2009 Kasm Anneleri

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende sıcak içmiyim yaavv :kedi:
sus nan dal gibi karısın ne istiyin daha allahtaaannnn naniknaniknaniknanik

anam kızz benim kociş falla hayatta öle bidaha dönmez yaa benim bu işi kocasız yapmam lazımdı emme onsuz izmirdede bi yere gidemiyim şöför o kaydirigubbakcemile3
ama ne görsek ne begensek hemen alıy öle gezmeyi sevmiyy mafoldumben

bacım almışım 10 kiloda nereme almışım bilmiyom.ya öyle göze batan bi kilomda yok ama almışım yaaaaaaaa.ben bırakıyom çikolata yemeyi offffff hergün yiyom yaaaaaaaa

kız valla öyle oturup kalkıp yemekte yemiyom.aksine az yiyom ama nasıl alıyom anlamadım gitti.gerçi ben tatlıyı çok kaçırıyom.bırakam tatlıyı offffffff ne etcem beeeeeeeeeeeeeen
anam benimde canım çekiyo emme midemi çok fena yakıyo o yüzden fazla yaklaşamim tatlıya
nehir özgee arkadasınlan çıktı gelecükmüşşş kaydirigubbakcemile4

habu kadun bizi iyice sattı :1no2::1no2:

edacım kociş de yoruldu o da sevmez ama biz herşeyi uyguna alak diye yola çıktık ya
o benim hemen kara vermeme bile kızar o yüzden dışarı çıkıp konuşup öle alışveriş yaparız genelde
pişman olmamak için hatta kendimiz tatmin etmek için aldıklarımız ürünlerin aynısını sormaya bile ölesiye mağazaya girdiğimizde oldu fiyat aldık sonra içimiz iyice rahatladı ohhh dedik ucuza kapatmışız deyü karı koca delüyüz işte bizzemuszemus

tubişim kürkçü han sırasında onun eccük yukarısında adam harbiden uygun fiyat veriyo ama nakit alırsan
bide pazarlığı baştan yap heeee biz hepsini kağıda yazdırdık sonra döndük aldık valla
sonra verdiği fiyatı oda unutur

tubişim 10 ytl dediği şeyleri direk 7 ytl indiriyo bize onu 12 ytl dedi 8 ytl kdr indirdik valla
hele fazla ürün alıcam dersen iyi yapıy ama biberon fırça gibi ıvır zıvırları ordan alma
onlarda iyi indirim yapmıyo sadece kıyafetlere yönel kanguru da al bak ordan 15 ytl di onu 13 ytl dedi ama 10 ytl olanı da vardı biz beğenmedik onu

edacım kociş de yoruldu o da sevmez ama biz herşeyi uyguna alak diye yola çıktık ya
o benim hemen kara vermeme bile kızar o yüzden dışarı çıkıp konuşup öle alışveriş yaparız genelde
pişman olmamak için hatta kendimiz tatmin etmek için aldıklarımız ürünlerin aynısını sormaya bile ölesiye mağazaya girdiğimizde oldu fiyat aldık sonra içimiz iyice rahatladı ohhh dedik ucuza kapatmışız deyü karı koca delüyüz işte bizzemuszemus

:1shok::1shok: yok cnm yaa asla ve katiyen öle bişe yapmaz benim kociş hatta pazarlığı bile sevmez yaaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

cerin karısı arazi olduu :1ninca:

hee yaa çaktırmadan kaçtı bidee alçak karuuuu :mymeka:

kızlar isim listesi hazırlıyom şimcik aklımda şunlar var

barış
furkan
kerem

liste çok kısa biliyom emme elbet bulacam bişeler daha

tubişim kürkçü han sırasında onun eccük yukarısında adam harbiden uygun fiyat veriyo ama nakit alırsan
bide pazarlığı baştan yap heeee biz hepsini kağıda yazdırdık sonra döndük aldık valla
sonra verdiği fiyatı oda unutur

anam ben kendimi pazarlıkçı sanırdımm
siz benden beter çıktınızz
bide adama kağıda yazdırıp imzalattırdınız heee:roflol:

kıslar ya habire delü delü anlatıyom da
aklıma takıldı da biz hamile gecelik alcakmıyız yawww

bana bidene anam almış gecelik sabahlıklı penye kalın bişee zemuszemus
ben pijama alırım 2 denedee yeter yaa opuyorumnanaktan

kızlar isim listesi hazırlıyom şimcik aklımda şunlar var

barış
furkan
kerem

liste çok kısa biliyom emme elbet bulacam bişeler daha

Ardaa yokmu nan listedee
İiiiiiiiiiiiiFFFFFFFFFİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ yokmuu :roflol::roflol::roflol::roflol:

ayyy sicaktan oturamiyorum pc karsisinda kendimi ordan oraya atiyorum kafamçokkarıştı
kizlar ayaklariniz sisiyomu sizinde benim birkac gündür ayaklarim mayali pogaca gibi nekadar dinlendirsemde inmiyolar artik dua eder oldum hava sogusun yagmur yagsin diye
soguk su iyi geliyo ama onuda devamloi yapinca gaz yapiyo
siz napiyosunuz ayak sisliklerine

kıslar ya habire delü delü anlatıyom da
aklıma takıldı da biz hamile gecelik alcakmıyız yawww
ben almadim canim gerek duymadim hayatimda zaten gecelik giyemem ama eger sezeryan olursa sart oluyomus gecelik giymek pijamalarin lastik yeri sezeryan dikisne denk gelio diyolar...
ben onun yerine iki tane lohusa pijamasi aldim ama gerek olursa gecelikte alabilirim

Back
X