2009 Kasm Anneleri

günaydın muradacım
ay bende haftaya gidecem kontrole aynen dediğin gibi yapam bari odaya girmeden yiyeyim bir çukulata kızım bize gözteri yapsın dimi ama kaydirigubbakcemile3
sende hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
sen dene bakalım çikolatayı bende 7sinde deneyecem
senin prenseste kocaman olmuştur annesi sende haftaya 24 olcan
650-800 arasında bişeler olur ağırılığı galiba

yok kız ama yakında başlamam lazım bez stoğuna ama hangisinden alcaz.ben markaya karar veremedim.bide diyomki bi tane yeni doğan alam gerisinide büyük alam mantıklı dimi böyle.

dilmuh canim, sen bir tane yeni dogan al. cok cok iri dogmadigi surece hastanede onlar iyi geliyor. bebekler dogunca iclerini temizlemek icin cok diski yaptiklarindan surekli degistirmek gerekiyor. o bez sana belki iki gun anca yeter. sonra bebegin durumuna gore alirsiin.

nehircim peki bebiş pişik olunca ne etcez.yani ne sürcez.kuru kuru canı çok acımazmı.
beraycım ilk üç ay hepimiz öyleydik ya.doğru düzgün bişey yiyemedik

pisik olmamasi icinde altini sik sik degistiriceksin, ozellikle ilk zamanlarda. pisik kreminide bol surersin altini kapatirken, yani bir nevi tabaka olusturur gibi. ben yurt disindan getiriyorum pisik kremi. burda var mi ondan bilmem ama oglumun hic pisik oldugunu hatirlamam.

kızlar aklımdayken söleyem biraz pahalı diğer ıslak mendillere göre ama ilk aylarda kullanmanız için uni ıslak mendil diolar süpermişşş

ne kadar iyi olursa olsun ilk aylarda islak mendil tavsiye etmem. ilik su ve bezle temizlemenizi tavsiye ederim. sonucta en dogal en guzel temizleme yontemi. islak mendil iyi de deseler bebek cildi cok hassas. nasil tepki verecegini bilemezsiniz.

ay canım valla haklısında işte ilk bebiş ya ne yapcaz hiç bilemiyoz abartıyoz biraz.ilk aylarını atlatınca gerisi kolay o zamna.hem fazla üstüne titrememek lazım bebişlerin dimi.

ilkinde iste boyle abartiliyor.kaydirigubbakcemile3 bak bana daha bir corap bile almadim. hayirlisiyla dogsun yollarim bizimkilieri bir saat icinde toplarlar. zaten cogu demirbas oglumdan kalanlar var. belkide onun icin bu kadar rahatim, acelem yok.

dilmuh canim, sen bir tane yeni dogan al. cok cok iri dogmadigi surece hastanede onlar iyi geliyor. bebekler dogunca iclerini temizlemek icin cok diski yaptiklarindan surekli degistirmek gerekiyor. o bez sana belki iki gun anca yeter. sonra bebegin durumuna gore alirsiin.

pisik olmamasi icinde altini sik sik degistiriceksin, ozellikle ilk zamanlarda. pisik kreminide bol surersin altini kapatirken, yani bir nevi tabaka olusturur gibi. ben yurt disindan getiriyorum pisik kremi. burda var mi ondan bilmem ama oglumun hic pisik oldugunu hatirlamam.

ne kadar iyi olursa olsun ilk aylarda islak mendil tavsiye etmem. ilik su ve bezle temizlemenizi tavsiye ederim. sonucta en dogal en guzel temizleme yontemi. islak mendil iyi de deseler bebek cildi cok hassas. nasil tepki verecegini bilemezsiniz.

ilkinde iste boyle abartiliyor.kaydirigubbakcemile3 bak bana daha bir corap bile almadim. hayirlisiyla dogsun yollarim bizimkilieri bir saat icinde toplarlar. zaten cogu demirbas oglumdan kalanlar var. belkide onun icin bu kadar rahatim, acelem yok.

