2009 Kasm Anneleri

bacım ben gecelik almayacam.pijama alcam valla normalde giyemiom gecelik o zaman hiç giyemem.

valla bende bugün geceliklere bakındım anam çok iticigeldi bana
bende giyemem rahat edemem uzun uzun ne öle
bide 30 ytlden başlıy
ben normal pijama takımı aldım 2 adet 10 tlden
ama gecelik kafama takıldı sezaryan olursak benim heç geceliğim yok

kızlar isim listesi hazırlıyom şimcik aklımda şunlar var

barış
furkan
kerem

liste çok kısa biliyom emme elbet bulacam bişeler daha

ben barış ismini çok beğeniyom
hatta hamile olmadan barış koyarım dediydim sonra efe takıntısı başladıydı
furkan kulağıma heç hoş gelmiyo
kerem de süper

anam ben kendimi pazarlıkçı sanırdımm
siz benden beter çıktınızz
bide adama kağıda yazdırıp imzalattırdınız heee:roflol:
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
bende önermiyom geceliği pijama takımı daha kullanışlı bence 2 takım yeter

ayyy sicaktan oturamiyorum pc karsisinda kendimi ordan oraya atiyorum kafamçokkarıştı
kizlar ayaklariniz sisiyomu sizinde benim birkac gündür ayaklarim mayali pogaca gibi nekadar dinlendirsemde inmiyolar artik dua eder oldum hava sogusun yagmur yagsin diye
soguk su iyi geliyo ama onuda devamloi yapinca gaz yapiyo
siz napiyosunuz ayak sisliklerine

ben almadim canim gerek duymadim hayatimda zaten gecelik giyemem ama eger sezeryan olursa sart oluyomus gecelik giymek pijamalarin lastik yeri sezeryan dikisne denk gelio diyolar...
ben onun yerine iki tane lohusa pijamasi aldim ama gerek olursa gecelikte alabilirim

almasak olmas mı yane gecelik yada hamile geceliği değilde normal gecelik alsak
ben sığarım onların içine pijamalarımı bilem s beden aldım ama 2 ay sonra gireebilrimiyim bilmiyomda doğumdan sonra giyerim dediydim
hadi ben kaçıyımm
daha zahura kalkıcam bide sabah erkenden hastaye gidicemm
hadii iyi geceler dadlu rüyalarr

iyi geceler tatlum

nbr kıslar ben geldim a.s.

hoşgeldin canım.

kız mureda bi tane yetmezde diyomki emzirme sütyeni almayayım ben önden açılan normal sütyen alam.hem emzirme sütyeni iyi olmuyomuş küçücük bi pencere koymuşlar,bebişin annenin tenine dokunması daha iyiymiş.ama emzirme sütyeninde öyle bi şey olmuyomuş

[

hee marifet sankiimmm :olmaz::olmaz:
marifet tabi kizim biz ka yasinda doguruyoz onlar bebeyken bebeleri oluyo...marifet demek ki bunlar bunu hep yapiyo
nbr kıslar ben geldim a.s.
hosgeldiiiinnn

anaaaaaam ne gevezeymişiniz saatlerdir geçmişi okumaya çalışıyom.hem geçmişe hem buraya yetişmek ne zormuş nan
cok gevezeler evet yaziyolar gülüyolar

bide 30 ytlden başlıy

ben sığarım onların içine pijamalarımı bilem s beden aldım ama 2 ay sonra gireebilrimiyim bilmiyomda doğumdan sonra giyerim dediydim
s olucak mi lan sana doguma kadarda kilo alican..bide siskinligi hesaba kat..hem kis olucagi icin seninde belini falan koruman gerekicek gecelik iyi olmaz kis günü
ben lohusa icin üretilenlerden aldim hemde iki takima 60 vermistim gercekten cok pahalilar

bide 30 ytlden başlıy

ben barış ismini çok beğeniyom
hatta hamile olmadan barış koyarım dediydim sonra efe takıntısı başladıydı
furkan kulağıma heç hoş gelmiyo
kerem de süper

zemuszemuszemuszemuszemuszemus

iyi geceler tatlum
kız benimde hiç yok geceliğim.bende pijama alcam sadece.ya gecelik tavsiye etmelerinin sebebi lastiği dikişe denk geliyomuş.e bizde biraz altta tutarız lastiği bişey olmaz beeeeee.
ya emzirme sütyenleri telsiz oluy sanırsam ben giyemem öle
alttan destekli olmalı
normal sütyen kurtarmıyomu

bende diyomki şu önden açılan sütyenler var ya ondan alak.hem kullanışlı olur hemde şık.kız onlar çok güzel.dur bi yerde görmüştüm bulamda atam linki

elifcim ya bana koca karı gecelikleri gibi geliyo heç beğenmedim
lağusa için de önden gizli yerinden memişini çıkartılan gecelikler vardı
onlarda karı koca işi geliy bana
şöle güsel reklerde bulamadım bide kısa süre kullanacam deyü almak istemiyim yawww
olmazsa son ayımdaki durumuma göre bakarım
ama sezeryan olursak yandım bir tane normal gecelik alam m beden olar herhalde

kız mureda bi tane yetmezde diyomki emzirme sütyeni almayayım ben önden açılan normal sütyen alam.hem emzirme sütyeni iyi olmuyomuş küçücük bi pencere koymuşlar,bebişin annenin tenine dokunması daha iyiymiş.ama emzirme sütyeninde öyle bi şey olmuyomuş

