol:

anacım erkekler sevmez öleee kendinden uzun karıyıı :roflol: şölee fonksiyenel olmalıııı aldımıı sağa solaa kolaycaaa :roflol::roflol::roflol::roflol:

Back
X