ıslak mendil almayalımmı şimdi sen daha tecrübelisin tabi bitane var biz artık sora soruştura kafamız allak pullak oldu yaa:kedi:

günaydın kızlarr
dun doktordaydımmm
bebişlerimi gordumm bi gorsenız ıkı kardes kafa kafaya vermıslerdıı
herseylerı gayet ıyıydı.nasıl tatlıydılarrr
dr um onuuzdekı hafta icin böbrek,hemogram ve şeker yukleme testi istedi
bide 10 agustosta ayrıntılı ultrasonum var

canim, gozun aydin. ayyy, demek iki kardes kafa kafaya vermis. hep oyle olurlar insallah.:nazar:

günaydın güzel anneler ve minik melekler
ben dün oğluşumu gördüm sizlere selam söledi kaydirigubbakcemile3
Allah'a şükür gayet iyiymiş bebişim 411 gr olmuş
7 ağustos ta ayrıntılı 17 ağustosta şeker tahlilimiz var
dr teyzemiz uzunca izletti bize canım yavrum kocaman olmuştu :nazar:
ama benim oğluş çok hareketli değil inşallah doğunca acısını çıkartmaz :roflol:

canim, seninde gozun aydin. :nazar: seninki firtina oncesi sessizligi yapiyo olmasin.kaydirigubbakcemile3 dogunca cok cektirmesinde.

bizim kizda cani isterse cok hareketli oluyor, cani isterse oylecene yatiyor. bende diyorum, karamanin koyunu, sonra cikar oyunu yapmasin bu kiz.kaydirigubbakcemile3

BEBELERE HEDıYE ÇEKıLıŞı KATILIM KURALLARI

HEDıYE ÜCRETLERı EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞıTLıĞı SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDıNE KURADA ÇIKAN KıŞıYE HEDıYESıNı GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKıLıŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞıT SEKıLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTıRıLECEKTıR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKıLıŞ YAPILACAKTIR)

BıRBıRıNE KURADA ÇIKAN KıŞıLER LıSTEYE AÇIKLANACAKTIR

SON KATILIM 30 /07 /2009 PERŞEMBE SAAT 13.00 DIR (KATILIM SÜRESı UZATILMIŞTIR)

HEDıYE KARGOLAMA TARıHı 20 AĞUSTOS 2009 DUR

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKı LıSTEYE EKLESıN KENDıLERıNı

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya
cerin
yarem21
aseba
wannababy
karazeytin
karakız
AnnemBirMelek
NazLı

GERıSı SıZE KALMISSS:olmaz:

ıslak mendil almayalımmı şimdi sen daha tecrübelisin tabi bitane var biz artık sora soruştura kafamız allak pullak oldu yaa:kedi:

valla benim tavsiyem her alt degistirmede temiz ilik su ve pamukla temizlemeniz. ben nerdeyse 8 ayliga kadar bu sekilde temizledim. sonucta sadece su hicbir zarari olmaz. islak mendillerin icinde ne var kimse bilmiyor ki. ben uzun bir sure surmem bebegimin tenine sahsen.

islak mendili yuzune gozunede surmem asla. elimde temiz islak bezle silerim hep. oglumun bile yuzune gozune surmem hala, dusun cocuk 9 yasina girecek insallah. sadece cok kirlendiginde ellerini siliyorum.

valla benim tavsiyem her alt degistirmede temiz ilik su ve pamukla temizlemeniz. ben nerdeyse 8 ayliga kadar bu sekilde temizledim. sonucta sadece su hicbir zarari olmaz. islak mendillerin icinde ne var kimse bilmiyor ki. ben uzun bir sure surmem bebegimin tenine sahsen.

islak mendili yuzune gozunede surmem asla. elimde temiz islak bezle silerim hep. oglumun bile yuzune gozune surmem hala, dusun cocuk 9 yasina girecek insallah. sadece cok kirlendiginde ellerini siliyorum.

anladım bende asla zaten yüzünü falan silmem onla ama dısarda falan su bez bulmak pek kolay olmaz die bide ben kuzenimin kızına bakarken ıslan mendilin üsütündekileri akıtmak amaclı suda yıkayıp poposunu öle siliodum ama yüzüne gözüne hiç sürmüodum ..o halde su ve bezle silmekte fayda var :lepi: saol

canim, seninde gozun aydin. :nazar: seninki firtina oncesi sessizligi yapiyo olmasin.kaydirigubbakcemile3 dogunca cok cektirmesinde.

bizim kizda cani isterse cok hareketli oluyor, cani isterse oylecene yatiyor. bende diyorum, karamanin koyunu, sonra cikar oyunu yapmasin bu kiz.kaydirigubbakcemile3
sağol bitanem bilmiyorum artık doğunca göreceğiz
gerçekten mi ağır uslu bi bebek yoksa annesinin gözünü korkutmamak içinmi
şimdilik sesiz duruyo ayy çokk mızmızda olmasın ben çok sevmem yaa
orta halli olursa iyi olur
eveeeeett siparişim hazır duydunuz kızlar kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol::roflol:
kızlar ağır olsun daha iyi senin kızda doğunca hanım hanımcık olur inşallah kaydirigubbakcemile3

