Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar bişi sorcam siz nasıl sütyen kullanıyosunuz ben memnun değilim aldığım sutyenden ve az evvel korktum kan olmuştu meğer yara yapmış kullandığım sutyen göğsümü ve oda kanamış ay ben beceremedim gitti bu meseleyi nasıl bişey almak lazım yaaaa offf
evdekilerin hiçbiri olmuyo çünkü çok büyüdü benim göğüslerim kafamçokkarıştı
nasıl yara yapmış kıızzz..sütyen nasıl yara yaparkiii:uhm:
guzel kaliteli bir kac emzirme sutyeni al canim simdiden. mothercare de oldukca kalitelilerini bulabilirsin. yada iyi bir ic camasircida.
canım akropol de bir arkadaşımın arkadaşı çok memnunnEbisce kimmiş bu doktor nerdeymiş ?
nan bizimm ki zaten çookk büyükkk anla artık halimizi her daim öleyiz bizzzya kızlar bişi sorcam siz nasıl sütyen kullanıyosunuz ben memnun değilim aldığım sutyenden ve az evvel korktum kan olmuştu meğer yara yapmış kullandığım sutyen göğsümü ve oda kanamış ay ben beceremedim gitti bu meseleyi nasıl bişey almak lazım yaaaa offf
cnm hoş geldin valla ben oğluşuma arda diyorum ama sen istersen nehiriver arkadaşımızın topicine bi uğra olur mu oğluna isim arıyodu o da bi dünya öneri geldi.selam arkadaşlar ne zamandır giremiyorum siteye malum iş hayatı ve sıcaklar ancak geçiyor benimde bir oğluşum olacak inş isimleri düşünüdünüzmü arkadaşlar burada paylaşalım mı
:CüvCüv:
ya kızlar bişi sorcam siz nasıl sütyen kullanıyosunuz ben memnun değilim aldığım sutyenden ve az evvel korktum kan olmuştu meğer yara yapmış kullandığım sutyen göğsümü ve oda kanamış ay ben beceremedim gitti bu meseleyi nasıl bişey almak lazım yaaaa offf
guzel kaliteli bir kac emzirme sutyeni al canim simdiden. mothercare de oldukca kalitelilerini bulabilirsin. yada iyi bir ic camasircida.
selam arkadaşlar ne zamandır giremiyorum siteye malum iş hayatı ve sıcaklar ancak geçiyor benimde bir oğluşum olacak inş isimleri düşünüdünüzmü arkadaşlar burada paylaşalım mı
:CüvCüv:
ne eriyonuz bakem
ben bugün sankim bıraz daha iyiyim
kociş bide bana muz almış gelmiş
o d iyi geldi
gerçi wc çıkmadım daha :)
nasıl bişey gelcek bilmiyom:))))))))))
dünden biraz mide boştu ya
ondandır herhalde
cnm geçmiş olsun bak bi sayfa önce koydumdu dr.açıklama bu ishal felan olayları için.
bende ütü yaptım şimdii sıcaktan eridim valla kaydirigubbakcemile3
yaaaa anlayın nan işte koca memişliler neler çekiyo :roflol::roflol: cnm ben yanlızca kom marka sütyen kullanabiliyorum,çünkü sadece orda küçük gösteren büyük beden oluyo :roflol::roflol::roflol:
wannacım yaav acep bana görede emzirme sütyeni varmıdırki :roflol::roflol::roflol:
QUOTE] eda cımm al benden de o kadar nan ben de kom un toparlayan kuççük gösteren sutyenlerinden alıyom naniknanik:roflol::roflol: anca kurtarıyo durumu
Bende geldim buradayım:)))))))))))
Kızlar göğüs uçlarınız eger çok belirgin degilse marks and spencer ın sütyenlerini deneyin, coooook rahat özelliklede ince olanları
martcım ya sen ne zaman doğurcan gıı
biri ekim annelerinde gözüküyon dedi ama
ben mi yanlış anladım acep