2009 Kasm Anneleri

hade bee yolla bakem gerçi takım deelde zadece yatak istiom emme bakem bi buna 350 deyüler çoh mu nan :uhm:
ama yatak neyn yoh içinde düdük gibi zadece bu yatak o kaa ii mi fiyat

o beşik babyhope markasına ait ist habibplerde sanırım fabrikası var toptan satıs yapıolar ama kapıya gideni cevirmiolar arkadas tüm odayı 600 e ladı ordan

herkesin 50 dr lık yüklemesi yüksek çıkiii benimki kesin yüksek çıkacak çünkü busede öle çıktı seninkide yüksek çıkarsa şaşmam zatiiii

temiz çıktı diye yazdı ya yanlış htırlamıyosam eğer:uhm:

gıııııııı herkesin şeker yüklemesi yüksekmi çıktı.peki 100lük yaptırdınızmıki.ay benimde yüksek çıktıda.daha doktor bulamadım bulunca hemen yaptırcam

o beşik babyhope markasına ait ist habibplerde sanırım fabrikası var toptan satıs yapıolar ama kapıya gideni cevirmiolar arkadas tüm odayı 600 e ladı ordan

hadi ya çok pis gaza geldim nannnnnnnnnnnn sositososito daha ayrıntılı bilgi varmı gıı bi ara kocişlen gidem bennnn

kızz cerün güzelmiş kıı özgenin beşiğii :nazar::nazar:

saol teyzesüüüüüüüüüü Şeniz ya ben beşiği küçük odaya koyazaaam o orda da kırmızı siyah köşe koltuk falan var o yüzden pembe beşik çok sırıtcak bu güzel olur die duşundummm yerimseniben

gıııııııı herkesin şeker yüklemesi yüksekmi çıktı.peki 100lük yaptırdınızmıki.ay benimde yüksek çıktıda.daha doktor bulamadım bulunca hemen yaptırcam

benim ya yüksek dedim ya ikincide normal cıktı 176 ilkinde cıktı

falla ben daha 50 lik olanı yaptırdım sadece emme gayet düşük çıktı dr istediğini yi didiiiiiiiiii :lepi: :nazar: ama 100 de nolur bilmem onun zamanı ne zaman be kaçıncı haftada yapiler onu

falla ben daha 50 lik olanı yaptırdım sadece emme gayet düşük çıktı dr istediğini yi didiiiiiiiiii :lepi: :nazar: ama 100 de nolur bilmem onun zamanı ne zaman be kaçıncı haftada yapiler onu

deli 50 lilik yüksek cıkarsa yapıolar snaa gerek yok daha:olmaz:

ayyyyyyy karularrr saat gene 11 olmuş hof yaaaaaaaa ne kaa çabuk geçio akşam zaman işyerinde gün geçmiy bitmiy uziyde uziy eve geliom yemek yap ye topla kkda iki lafın belini kırdınmı saat gece yarısına gelio yauwwwwwww :umursamaz:

aaa teyzoşlar bakın özgeme bu beşiği almayı duşunuyomm üstüne beyaz bi cibinlik kenarınada ışıklı müzikli oyuncaklı bi dönence koydummuydu tamamdıırrr :lepi:

gıııııııı benim oğluşumun beşiğine ne çok benziyo.nerdeyse aynı.oğluşun beşiğini kurmadık daha kurunca çekem fotosunuda koyam.güzel emme

gııııııı iyi çıkınca 100lük yapılmıyoki

benim ya yüksek dedim ya ikincide normal cıktı 176 ilkinde cıktı

hımm iyi bakalım darısı başıma

ayyyyyyy karularrr saat gene 11 olmuş hof yaaaaaaaa ne kaa çabuk geçio akşam zaman işyerinde gün geçmiy bitmiy uziyde uziy eve geliom yemek yap ye topla kkda iki lafın belini kırdınmı saat gece yarısına gelio yauwwwwwww :umursamaz:
anam kıyamam nan ben sannaaa ,git dinlen nann :teselli:

gıııııııı benim oğluşumun beşiğine ne çok benziyo.nerdeyse aynı.oğluşun beşiğini kurmadık daha kurunca çekem fotosunuda koyam.güzel emme

oo aldınızmı sizde cnmm,güle güle yatsın yağız beeyyy :nazar:

iki dakkada sattı bizi kocası geldi diyee:oklava:

hee kızz baksana arkasına bakmadan gittii :oklava::oklava:

Back
X