- 19 Haziran 2008
- 4.504
- 2
- 156
- 44
kocan calısıyomu gııı
yok kızzz
kocamı sattım 2 gündür :dance: kocam ewde yanlızz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocan calısıyomu gııı
yok kızzz
kocamı sattım 2 gündür :dance: kocam ewde yanlızz
tamam tatlım iyi seyirler sizeeyavrusum biz filme baslıozzz
öptüm seni gorusuru z
byby
öslersinizz birbirinizi işte opuyorumnanaktan
ben gitmedimde herkesden methini duydum canım ya kolay buldun mu ben kürkçü hanı biliomda havuzlu hana heç gitmedim bulurum inşallah
izne çıktım ya bizde bu hafta yada haftaya gitces kısmetse ben tekstil vs.herbişeyini alim diyom gitmişken sen nie almadın ki sadece keşfe mi gitmiştins ?
ben sadece beşik oto koltuk vs gibi buyuk başlar kalsın geriye istiyom butun ıvır zıvırı bitirim diyom izindeykene
napıyonus nan ben geldüüümm
zeytünüüm alışverişmi yaptın gııı
hanlar hamamlar gezilmiiiş
karazeytinim eminönünde nereye gittin kız
hawuzlu han warmış oraya mı gittin yoksam çok metediyolar orayıı bende gidicem cerin karısı bana yimek ısmarlarsaa hihoyyyt
bende bugün kadir hasa gittim çok indirim war ama ben pek bişey beğenip alamadım bide eminönü fiyatlarını bildiğim için biraz pahalı geldi orası bana
kadir hasta 3 parça hastane cıkısı seti 35 lıra eminönünde battaniyesine kadar olan en kalıtelı en pahalı hastane çıkısı 40-50 lıraa
ben eminönüne gitmedenbişey alamıcam herhalde
bide şimdi annemin aldıklarına baktım bi sürü bişey almış ama hep beyazlan sarı kafamçokkarıştı kızımın bi tane pembe bişesi yok mafoldumben
nannn kız çocukları 40 hafta beklems diyolar nan haberiniz olsun
melek anne napyon kıs
ben sabahtan beri alışveriş listesi yapıyom manyak oldum kafamçokkarıştı
hafta içi alışverişe gitcesde ne var ne yok yazdım listeye valla tırla mı gitsek napsak alışverişe şimdi de onu duşunuyom ha kaydirigubbakcemile3
pişt napıyonuz nan
cerenimooo listemi yapıyon gıı yaptığın listeyi banan da gönder nan
bissürü şey aldım ama sanırım bebmin doğduğunda sadece giyebileceği bi hastane çıkışı var :ecrin_bebek:
hep 6-9 aylık almışım yaa onları anca yaza giyer
bu aradaaa ben bugün bebişimin yaza giyeceği elbiseleri aldım indirimden kaydirigubbakcemile5
zarayı boşalttım resmen ama çok datlulardııııı
artık ilk doğduğunda giyeceği şeylerden başka bişi almak yook :tomato:
ama onları tam olarak kestirmem lazııımm
bi dee yaw hala bebişime ne ayakkabı ne patik alabildim yaa çok pahalılar ayakkabılar 40-45, mothercaredaki harika patikler de 20 -25 di yaa
siz ayakkabı koleksiyonu yapan gacılar hepsine o kaa para mı verdiniz nan
nerden alcem ben şu ayakkabıları, patikleri???
ayrıca mothercarede yumuşacık battaniye gibi tulumlar vardı süper insanın sarılıp yatası geliyo emmeee 112 liraydııı
güzel günlerde giydir sekerim
:roflol::roflol:akilli aldiklarinin bedenlerine bakmadan mi aldin...bidahaki yazin cicilerini niye simdiden aldin seneye neler cikicak allah bilir...fisfisfis
eklesene aldgin cicilerin resimlerini görelim