2009 Kasm Anneleri

günaydın kızlarr
dun doktordaydımmm
bebişlerimi gordumm bi gorsenız ıkı kardes kafa kafaya vermıslerdıı
herseylerı gayet ıyıydı.nasıl tatlıydılarrr
dr um onuuzdekı hafta icin böbrek,hemogram ve şeker yukleme testi istedi
bide 10 agustosta ayrıntılı ultrasonum var

günaydın güzel anneler ve minik melekler
ben dün oğluşumu gördüm sizlere selam söledi kaydirigubbakcemile3
Allah'a şükür gayet iyiymiş bebişim 411 gr olmuş
7 ağustos ta ayrıntılı 17 ağustosta şeker tahlilimiz var
dr teyzemiz uzunca izletti bize canım yavrum kocaman olmuştu :nazar:
ama benim oğluş çok hareketli değil inşallah doğunca acısını çıkartmaz :roflol:

canım gitmeden önce çikolata yesağlıkla dünyaya gelir inşallah benimde bu gün sat 10 randevum var kahvaltı yapıp çıkacam ve bir tanede çikolata yiyecem hareketli olsun diye hep yapıyor bunu

canım gitmeden önce çikolata yesağlıkla dünyaya gelir inşallah benimde bu gün sat 10 randevum var kahvaltı yapıp çıkacam ve bir tanede çikolata yiyecem hareketli olsun diye hep yapıyor bunu

canım ben daha öncede denedim ama pek işe yaramadı
dünde gitmeden önce meyve ve reçel yedim yine hareket yoktu
zaten erkek olmasına rağmen çok fazla hareketli değil
inşallah doğunca acısını çıkarmaz kaydirigubbakcemile3
sende hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

günaydın kızlarr
dun doktordaydımmm

günaydın canım
gözün aydın canım ay ben yerim o iki minik kardeşi bide kafa kafaya vermişler maşallah maşallah :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

günaydın asabem seninde gözün aydın senin oğlan pek bi ağır abi olcak ozaman tatlım öyle görünüyo baksana
maşallah kilosuda çok iyi annesi :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

günaydın nasılsın

günaydın yarem

Günaydın hepinize ....

Aseba çikolata yeme işini muayeneye girmeden 5-10 dk önce yap. Kana çok hızlı karıştığı için 1 saat falan önce yenenin faydası olmuyor. Ben denedim tavsiyemdir. Benim oğluşum 5-10 dk önce yediğimde nazar değmesin yerinde duramıyo :)

Günaydınlar,
Bende dün bebişimi gördüm benimkisi tam 715 gr olmus:nazar: Maaşallah bebişime, maaşallah hepimizin bebişlerine........

günaydın kızlarr
dun doktordaydımmm
ay maşallah canım gözünaydın :nazar:
bizler bi bebişi görüp bu kadar mutlu oluyoz sen iki tane görüyosun
ikizler şanslı ne güzel anne karnında bile yanlız kalmıyorlar
yada yerleri daraldığı için sanşsızlarmı desek
bence çook şanslılar iki kardeş sürekli yanyanalar
Allah sana kolaylık versin canım iki bebişle başa çıkman için

günaydın asabem seninde gözün aydın senin oğlan pek bi ağır abi olcak ozaman tatlım öyle görünüyo baksana
maşallah kilosuda çok iyi annesi :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
sağol canım bilmem ağır abimi olacak yok sa şimdilik gözümü korkutmamaya mı çalışıyo
eğer babsına çekerse yandık 5 dk yerinde durmazmış babamız delikafadulden

Bu arada kızlar bende ne kadar çikolata yersem yiyeyim benimkisi hareket etmiyor, ama tam tersi, tuzlu fındık fıstık çerez yiyince tutamıyorum zillimi:)) Bence o çikolata işi herkeste ise yaramıyor anlayacagınız. Bu arada dün şeker ölçümüm yapıldı sonuc 114 cıktı, henüz dr dan haber cıkmadı ama ben arastırmalarım sonucu anladığım iyi bir sonucmus:)

Günaydınlar,
Bende dün bebişimi gördüm benimkisi tam 715 gr olmus:nazar: Maaşallah bebişime, maaşallah hepimizin bebişlerine........

ohh maşallah prensesee kocaman kız olmuşş benimkide okadar olmuşşmudur tarihlerimiz yakınn dün gittim ama doktor yoktu sadece şeker tahlili oldum iyi çıktı şükür
mart dün suyum gelmesii demişsin yazdım ama çıkmıştınn bi sorun yok inşş

Günaydın hepinize ....

