yakma naannn lülülülülülü
kıyma bizeee kaydirigubbakcemile3
kötükedihüsokötükedihüso yanacaksınızzzzzzzzzzzzzzzzzzkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yakma naannn lülülülülülü
kıyma bizeee kaydirigubbakcemile3
nan bizim yatak odasıda çok sıcak oluyoo bu akşam bizim herif almış yastığını salonda yatıyoo bende oturma odasındaa yatak odasının dewre dışı bıraktık artık:roflol::roflol::roflol:
çakallllll :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kızz benimki bırakmaz benii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim welet yine aşağıya çalışıyoobugün doktora sordum dedim böle aşağıdan fırlayım gitcek gibi oluyoo karı güldü dedi korkma fırlayıp gitmess kaydirigubbakcemile3
kötükedihüsokötükedihüso yanacaksınızzzzzzzzzzzzzzzzzzkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
nan bizim yatak odasıda çok sıcak oluyoo bu akşam bizim herif almış yastığını salonda yatıyoo bende oturma odasındaa yatak odasının dewre dışı bıraktık artık
nan niye küstün hele bi de bakiyimm fisfisfis
nan nehiriver ben bu gece senden acayip tırstım heee :1shok: bi hayalet oluyon bi cehennem zebanisi :1shok: korkutuyon benii kanka :1shok:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızzz babasımı tembihledi acepp kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:1shok::1shok::1shok::1shok:
:1ninca::1ninca::1ninca:
nan nehiriver ben bu gece senden acayip tırstım heee :1shok: bi hayalet oluyon bi cehennem zebanisi :1shok: korkutuyon benii kanka :1shok:
bu özgenin içine şeytan mı girdi nan acaba :1shok:
:roflol: :roflol: :roflol:neysee kullandığınız günlere say anaam yeter kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimki açmış klimayı atlet don yatmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şimdide su içmeye uynamış diyokii sabah olmadı demi aşkıım daha çok var demiiii :roflol::roflol::roflol: yazıııık çok uykusu var tabii :roflol:
nan eda naptın nan bu karıyaaa fisfisfis senin yüzünden b.k yoluna gitcez heee :bbo:edaya sorrrrrrrrrrrrlmaz:
korkun benden bundan sonra rüyalarınıza gircem göbeğimleeeeeeeeeeeeeeeekötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
mübarek cuma gecesi karşımıza zebani olarak çıkıyy :roflol::roflol::roflol:
bu özgenin içine şeytan mı girdi nan acaba :1shok:
anaaaaaaammm yarın ayın 31 iii :teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
çok güzel hareketlere gidecem ben yarııııınnn :dance::dance::dance:
allaaaaaammmm çok mutluyuuummm :dance:
:roflol: :roflol: :roflol:
nan eda naptın nan bu karıyaaa fisfisfis senin yüzünden b.k yoluna gitcez heee :bbo:
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
he girdi gel çıkarrr zemzem suyuylan muskanı al gel ( yada kutsal suylan hacı nı al gel )kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso:roflol::roflol::roflol::roflol:
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
he girdi gel çıkarrr zemzem suyuylan muskanı al gel ( yada kutsal suylan hacı nı al gel )kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso:roflol::roflol::roflol::roflol:
git git ben çok sewerun onları özellikle hıyarlı baba benim adamım :lepi: o adamda niyeyse bizim herüfü görüyom niye acaba :roflol:
abowwww :1shok::1shok::1shok:
niyeti bozmuş kıııı :1shok:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anam tubiş hallet şu işi bacıımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nan özge iyice psikopata bağladın heee :1shok: tırsıyom diyom nen geliyon daha üstümeee :1shok:
hiç anlamam ki bacımm
destuuuuuurrrrrrr bismillaaahh ey şeytan sana emrediyoruummm çık özge karısının içindeeeeennnn
kış kış şeytan kış kış
yallah şeytan yallah
bi ikide tokat atalım :mymeka: :mymeka: :mymeka:
oldu mu ki acaba :uhm:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyy geberdim kııızzz olmuştur olmuşturr :roflol::roflol:
hiç anlamam ki bacımm
destuuuuuurrrrrrr bismillaaahh ey şeytan sana emrediyoruummm çık özge karısının içindeeeeennnn
kış kış şeytan kış kış
yallah şeytan yallah
bi ikide tokat atalım :mymeka: :mymeka: :mymeka:
oldu mu ki acaba :uhm: