2009 Kasm Anneleri

bence al güselim ben bimden fön yemek takımı ketıl aldım hepsi de ilk günkü gibi çalışıyo tıkır tıkır
hııııı o hesap yaaniii delüüü aha hep gitmiş 6-9 almış nan manyakk karı seneye daa güselleri çıkarrr kaybolmuyolar ya sen 0-6 arası alsana dimiii
vay anam nasıl kedi gibi yapılıyo bu herifler kardeşş annatsana

benimde çaycıyı bimden almıştım çok güzel bakalımm şimdilik almama kararı aldım amma bakalım günler ne gösterir

benimkide dün geceden bu yana balık tutma derdindee erzuruma gitmişler taaa sinirlendim bağırdım çağırdım onaa telefondaa gıcık yaaa

kızkardeşimle gittik sahilde yürüdük baya marketlere gittik bbek bakım setlerii var çok güzel çanta içindee salak gibi almayı unuttum bi dahaki sefere inşş

cicimm bişileri de eksik bırak gııı onu da ben alam yani demii
belli zaten bacımm baksana herkes teker teker düşiyyy yoosam pazar akşamı pek gelen olmasdı.

canım saolsınn msnden konuşuruk bu konuyuu bende soracam sana neyse eksiği gediği hacet o görülsünn aynı olan eşyalardan almaktansaa düşünceli arkidişim benimmopuyorumnanaktan

hııııı o hesap yaaniii delüüü aha hep gitmiş 6-9 almış nan manyakk karı seneye daa güselleri çıkarrr kaybolmuyolar ya sen 0-6 arası alsana dimiii
bend dedim aynisini seneye neler cikar diyer ama seneye yaz basini düsünerek almis...ucuza kapatmis pinti karuuu
yazık kız marum kaldı demek maçtan
hee ne mahrum sorma ikide bir ariyo mac ne durumda diye...sanki onu ne ilgilerndiyosa onun takimlari degilki-tatlicadiarzu-

benimde çaycıyı bimden almıştım çok güzel bakalımm şimdilik almama kararı aldım amma bakalım günler ne gösterir

benimkide dün geceden bu yana balık tutma derdindee erzuruma gitmişler taaa sinirlendim bağırdım çağırdım onaa telefondaa gıcık yaaa

kızkardeşimle gittik sahilde yürüdük baya marketlere gittik bbek bakım setlerii var çok güzel çanta içindee salak gibi almayı unuttum bi dahaki sefere inşş

yaa ben de acityde 40a gördüğüm chicconun içi dolu setini bugün ankamallde 60a gördüm
bi daa gidine acityden allcam sanırım içinde aynı şeyler vardır

ula herüfünü televizytonun karşına koy maçı aç kedi olular denemesi bedava
kaydirigubbakcemile3 he nan dooru diyon da benimki zaten maşallah iyidir şimci daha da iyi oldu naapçanı şaşırıyoo
kızııııımmm seneye 50 liramı verek gıı el kaa şeylere 15e 20ye hallettik işte :jeyyar:
yok nan artmıyo o kadar

ayy evet ya ben de olsam sinir olurum heralde ama olsun sende başını dinnemişindir birass
ben bim den aldım jhonsons baby nin bebe setini 17 tl ye

inşş ayy çok heyecanlandımm kıss sankii ilk kez doktora gidicekmişim gibii

burda daa bi mağaza var kızlar oto koltuğu pset diyolar 28 ytll gayetde güzell ben yanlış anladım falan sandımm bi daha sordum geçende bime gelmişt
39 ytlyee hala daha var ama doğuncamı alsam diyorumm

desti ben o bim dekine atladım hemen baktım da uyduruk ya çocuğu ecük hızlı koysan kafasu kırılır gı üstündeki o minder bozuntusu çok dandik almadım falla yerde döşekte yatsın daha eyü dedim kaydirigubbakcemile3

bend dedim aynisini seneye neler cikar diyer ama seneye yaz basini düsünerek almis...ucuza kapatmis pinti karuuu

hee ne mahrum sorma ikide bir ariyo mac ne durumda diye...sanki onu ne ilgilerndiyosa onun takimlari degilki-tatlicadiarzu-

:jeyyar: :jeyyar:
öle kızııımm kış sonunda da kışları alcaz iştee içimde de kalmıyo hemm ben zaten kendime de hep sezon sonunda alırım nan

bu erkekler böle anam bizim tvde sürekli maç açık ntvspor gerizekalu kanalında ne idüğü belirsiz takımları izleyip duruyoz -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

kizlar bisey sorucam hamileyken sacini kestiren oldumu...ben kestireyim diyodum ama türkiyede annem kestirme bekle dedi ona uydum kestirmedim..simdide uzadilar, sekli bozuldu ,kiriklar var, matlasti,boyasi cikti cok cirkin hissediyorum kendimi..ne yapsam yaa kestirsem mi acaba
siz ne düsünüyosunuz bu konuda

oo karazeytün çimmiş gelmiiş oh ne güzeeell

elifim kestir nan batıl inanç onnar tırnağımızı kesmiyozmu sankim aynı şey yani

kaydirigubbakcemile3 he nan dooru diyon da benimki zaten maşallah iyidir şimci daha da iyi oldu naapçanı şaşırıyoo
yok nan artmıyo o kadar
ayy evet ya ben de olsam sinir olurum heralde ama olsun sende başını dinnemişindir birass
ben bim den aldım jhonsons baby nin bebe setini 17 tl ye

sorma sinir oldum çocuğada bulaşmasın bu sinir halim inşş bende kilerde baktım aynı fiyatta jhonsons baby canbbenin setinede baktım alt açma bezide vardı bakalım alırız birini artıkın

:jeyyar: :jeyyar:
öle kızııımm kış sonunda da kışları alcaz iştee içimde de kalmıyo hemm ben zaten kendime de hep sezon sonunda alırım nan

bu erkekler böle anam bizim tvde sürekli maç açık ntvspor gerizekalu kanalında ne idüğü belirsiz takımları izleyip duruyoz -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
güzel günlerde giydir sekerim...insallah bebegin de senin planlarin dogrultusunda gelisir..bazen zayif yada sisman oluyolar evdeki hesap senin harcagin parayla kaliokaydirigubbakcemile3

slm canlarım
herkes de buralardaymış bugün
bizde denizümüze gittik geldik
üstüne pazara çıktık anca rahatladım valla
sizler ne ettünüz bakem
hosgeldin ggiiiiissss
pazar kismi cekici degilde deniz kismina bayuldum
gecen konustuk ya seninle bidaha karsilasmadik ölctüm popom ve göbem tam 100 cikti amma büyümüs haaaa-tatlicadiarzu-
icin rahat etsinkaydirigubbakcemile3

canım Rabbim yardımcısı olsun şifa ihsan etsin inşallah tez zamandaa dualarımız sizinle :Saruboceq:

sağol cerincim Allah razı olsun bu kadar hamilenin duasını boş çevirmz rabbim herşey yolunda gider inşş

şuu oto koltuğu olayında bitirdi benii kaydirigubbakcemile3kıss tamam ondan almam bi yabancı markanın 59 m
ilyonaydı önünde oyuncaklı ondan alırım olmassaazemuszemus

elifcim kestir bence ben de kestirdim heç bişey de olmadı
bakımsız saçlar sağlıksız olur ve dökülür daha mı iyi sankim
saçma sapan şeyler işte
bebişimizin ömrü saça mı bağlı olcek yani

Back
X