haklsıısn canım yüksek basınçta yapılmış maddeler tamamen kansorojen helede yeni doğmuş bir meleğe sürülürmüü oo bütün doktorlarda pamuk yada incecik naylonsuz tülbent bezleri varya ondan kullanın diyolar bende öyle yapıcam nasipsee bi gelsinddee oğlumm

haklsıısn canım yüksek basınçta yapılmış maddeler tamamen kansorojen helede yeni doğmuş bir meleğe sürülürmüü oo bütün doktorlarda pamuk yada incecik naylonsuz tülbent bezleri varya ondan kullanın diyolar bende öyle yapıcam nasipsee bi gelsinddee oğlumm

bence ıslak mendilimiz bulunsun mutlaka
ama genellikle ılık suyla ıslanmış pamukla silelim
sıkışırsak acil bişey olursa kullanırız ıslak mendili

eveeeeett siparişim hazır duydunuz kızlar kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol::roflol:
kızlar ağır olsun daha iyi senin kızda doğunca hanım hanımcık olur inşallah kaydirigubbakcemile3

canım bemimkii baştan beri çok hareketlii ama bu haftalar daha bir sertleştii dışardan kıyafetin üzerinden de anladı görümcelerimm şimdiiden böyleysee Allah sana kolaylık versin diyolarkaydirigubbakcemile3 oğlun bi iki haftaya kalmaz kickboks talimine tutucak seniii görürsünnkaydirigubbakcemile2

anladım bende asla zaten yüzünü falan silmem onla ama dısarda falan su bez bulmak pek kolay olmaz die bide ben kuzenimin kızına bakarken ıslan mendilin üsütündekileri akıtmak amaclı suda yıkayıp poposunu öle siliodum ama yüzüne gözüne hiç sürmüodum ..o halde su ve bezle silmekte fayda var :lepi: saol

aynen...yerimseniben

canım bemimkii baştan beri çok hareketlii ama bu haftalar daha bir sertleştii dışardan kıyafetin üzerinden de anladı görümcelerimm şimdiiden böyleysee Allah sana kolaylık versin diyolarkaydirigubbakcemile3 oğlun bi iki haftaya kalmaz kickboks talimine tutucak seniii görürsünnkaydirigubbakcemile2

aslında geçen haftalara göre bu hafta daha çok hareketli
tabii bi kaç hafta sonra iyice kuvvetlencek ve hareketler sertleşecek
ama sizler şöyle hareketli felan diyosunuz yaa ona göe benim oğluş yavaş geliyoo

siparisiniz alindi, hamuru yogruluyor. 4 ay sonra teslim efendim.sırnaşık şey

aslında geçen haftalara göre bu hafta daha çok hareketli
tabii bi kaç hafta sonra iyice kuvvetlencek ve hareketler sertleşecek
ama sizler şöyle hareketli felan diyosunuz yaa ona göe benim oğluş yavaş geliyoo

bide bana sorun ben 26 haftadan gün almaya basladım bebiğim sanki kemiklendi gibi hareketler cok daha güclü cok daha net dısartdan bile anlasılıo karnıma o sekil veriyo nereye giderse orası tepecik oluo cok güzel ama :nazar::nazar: çarptımı otturtuo oturuosan ayağa kaldırıo çok güçleniolar yaaaaaaaaaaa:nazar::nazar::roflol:

aynen canim, ne olursa olsun ben kiyipta o tazecik popoya suremem islak bez falan. en iyisi saf temiz su.yerimseniben

bence ıslak mendilimiz bulunsun mutlaka
ama genellikle ılık suyla ıslanmış pamukla silelim
sıkışırsak acil bişey olursa kullanırız ıslak mendili

islak mendil bizim cantamizda sadece benim ellerimi temizlemem icin duruyordu. nereye gidersem gideyim bol pamuk ve su kabimida tasiyordum. hatta kirli bezleri koymak icin kokulu minik posetlerim vardi. buyuyugunu bile yapsa kimseyi rahatsiz etmezdik. parfumlu posetle cope atardik.zemuszemus

bide bana sorun ben 26 haftadan gün almaya basladım bebiğim sanki kemiklendi gibi hareketler cok daha güclü cok daha net dısartdan bile anlasılıo karnıma o sekil veriyo nereye giderse orası tepecik oluo cok güzel ama :nazar::nazar: çarptımı otturtuo oturuosan ayağa kaldırıo çok güçleniolar yaaaaaaaaaaa:nazar::nazar::roflol:

ayy benimkide öle olursa ben konsantre olup derste anlatamam
rezil olurum vallahi :kedi: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol:

Back
X