2009 Kasm Anneleri

:roflol::roflol::roflol:
çakallllll :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kızz benimki bırakmaz benii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nan bizim yatak odasıda çok sıcak oluyoo bu akşam bizim herif almış yastığını salonda yatıyoo bende oturma odasındaa yatak odasının dewre dışı bıraktık artık

benim welet yine aşağıya çalışıyoo :emir_bebek: bugün doktora sordum dedim böle aşağıdan fırlayım gitcek gibi oluyoo karı güldü dedi korkma fırlayıp gitmess kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızzz babasımı tembihledi acepp kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kötükedihüsokötükedihüso yanacaksınızzzzzzzzzzzzzzzzzzkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

:1shok::1shok::1shok::1shok:
:1ninca::1ninca::1ninca:

nan bizim yatak odasıda çok sıcak oluyoo bu akşam bizim herif almış yastığını salonda yatıyoo bende oturma odasındaa yatak odasının dewre dışı bıraktık artık

neysee kullandığınız günlere say anaam yeter kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimki açmış klimayı atlet don yatmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şimdide su içmeye uynamış diyokii sabah olmadı demi aşkıım daha çok var demiiii :roflol::roflol::roflol: yazıııık çok uykusu var tabii :roflol:

nan niye küstün hele bi de bakiyimm fisfisfis

edaya sorrrrrrrrrrrr:olmaz:

nan nehiriver ben bu gece senden acayip tırstım heee :1shok: bi hayalet oluyon bi cehennem zebanisi :1shok: korkutuyon benii kanka :1shok:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kızzz babasımı tembihledi acepp kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:1shok::1shok::1shok::1shok:
:1ninca::1ninca::1ninca:

korkun benden bundan sonra rüyalarınıza gircem göbeğimleeeeeeeeeeeeeeeekötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

nan nehiriver ben bu gece senden acayip tırstım heee :1shok: bi hayalet oluyon bi cehennem zebanisi :1shok: korkutuyon benii kanka :1shok:

bu özgenin içine şeytan mı girdi nan acaba :1shok:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
mübarek cuma gecesi karşımıza zebani olarak çıkıyy :roflol::roflol::roflol:

anaaaaaaammm yarın ayın 31 iii :teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
çok güzel hareketlere gidecem ben yarııııınnn :dance::dance::dance:
allaaaaaammmm çok mutluyuuummm :dance:

neysee kullandığınız günlere say anaam yeter kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimki açmış klimayı atlet don yatmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şimdide su içmeye uynamış diyokii sabah olmadı demi aşkıım daha çok var demiiii :roflol::roflol::roflol: yazıııık çok uykusu var tabii :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:
edaya sorrrrrrrrrrrr:olmaz:

korkun benden bundan sonra rüyalarınıza gircem göbeğimleeeeeeeeeeeeeeeekötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
nan eda naptın nan bu karıyaaa fisfisfis senin yüzünden b.k yoluna gitcez heee :bbo:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
mübarek cuma gecesi karşımıza zebani olarak çıkıyy :roflol::roflol::roflol:

kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

bu özgenin içine şeytan mı girdi nan acaba :1shok:

he girdi gel çıkarrr zemzem suyuylan muskanı al gel ( yada kutsal suylan hacı nı al gel )kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso:roflol::roflol::roflol::roflol:

anaaaaaaammm yarın ayın 31 iii :teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
çok güzel hareketlere gidecem ben yarııııınnn :dance::dance::dance:
allaaaaaammmm çok mutluyuuummm :dance:

git git ben çok sewerun onları özellikle hıyarlı baba benim adamım :lepi: o adamda niyeyse bizim herüfü görüyom niye acaba :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

nan eda naptın nan bu karıyaaa fisfisfis senin yüzünden b.k yoluna gitcez heee :bbo:

abowwww :1shok::1shok::1shok:
niyeti bozmuş kıııı :1shok:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

he girdi gel çıkarrr zemzem suyuylan muskanı al gel ( yada kutsal suylan hacı nı al gel )kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso:roflol::roflol::roflol::roflol:

anam tubiş hallet şu işi bacıımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nan özge iyice psikopata bağladın heee :1shok: tırsıyom diyom nen geliyon daha üstümeee :1shok:

git git ben çok sewerun onları özellikle hıyarlı baba benim adamım :lepi: o adamda niyeyse bizim herüfü görüyom niye acaba :roflol:

:roflol::roflol::roflol:
bende çok severün kızz hıyarlı babayıda çok severüünn :roflol:
emme arif eniştem gözünle hiç bakmadıım :roflol::roflol:
yarın dikkat ederiimm :roflol:

abowwww :1shok::1shok::1shok:
niyeti bozmuş kıııı :1shok:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anam tubiş hallet şu işi bacıımm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hiç anlamam ki bacımm
destuuuuuurrrrrrr bismillaaahh ey şeytan sana emrediyoruummm çık özge karısının içindeeeeennnn
kış kış şeytan kış kış
yallah şeytan yallah
bi ikide tokat atalım :mymeka: :mymeka: :mymeka:
oldu mu ki acaba :uhm:

hiç anlamam ki bacımm
destuuuuuurrrrrrr bismillaaahh ey şeytan sana emrediyoruummm çık özge karısının içindeeeeennnn
kış kış şeytan kış kış
yallah şeytan yallah

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyy geberdim kııızzz olmuştur olmuşturr :roflol::roflol:

hiç anlamam ki bacımm
kış kış şeytan kış kış
yallah şeytan yallah

olmadı nan cıkmadı işte durıyyyyyyyyyyyyyykötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Back
X