2009 Kasm Anneleri

özge nerde yattımı
nan bu gece benim şerefime oturacadık nan küserim şimcik haaaaa:dilcikar::dilcikar:
tubiş nan bana bakmadanmı ytiin aşka olsun sağa:dilcikar:

özge nerde yattımı
nan bu gece benim şerefime oturacadık nan küserim şimcik haaaaa:dilcikar::dilcikar:
tubiş nan bana bakmadanmı ytiin aşka olsun sağa:dilcikar:

özge bi anda koptu yaav..
ne bilem mahsusmu yaptıkii :roflol::roflol: gör nan bak seni kim beklediiii :lepi:

ben de geldim ya cadııı
hatta gelmem ben yokken halledin dediydim ama dayanamadım

bu arada kahvem bitti
fala bakcek yokmu yawww
heee ben bakam canım saağa fal
şöle şöle iri popişli bi karu göriim anam göbekli bi karu hamile galiba ewet ewet hamile bu karu anam dötü arkaya doğru gidiiiii göbeği öne doğru gidiiii iki katlı sehpa gibi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oda koltukta uyurken baktığın 2 saat nan :roflol::roflol: git cnm gitt anangilde özler tebiiii

he nan aynen öle oliii walla:sinifsinif:

ben ecük anlıyom emme tersten :roflol: yani kuş çıkmamış,yol çıkmamış gibi :roflol::roflol:

ben hiç sallayamıyom ne ne anlama gelir bilmem de
zattın senede en fazla 2 kere içerim herhalde
o da denk gelirse işte
ben de hep yoldan başka bişey göremem millet 1 saat bilem nasıl anlatır anlamadım

şöle şöle iri popişli bi karu göriim anam göbekli bi karu hamile galiba ewet ewet hamile bu karu anam dötü arkaya doğru gidiiiii göbeği öne doğru gidiiii iki katlı sehpa gibi :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:anammm bu falcı herşeyi biliyyyy :roflol::roflol:

haket ya bak falımda bilem çıkmışsın gı senkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
senden korkulur valla

kıslar ya şu tetonoz iğnesi ne kdr olcez bilen varmı
benim kardeşim karnesinde toplam 5 adet yazılıymış da ben 2 biliyodum
hala kolum ağrıyo ne dağılmaz ilaçmış bea

Back
X