2009 Kasm Anneleri

kizlar bisey sorucam hamileyken sacini kestiren oldumu...ben kestireyim diyodum ama türkiyede annem kestirme bekle dedi ona uydum kestirmedim..simdide uzadilar, sekli bozuldu ,kiriklar var, matlasti,boyasi cikti cok cirkin hissediyorum kendimi..ne yapsam yaa kestirsem mi acaba
siz ne düsünüyosunuz bu konuda

benimkininde şekli bozuk gerçi örtülüyüm emme kocaya karşı birde boya yapmak istiyom amma zararlıymış

ulan bu karu varya o kaa elbise aldım deyü bebeyi emzirmezde ha kilo almasın giysin elbiseleri deyü :roflol: :roflol: :roflol:
yapar mı yapar bu karuu :roflol:
aklımdan geçmedi değil nan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:olmaz:
cicimm bişileri de eksik bırak gııı onu da ben alam yani demii
belli zaten bacımm baksana herkes teker teker düşiyyy yoosam pazar akşamı pek gelen olmasdı.
aman boşweeerr meydan bize kaldı iştee :teytey:
slm canlarım
herkes de buralardaymış bugün
bizde denizümüze gittik geldik
üstüne pazara çıktık anca rahatladım valla
sizler ne ettünüz bakem
söleme nan bariii :mymeka:
kizlar bisey sorucam hamileyken sacini kestiren oldumu...ben kestireyim diyodum ama türkiyede annem kestirme bekle dedi ona uydum kestirmedim..simdide uzadilar, sekli bozuldu ,kiriklar var, matlasti,boyasi cikti cok cirkin hissediyorum kendimi..ne yapsam yaa kestirsem mi acaba
siz ne düsünüyosunuz bu konuda
bence batıl inanç ama bütün büyükler ölee diyoo
benümküde vereliniortak
fenere küfrediy falla kaydirigubbakcemile3 normalde gs li fenere gıcık ya beşiktaşı tutiy şimcik kötükedihüso
anaaaaammm benim herüff duymasın benim kocada deli fenerbahçelii delikafadulden

nan elif gııı senin cicilerde bissürü yazlık elbise yokmuydu nan ben mi yanlış gördüm yooksaaa

cerin ben de sebamed düşünüyom aslında da bu çantalı bi set ya uygun geldi fiyatı

cerincim sebamed ürünleri daha pahalı biliyom ben
chichonun indirim zamanlarını yajkalarsan güsel
yine de piyasa da sormak lazım

elifcim içimi rahatlattın vallakaydirigubbakcemile3
göbem 90 popom 94 dü sanırsam
en koca dötlümüz senmisin yoksam gızemuszemus

destnacım bişeyden haberim yok ama hastan war galibaa
çok geçmiş olsun Allah acil şifalar wersin canım

:jeyyar: :jeyyar:
öle kızııımm kış sonunda da kışları alcaz iştee içimde de kalmıyo hemm ben zaten kendime de hep sezon sonunda alırım nan

bu erkekler böle anam bizim tvde sürekli maç açık ntvspor gerizekalu kanalında ne idüğü belirsiz takımları izleyip duruyoz -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
ntvspor discovery yaban tv falla öküz başlı antilopların acıklı hayat öyküsünü ezberledim nannn bi de araba yarışçılarının adınıkaydirigubbakcemile3
benümküde vereliniortak
fenere küfrediy falla kaydirigubbakcemile3 normalde gs li fenere gıcık ya beşiktaşı tutiy şimcik kötükedihüso
benin herüf de gs li o da beşiktaşı tutuyy bu gece emme eş durumundan dolayı tutuyy
hee alem gıı gidince valla içi doluydu da ne var tam bakmadım :roflol:
mureda gacusu da almış ondan ona sorak bakalım ne varmış
falla sorak nan emme bana da almayı unutma taammı ben sana eft havale bişi yapıverrimm ya da giderken haber ver beraber gidek nann olmaz mı?

benimkininde şekli bozuk gerçi örtülüyüm emme kocaya karşı birde boya yapmak istiyom amma zararlıymış

bende kapalıyım amma süslü bayanım evde vesselam bi röfle yaptıdım geçemn sene saçımı mahvettii doğallık en güzelii aslındaa bi kızıl düşünüyorum doğumdan sonraa onudaa çok akıyor diyolar

gız kartanesü ben şimdi tam kesin olmamaklan beraber yarın eminönüne gidebülürün nan sen istiyon bakem şimcik orlardan

cerincim sebamed ürünleri daha pahalı biliyom ben
chichonun indirim zamanlarını yajkalarsan güsel
yine de piyasa da sormak lazım

elifcim içimi rahatlattın vallakaydirigubbakcemile3
göbem 90 popom 94 dü sanırsam
en koca dötlümüz senmisin yoksam gızemuszemus

zaytün nan ölçüler aynı senle ama sen uzunsun benden gaaba

nan elif gııı senin cicilerde bissürü yazlık elbise yokmuydu nan ben mi yanlış gördüm yooksaaa
yochhh laaa bi tane yazlik elbise almis gecen babannesi tutuncu denize giderken giyicek onu kizim insaallah bide babasi almisti 4 sene evvel bi elbise..fazla yazlik biseymiz yok bizim..

oo bizim su kuşu da gelmişşşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile4
hoşgeldin gıı

anam deniz bir çarşaf gibiydi uçsuz bucaksız yüzdük kızımla valla
zaten can kurtaranda bağırıyordu lütfen çoçuklarını yanınızdan ayırmayın deyükaydirigubbakcemile3 anacım nasıl ayıram ben nereye o oraya
kızım dünyaya geldiğinde kesin suyun sesini hatırlayacak:lepi:

destnacım bişeyden haberim yok ama hastan war galibaa
çok geçmiş olsun Allah acil şifalar wersin canım

saol canım erkek kardeşim 15 yaşında geçirdiği yanlış ameliyatlar sonucu fiziksel engelli oldu maaelesf ve yanlız yürüyemiyor kaslarından ufak bir amaliyatı olucak bu 7 .ameliyatı inşş çok güzel geçicek Allah razı olsun dularınız iiçin

anam deniz bir çarşaf gibiydi uçsuz bucaksız yüzdük kızımla valla
zaten can kurtaranda bağırıyordu lütfen çoçuklarını yanınızdan ayırmayın deyükaydirigubbakcemile3 anacım nasıl ayıram ben nereye o oraya
kızım dünyaya geldiğinde kesin suyun sesini hatırlayacak:lepi:

rivaya gittinis yine gıı
hafta içi çok kalabalık oliy mi orlar gı

bende kapalıyım amma süslü bayanım evde vesselam bi röfle yaptıdım geçemn sene saçımı mahvettii doğallık en güzelii aslındaa bi kızıl düşünüyorum doğumdan sonraa onudaa çok akıyor diyolar

ay kızıl çok akıyor gölge istiyom yapayımemme şimçik yapılmıyor hayrlısıyla doğumdan sonra bir güzelleşek birde zayıfklayağ kocaların ağzı açıkta kalsın

Back
X