emzirme sütyenlerinin pencereleri büyük olanlari var ben onlardan aldim
hem sunuda hesaba kat ki önden kopcali acilan sütyeni bi aciyosun diger memede otomatikman ortaya cikiyo hic kullanisli degil diyodu üst komsum heves etmis ondan almis sonra kaldirmis atmis..memesini toplamaktan rahatca emziremiyomus

vermiyim dedi yaaa :sinifsinif::sinifsinif:
kocişe dedim alak herkeş iciiyyy olmaz didi odaaa :sinifsinif::sinifsinif:
tok açın halinden ne anlar bacım anlamiler seni boşuna yakler mideni iç nan gizli kapaklı
bacım sağol ya iki pijama alam kendime.bide emzirme sütyeni almasam önden açılan normal sütyen alsam nasıl olur.gıııııııı tecrübeli hatun hadi bi el at kendime ne koyam hastane çantama hadi hacıııııŞeniz

canım doğumdan hemen sonra sütyen neynn takılmiii kuşum o yüzden heç boşuna hastaneye sütyen felan getürme çantayıda abartmaya gerek yok

kendin için
iki pijama takımı
bir çift terlik
5 tane kilot
3 tane atlet kışın olacağı için
3 çift çorap
bi yüz havlusu
göğüs kremi
ped
doğumdan sonra takmak için saç bandı ve ya taç kırmızı olsun

bebek için
bir hastane çıkışı
3 tane uzun kollu iç atlet
3 tane ayaklı pijama takımı eldivenli ve şapkalı takım
iyisinden bir battaniye hastane çıkışında battaniye var zati iki dene yeter
bir paket yeni doğan bebek bezi 3,6 kilo arası
yeni doğan ıslak mendil 2 paket
pişik kremi
küçücük ve ince bir yastık bebeği emzirirken başının altına koymak için kendin yapacaksın
ana kucağı yada bebek çantası işte hangisi varsa

lazım olanlar bunlar şekerim gerisi boş şeyler heç bboşuna dötünüze takmayın sütyeni doğumdan 10 gün sonra felan anca takabilirsiniz çünkü meme sürekli bebekte olacağı için gerek yok daha sonra lambada alın bence çok rahat

hoşgeldin canım.

ne bilem kıızz su tecrübeli karılar yazsın helee

marifet tabi kizim biz ka yasinda doguruyoz onlar bebeyken bebeleri oluyo...marifet demek ki bunlar bunu hep yapiyo

herhade marifettir emme ben istemem aanaam herşey zamanında eyidirr :lepi:

kız benimde hiç yok geceliğim.bende pijama alcam sadece.ya gecelik tavsiye etmelerinin sebebi lastiği dikişe denk geliyomuş.e bizde biraz altta tutarız lastiği bişey olmaz beeeeee.

bende diyomki şu önden açılan sütyenler var ya ondan alak.hem kullanışlı olur hemde şık.kız onlar çok güzel.dur bi yerde görmüştüm bulamda atam linki

aa benim saf kızıım sezeryanda zati kesik ççok aşagıda olcak :roflol: sen daha asagı iindiririk diyon nan :roflol: göbek deliğinden mi kescekler sanıyon anam senn :roflol::roflol: düşük bel pijama almazsan bişecik olmazz

elifcim ya bana koca karı gecelikleri gibi geliyo heç beğenmedim
lağusa için de önden gizli yerinden memişini çıkartılan gecelikler vardı
onlarda karı koca işi geliy bana
şöle güsel reklerde bulamadım bide kısa süre kullanacam deyü almak istemiyim yawww
olmazsa son ayımdaki durumuma göre bakarım
ama sezeryan olursak yandım bir tane normal gecelik alam m beden olar herhalde

canim tabi zevk senin zevkin ama benim aldiklarim cok güzeldi biri acik pembe biride turkuaz desenli hatta üzerinde kurdele islemesi var schick duruyolar...bi arastir istersen
son zamandaki duruma göre alirsin bedeninide

ben daha kendime tek bir çöp bişey almadım yaaaaaaaaaa

nan krispi hastanede odamızda duş alabilecekmiyiz yıkanabilirmiyiz

ne bilem kıızz su tecrübeli karılar yazsın helee

herhade marifettir emme ben istemem aanaam herşey zamanında eyidirr :lepi:

aa benim saf kızıım sezeryanda zati kesik ççok aşagıda olcak :roflol: sen daha asagı iindiririk diyon nan :roflol: göbek deliğinden mi kescekler sanıyon anam senn :roflol::roflol: düşük bel pijama almazsan bişecik olmazz

pijama takımlarınızı öle düşük bel neyn almayın zati kışın doğacak bebeler bi,rde mesela 38 beden pijama giyiyorsanız 40 beden alın her zaman büyük olsun rahatlığınız açısından deyom yanee
kesikte göbek deliğinizin yarım karış aşağıdan oliii

yok nan ne duşu yok öle hemen duş felan hele sezeryanlılarda eve döndükten sonra bacım oda doktor söleyecek sağa ne zaman duş alabilceğini ben eve geldikten iki gün sonra duş alabilirsin dedi bağa

kendi odanda yoksa bile hastanenin banyosunu kullanabilirsin eger uzun kalirsan
burda hastanede 4gün falan yatiyosun dogumdan sonra sart oluyo dus almak..
ben bir takimda havlu yada ince bornozda koyucam cantama

Back
X