Aseba çikolata yeme işini muayeneye girmeden 5-10 dk önce yap. Kana çok hızlı karıştığı için 1 saat falan önce yenenin faydası olmuyor. Ben denedim tavsiyemdir. Benim oğluşum 5-10 dk önce yediğimde nazar değmesin yerinde duramıyo :)
günaydın tamam canım ayın 7 sinde ayrıntılıya girecem o zaman denerim
bide senin için deneyelim nolcek :teselli:

Günaydınlar,
maşallah büyümüş kocaman kız olmuş senin bebiş :lepi: :nazar:

Günaydın hepinize ....

günaydın muradacım
ay bende haftaya gidecem kontrole aynen dediğin gibi yapam bari odaya girmeden yiyeyim bir çukulata kızım bize gözteri yapsın dimi ama kaydirigubbakcemile3

Günaydınlar,

günaydın martcım
kıs maşallah maşallah bebişine
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
ay benimki ne kadar oldu acaba bende çok merak ediyorumya

ohh maşallah prensesee kocaman kız olmuşş benimkide okadar olmuşşmudur tarihlerimiz yakınn dün gittim ama doktor yoktu sadece şeker tahlili oldum iyi çıktı şükür
mart dün suyum gelmesii demişsin yazdım ama çıkmıştınn bi sorun yok inşş

Dr bir antibiyotik verdi ama ben almaya tırstım, Türkiyedeki dr uma mail attım bakalım ne diycek. Muayenede hersey normal göründü, bazen oluyormus böyle ama suyun nereden geldiğini kimse bilmiyormus, 1 hafta ıstırahat et evde yat dedi, bende zaten evdeyim, dahada evdeyim simdik:)))

Talım bebeğine iyi bakmış haftana göre ağırlığı 1-2 hafta önde maşallah nazar değmesin.:nazar:

Aslında hiç önde değil hatta 2-3 gün geriden geliyor benim kız, ama bastan beri öyle olduğu için takmıyoruz kafaya, Dr 700 civarı olmalı dedi 715 le sıyırttı bizimki. İnternetten baktım zaten 24 hafta bitince 640, 25 hafta bitince 790 olması gerekiyormuş. Benimkiside 24+4 te tam ikisinin ortalamasını yaptı zillim:)))

Darısı hepinizin basına insallah..........

Dr bir antibiyotik verdi ama ben almaya tırstım, Türkiyedeki dr uma mail attım bakalım ne diycek. Muayenede hersey normal göründü, bazen oluyormus böyle ama suyun nereden geldiğini kimse bilmiyormus, 1 hafta ıstırahat et evde yat dedi, bende zaten evdeyim, dahada evdeyim simdik:)))

anladım canım geçmiş olsun dikkat et kendine b c grubu vitaminiyse alabilirsin hatta sorular sorabiliceğimizz bi sitede var İlaçpedia | İlaç Bilgisi Eczacılar ile Daha Güvenilir | İlaçlar ve Sağlık Konularında Eczacıları İle Servisler Sunar hamilleik uzun bi maratonn sağlıkla tamamlarız inşş hepimizz bende enson muayeneye 16 haftalıkken girdimm ozaman 210 grmdı bbeişim sonra ayrıntılıya girdim ama ordaki doktor .çok sinirliydii hiç bişey söylemedii güzel güzel dedi aarada kaç gram olduğunu öğrenemdim meraklardayımm anlıycağınn

günaydın kızlarr
dun doktordaydımmm

Günaydınlar,

maşallah kızlar bebişlerininzeee:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Back
X