2009 Kasm Anneleri

günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
acaytip sıcak bri hava var ya deli olmamk elde değil klimayıda çok acamıyorum tutuluyor her yerim

yarın havuza gidiyoruz azıcık serinlerizzzzzzzzz

bu arada kızlar ayaklarınız gece kramplar giriyormu efede çok oludu bundada başladı gecen akşam oldu birde dün gece sanki bacağımı kesiyorlar dedim . yazık benim herif beni doğuruyor sandı hahahahha gülsem mi ağlasam mi bilemedimmm

wannacım yaav acep bana görede emzirme sütyeni varmıdırki :roflol::roflol::roflol:

yoksada ozel yaptiririz be canim, nolcak.sırnaşık şey

ben orkidenin kullanıyom çok da rahat
sütyen sorunum olmadı henüz
son aylarda olurmu bilemem
emzirme sütyenim de var görümcem hedaye etti
ama kullnırmıyım bilmiyom
alışık değilim ben desteksin sütyenlere de ondan

bende desteksiz sutyeni sevmem ama emzirme sutyeniyle rahat edersin. emzirme sutyeniyle hemen acip emzirebiliyorsun ama normal sutyeni nerdeyse komple cikarmak gerekir.

wannacım yaa emzirme sutyeni için erken diil mi... göğüsler bu ölçüde kalmaz gibi geldi bana... son ay alırım diye düşündüm ???????

canim sutyenlerin oluyorsa hala alma tabi, son ayda alirsin. hatta dogumdan sonra inanilmaz buyuyorlar, ona gore bakarsin.

karakiz sutyene ihtiyacim var deyince almisken emzirme sutyeni al dedim.

ben döndüm kasim anaciklari 1 aylik güzel bir tatilin ardindan yine aranizdayim....
türkiyeye oglan götürdüm kiz getirdimkaydirigubbakcemile3
bebiside göbiside büyüttüm orda doktora gittim herseyi cok iyi saglikli kemik gelisimi 3 hafta önden gidiyo dedi kadin..p.teside kendi doktorumda randevum var..bende 22 hafta sonunda 5 kilo 800 gr aldim..türkiyede hersey taze ve güzel diye bol bol yedim ama karnim sivri disa dogru baskada bir yerim sismiyo..bide türkiyenin sacagina gögüslerimi 1 gün kremlemeyi ihmal ettim azcik catlak oldu ve öylede kaldi...bu aralarda hafif kramp giriyo bcagima uyurken aciyla uyaniyorum yatakta gerinnirken falan oluo genelde..bunun disinda hersey cok iyi gidiyo
bebisime tr den birsürü ciciler aldim ben yokkene yeni topik acmissiniz orda sergilerim artik cicilerimizi

slm kasım annişleri nasılsınızz ya temızlığe başlıcam üşenıyorum ya sıcaktaaa....dün doktora gittik gördük oğluşumuzu şükür herşey yolunda....öyle kıpır kıpırdıkı çok çok mutlu ettı oğlumuz bızı babasıyla....

selam şekerlerr ee haftasonu olunca herkes bi yerlerde
ben sabah annişime gittim kahvaltıya ablamlar abimler falan cümbür cemaat torun torba ordaydı
şimdi eve geldim evi temizledimmm oturdum bi kk ya bakim dedimmmm
ya arkadaşlar benim minnoşum çok hareketliydi ama cuma gununden beri nerdeyse hiç hareket etmiyo yaaa mafoldumben bi sorun mu var acaba tepikliyodu beni deliler gibi dünden beri o kadar az ki hareketleri dünle bugun toplamda 2 veya 3 kez anca hareketlerini hissettim yani içim o kadar hissiszki bebek yok sanki içerde mafoldumben çok berbat bi duygu bu yaa eğer böyle olursa pazartesi doktoruma gidicem ama daha yarın falan da var geç olur mu acaba bi sorun mu varki yaaaa

kızım beni kendine alıştırdı şimdi böyle tepiklemeyince kendimi çok yalnız hissettimmm :gitme: allahım nolur bi sorun olmasınnnn :Saruboceq:

ben sabah annişime gittim kahvaltıya ablamlar abimler falan cümbür cemaat torun torba ordaydı
ya arkadaşlar benim minnoşum çok hareketliydi ama cuma gununden beri nerdeyse hiç hareket etmiyo yaaa mafoldumben bi sorun mu var acaba tepikliyodu beni deliler gibi dünden beri o kadar az ki hareketleri dünle bugun toplamda 2 veya 3 kez anca hareketlerini hissettim yani içim o kadar hissiszki bebek yok sanki içerde mafoldumben çok berbat bi duygu bu yaa eğer böyle olursa pazartesi doktoruma gidicem ama daha yarın falan da var geç olur mu acaba bi sorun mu varki yaaaa

canımm benim belki sen çok hareketlisin oda yoruluyordur o yüzden az hareket ediyodur bence telaş yapma bazen banada oluyora.s.

tatlım işallah öyledir gerçekten de son zamanlar acaip yoruluyodum dün pilim bitmişti resmen ama bugunde hala devam edince telaş yaptım işallah hareketlenir yavrum yaa

kızım beni kendine alıştırdı şimdi böyle tepiklemeyince kendimi çok yalnız hissettimmm :gitme: allahım nolur bi sorun olmasınnnn :Saruboceq:

endişelenme canım yaa bu haftalarda bebeklerin hareketleri çok tutarsız oluyoo benimde ara ara öyle oluyoo ama pek kafama takmamaya çalışıyorum zaten çok yoğun olduğun zman bebekler pek hareket etmiyoo. şölee güzel tatlı bişeyler yee sonra güzelcene sırtüstü uzan azıcık karnını sıkıştır bak o zaman nasıl hareketleniyooo:emir_bebek:

sen napıyon gı findukçuu +18 ci yanlız kalmışsın annecimm senn

üfff napıyım sıcaklarlan boğuşuyom
+18cilerin başı krispi cadısı zaten 1 ay yok
muredada izmire gitmiş nehiriverden haberim yok
bende ewde patlıyomm ewi pislik götürüyooo kalkıp iş yapmaya halim yok anacım oturduğum yerde ter döküyom biraz daha şişince havalar daha sıcak olcak o zaman napcaz gıııı kafamçokkarıştı

anaaa canlizimmm gelmişş ama görmemişimmmmmmmm tontişimmmmmmmmm ösledim yauww iki lafın belini kıramıyos ne zamandırrrrrr

meraklanma benimde geçen hafta seniki gibi oldu hiç hareketlerini hissetmedim ama bu hafta resmen tekmeler arka rakaya geliyor ama gıdıklanıyorum

naber kızlaaaaaar.aaaaa nerdesiniz.kimsecikler yok ortada.bende dün doktora gittim oğluşum 736 gram olmuş ve boyu normalden biraz uzun olacakmış.5 gün önden gidiyomuş.ayyy besleyemiyorum diye ne üzülüyodum anlatamam.haftaya şeker yüklemem var 100lük.bakalım o nasıl çıkacak.varmı doktora giden bakem

dilmuhcumm gözun aydınn bebişin şimdi van da organik beslendikçe iice tosuncuk olur işallah :)) şekerinde duşuk çıkar işallah tatlımm
naptın sen guzelim ya yerleştin mi çok yorma kendini yavaş yavaş yerleş oki mi

Back
X