2009 Kasm Anneleri

slm bacılar nassınız bakem
ben sanayideyim bebek odası bakıyorum eşimle
babama ugradık bi halinizi hatrınızı sorayım dedim :)

iyiyiz valla canikom,bende yarın izmire gidiyorum takımımızı almak için allah nasip edersee..resim çekeydin şekerim fikir olurdu ayy bizedee...
bebişin odası olcek yani dimi
ben şimdilik yatak odama chichonun beşiklerinden koydurmayı düşünüyom
aslında oda var da ilerde genç odası alırız dedik
şimdi masraf olmasın falan
1 sene böle idare etmeyi düşünüyoz bakam
aslında kendi odasında alışması en iyisi de gece duyamam diye kokuyom
ne renk yaptırıyon bakem

benim kocişim inanılmaz hevesli cnmcım oda yapmak için ee bende istiyorum odası olcek bebişimiz allah nasip ederse.yatak odam için bende bi beşik alıcam geceleri orda yatar ilk bikaç ay diyee.bide doğum izmirde olacağı için ilk 15 gün o beşik annemde kullanılacak..
heniz karar veremedik cnm rengine modeline falan çok süper şeyler var ama çok pahalılar.2000-2500 arası fiyatlar veriyolarr :1shok::1shok: okadar bütçe ayırmadık biz.
bakalım yarın dolaşıcaz birkaç yeri dahaa

iyidir şekerim
ya herkes bebiş odası bakiyo
kıskandım bak şimdi
ben 7. ayda belkim 8. ayda almayı düşünom
boşuna fazlalık yapmasın deyom

aslında maddi durum biraz zorlıcak illada olsun demiyorum ama heves işte bi bakalım opuyorumnanaktan biz bide oda haricinde sepet alıcaz bu 3 yasına kadar kullanılanlardan odada yalnız yatırmaya gönlüm el vermiyo bebek odası olarak degilde cocuk odası olarak bakıyorum ucuz ve kaliteli bişi denk gelirse alıcaz inş.

iyiyiz valla canikom,bende yarın izmire gidiyorum takımımızı almak için allah nasip edersee..resim çekeydin şekerim fikir olurdu ayy bizedee...

benim kocişim inanılmaz hevesli cnmcım oda yapmak için ee bende istiyorum odası olcek bebişimiz allah nasip ederse.yatak odam için bende bi beşik alıcam geceleri orda yatar ilk bikaç ay diyee.bide doğum izmirde olacağı için ilk 15 gün o beşik annemde kullanılacak..
heniz karar veremedik cnm rengine modeline falan çok süper şeyler var ama çok pahalılar.2000-2500 arası fiyatlar veriyolarr :1shok::1shok: okadar bütçe ayırmadık biz.

ay ne güsel
inşallah zevkinize göre bulursunuz
mobilyalar gelince bir foto beklerim ha ikinizden de:olmaz:

mayo alma canım ya
bikini en iyisi
hamilesin bırak göbüşün gözüksün ne olcek
ben sadece göbüşümü güneşten korudum
bebişimin kafasına güneş geçmesin deyükaydirigubbakcemile3
şapkamı kodum heppp
sen de koru cnm göbeniii

valla ben 2sinide giyiyorum emme her girip çıktığımda değiştiriyorum çünkü doktorumun tek şartı bu kaydirigubbakcemile3 eger kabin yoksada havlunun altından değiştiriyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Güneşten korumak kolaydaaa, kayınvalide çenesinden nasıl koruycaz????
:roflol::roflol::roflol: ayy güldürdün kız beniii :roflol: takmıyacaksın anacım sallaaa

aslında maddi durum biraz zorlıcak illada olsun demiyorum ama heves işte bi bakalım opuyorumnanaktan biz bide oda haricinde sepet alıcaz bu 3 yasına kadar kullanılanlardan odada yalnız yatırmaya gönlüm el vermiyo bebek odası olarak degilde cocuk odası olarak bakıyorum ucuz ve kaliteli bişi denk gelirse alıcaz inş.

hee o zaman olur tabi en iyisi
inşallah güsel bişey bulursunuz cnm

valla ben 2sinide giyiyorum emme her girip çıktığımda değiştiriyorum çünkü doktorumun tek şartı bu kaydirigubbakcemile3 eger kabin yoksada havlunun altından değiştiriyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aynen cnm benim doktor gacısı da öle dedi
üzerinde ıslak kalmayacak deyü
ben de çoğu zaman havlunun altında değiştirdim
kolay oliy bee tecrübelendim ben dekaydirigubbakcemile3

ay ne güsel
inşallah zevkinize göre bulursunuz
mobilyalar gelince bir foto beklerim ha ikinizden de:olmaz:

koyerim cnmcımm aaa merak etme senn.
bakaım inşallah bulucaz yaa :lepi: bi tane var beğendiğim beyaz bi takım mavi eskitmesi var üstünde çok cici. o takımı 1900 demişlerdi bende kocişe dedim 5 parca yaa oyun sandığını ve mincik sandalyeyi almayı verelim,sadece dolap,yatak,5 çekmeceli komidin ve raf alalım bakalım ozaman fiyat ne olcek kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben sana sitenin adını vereyim bak netten canım 2500 3000 civarında fiyatlar peşin alırsan 1800 e kadar iniyolar ama alabilirmiyiz bilmiyorum
Cespir Bebek Odası

neyse gızlar
benim biraz işim var
yarın kociş denize götürecek beni
daha doğrusu arkadaşlarla gidecez
hazırlık yapacam biraz
inşallah yarına kadarda daha iyi olurum da bide oralarda motorlan uğraşmayım
hadi sonra girerim yine öptüm

aynen cnm benim doktor gacısı da öle dedi
üzerinde ıslak kalmayacak deyü
ben de çoğu zaman havlunun altında değiştirdim
kolay oliy bee tecrübelendim ben dekaydirigubbakcemile3

ayy bende artık saniyede değişiyom valla kimsecikler anlamıyo bilee kaydirigubbakcemile3 ayy bak bu hafta gidemedim zaten denizee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 haftaya hep plajdayım ona göree lülülülülülü

50gr seker yuklemem cok yuksek cikti ya.senağlama

simdi kesin 100 luk yapilacak ama oda bu kadar yuksek cikarsa nolucak? moralim yine sifir. sekerle igilide hic iyi seyler yazmiyo nette.

50gr seker yuklemem cok yuksek cikti ya.senağlama

simdi kesin 100 luk yapilacak ama oda bu kadar yuksek cikarsa nolucak? moralim yine sifir. sekerle igilide hic iyi seyler yazmiyo nette.

hadi yaa cnm geçmiş olsun a.s. dur bakalım yaa peşim hükümlü olma,çıkmaz bişey belkim.çıkarsada sanırım diyet yapılıyomuş.du bakalımm opuyorumnanaktan

hadi yaa cnm geçmiş olsun a.s. dur bakalım yaa peşim hükümlü olma,çıkmaz bişey belkim.çıkarsada sanırım diyet yapılıyomuş.du bakalımm opuyorumnanaktan

iki gun gulsen ucuncu gun aglayacak birsey cikiyor. hep dua ediyorum, Rabbim beterinden korusun.

doktora gideyim bakalim neler diycek. sonu kesin diyet gibi gorunuyor ama birde insulin falan veriyorlarmis, insallah ona gerek kalmaz.:çok üzgünüm:

ay bu ne sıcak yaaa
klimayı açsan bi türlü açmasan bi türlü
bidaha hamile kalmak kısmet olursa vallaha
mevsimsel ayarlama yapıcam

Back
X